Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، محسن پورکیانی رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی بیمه‌ایران با تشریح برنامه‌های این شرکت برای کاهش زیان انباشته و افزایش سطح توانگری گفت: شرکتی که در حال حاضر روزانه ۴۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت می‌کند، توانمند است.

محسن پورکیانی صبح امروز در نشست سراسری مدیران ستادی و استانی شرکت سهامی بیمه ایران در مرکز همایش‌های ایران زمین گفت: اصلاح پرتفوی، افزایش فروش نقدی، وصول مطالبات، مدیریت بهینه صدور و خسارت و شفافیت و سلامت اداری، ۵ برنامه اساسی و در حال اجرای بیمه ایران برای کنترل نقطه سر به سر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرعامل #بیمه_ایران در ادامه با تشریح این برنامه‌ها گفت: با تبریک میلاد حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت و قدردانی از تلاش های خستگی ناپذیر مدیران و کارکنان ستادی و استانی بیمه ایران گفت:

 کارشناسان بیمه ایران نقطه سربه سر در شرکت را به تفکیک رشته های بیمه تعیین و مشخص کرده اند تا مدیریت ریسک بهتری داشته و نقطه زیاندهی کاملا مشخص باشد.

 بیمه ایران فقط در سه رشته درمان، ثالث و مسئولیت از نقطه سر به سر پایین‌تر است. خوشبختانه در بقیه رشته ها اغلب سود ده هستیم.

 در رشته زیانده درمان پرتفوی را تا حدود زیادی اصلاح کردیم و سهم شرکت در این رشته را که در سال ۹۵ به ۲۸ درصد و سال ۹۶ به ۱۴ درصد رسانده بودیم، در سال ۹۷ تا ۸ درصد کل پرتفوی کاهش دادیم.

در جهت اصلاح پرتفوی شرکت، برنامه های گسترده‌ای را در #بیمه‌های_زندگی اندیشیده ایم که به سرعت و با دقت در حال انجام است و بزودی انقلابی را در این رشته شاهد خواهیم بود.

 میزان نقدینگی شرکت در سال ۹۵ معادل ۴۲۵ میلیاردتومان بود که موفق شدیم این میزان را در سال ۹۶ به ۶۷۰ میلیارد تومان و در سال ۹۷ به مبلغ ۱۹۹۹ میلیارد تومان برسانیم که حاصل آن تسریع در روند سرمایه‌گذاری‌ها بود.

 در ۲۵ سال گذشته تعداد بدهکاران شرکت همواره روندی رو به رشد داشته است که با اقدامات صورت گرفته از سال ۹۷ روندی رو به کاهش یافت و ۱۲ درصد از تعداد بدهکاران شرکت کم شد.

 نسبت خسارت در بیمه ایران نیز حدود ۱۳ درصد کاهش یافته است.

 حدود ۸۰ درصد زیان انباشته شرکت مربوط به رشته بیمه های شخص ثالث، درمان و مسئولیت است. توانگری هم بر مبنای یک فرمول خاص که در مورد آن اختلاف نظر وجود دارد تعیین می‌شود؛ اما به هر حال تا ژمانی که آیین نامه مربوطه اصلاح نشود لازم الرعایه است و ما با کنترل رشته های زیان‌ده و مدیریت ریسک برای بهبود توانگری شرکت تلاش می کنیم و به موازات آن با پرداخت به موقع خسارات توانمندی خود را در ایفا تعهداتمان به اثبات می رسانیم.

 رسیدن به حاشیه سود متناسب در عملیات بیمه‌گری یکی از اهداف اصلی ما در انتخاب ریسک‌هایی است که می‌پذیریم لذا معیار رعایت نرخ های فنی را در هر شرایطی مد نظر خواهیم داشت.

 تفکیک مدیریت وجوه حاصل از #بیمه‌های_زندگی و ذخیره ریاضی بیمه های عمر و حساب مستقل برای این وجوه و کد بورسی خاص اقداماتی است که مسیر را برای توسعه بیمه های زندگی در بیمه ایران هموار ساخته است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۵۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،   استاندار خوزستان گفت: در این نشست  در خصوص پرداخت حق ۴ درصد بیمه برای مشاغل سخت و زیان‌آور مباحث مختلفی مطرح شد و با استعلام از وزارت کار این مساله رفع اختلاف شد به این صورت که در این خصوص باید مفاد پیمان بین کارفرما و پیمانکار مبنای عمل قرار گیرد.

علی اکبر حسینی محراب  افزود: دستورکار دیگر در خصوص مفاصا حساب قرارداد‌های پیمانکاری بود که بنا شد هر قراردادی به شکل مجزا و فارغ از قرارداد‌های دیگر مدنظر قرار گیرد.

وی  ادامه داد: موضوع دیگری که در این نشست مطرح شد  در خصوص معافیت بیمه‌ای کارگاه‌های چند نفری بود. پرداخت حق بیمه این واحد‌ها به این صورت است که ده درصد را کارفرما میدهد و مابقی آن را دولت پرداخت میکند که یک بحثی در این میان قابلیت تفسیر داشت و موجب اختلاف برداشت شد که بنا شد جهت تصمیم‌گیری به مرکز منعکس شود.

استاندار خوزستان اظهار کرد: مسائل مربوط به صادرات و پایانه‌های کشاورزی و صادراتی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی توسط تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف نیز مورد بررسی قرار گرفت.

حسینی محراب بیان کرد: سال گذشته خوزستان حدود شش میلیارد دلار صادرات داشت و جزو استان‌های برتر کشور از جهت صادرات هستیم و برای افزایش این رقم در سال جاری با کمک بخش خصوصی و مسئولان دستگاه‌ها تلاش خواهیم کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم