Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت‌و‌گوی ویژه خبری امشب ۱۳ تیرماه با موضوع هم افزایی قوای سه گانه در امر تنقیح قوانین با حضور حسین میر محمدصادقی، معاون قوانین مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام محمد مصدق، معاون حقوقی قوه قضاییه، برگزار شد.   حسین میرمحمد صادقی معاون قوانین مجلس در ابتدا با اشاره به اینکه در طول صد و سیزده سال گذشته قانونگذار راجع به کمک به اشخاص یا نهادی قوانینی را تدوین کرده است که ممکن است در دوره کنونی مورد استفاده قرار نگیرد گفت: ممکن است مواردی از قانون وجود داشته باشد که منتفی و یا نسخ شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه افراد باید تکلیف خودشان را بدانند خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اصلی در کشور این است که قانون احترام لازم را ندارد بنابراین باید قانون در کشور به خوبی اجرایی و قابل استناد باشد.

صادقی با اشاره به اینکه در هر حوزه‌ای که بخواهیم فعالیت کنیم قانون باید مبنای کار باشد اظهار کرد: ابزار کار قاضی قانون است اگر قاضی بخواهد حکم درستی را صادر کند قوانین باید مشخص باشد.

معاون قوانین مجلس با اشاره به اینکه اگر بنا باشد فعال اقتصادی درست فعالیت کند باید قوانین مشخص باشد تا تکلیف خود را بداند عنوان کرد: مبارزه با فساد و جلوگیری و پیشگیری آن منوط به شفاف شدن قوانین در حوزه مبارزه با فساد است.

وی با اشاره به اینکه در هر سه قوه بحث تنقیح انجام می‌شود گفت: در معاونت قوانین مجلس و سایر قوا کار تنقیح قوانین صورت می‌گیرد، اما کشور در وضعیتی نیست که موازی کاری و تکرار و هزینه‌های مضاعف برای کار واحد را تحمل کند بنابراین همه دستگاه‌ها موظف هستند تا قوانین حوزه خود را تنقیح کنند این کار تا سال ۹۰ انجام می‌شد باید تکلیف استفاده کنندگان از قانون مشخص شود.   حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق معاون حقوقی قوه قضاییه در ادامه برنامه با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری قوای سه‌گانه در خصوص تنقیح قوانین در هفته جاری در محل مجلس شورای اسلامی گفت: این تفاهمنامه به امضا رسید لذا مهمترین پیام آن این بود که تنقیح را از جنبه درون قوه‌ای خارج و به موضوعی فراقوه‌ای تبدیل کنیم.

وی با اشاره به اینکه در قوه قضاییه اداره تنقیح داریم که به کار تنقیح قوانین می‌پردازد افزود:در دوره جدید ریاست قوه قضاییه موضوع تحول قضایی مطرح شد یکی از برنامه‌های تحول در معاونت حقوقی بحث تنقیح قوانین است امیدواریم تا سه سال آینده کلیه قوانینی که از ۱۱۳ سال پیش تدوین شده به قانون جامع تبدیل شود.   خبر در حال تکمیل است...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گفتگوی ویژه خبری قوه مقننه قوه قضائیه قوای سه گانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۴۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • معلمان و کارگران، افسران جنگ فرهنگی و اقتصادی هستند
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • احترام به قانون، اصل رقابت انتخاباتی است
  • وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم
  • کیومرث هاشمی: نظارت بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • قانون نانوشته!