Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ،اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: در راستای حرکت دانشگاه به عنوان نهادی پیشرو در حفظ زیست بوم بشر در عرصه نوآوری مدیریت سبز، ترویج استفاده از انرژی‌های پاک و کاهش مصرف انرژی اقداماتی در این دانشگاه در حوزه‌ مدیریت سبز صورت گرفته  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با تأکید بر اداره کردن تمام فعالیت‌های بشری و محیط زیستی با کمترین زیان برای محیط زیست افزود: دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانسته با تصمیمات اصولی و مدیریت همه جانبه اقداماتی از قبیل کنترل سیستم روشنایی، سیستم‌های حرارتی، برودتی و تهویه مطبوع، تجهیزات اداری و نحوه استفاده از آنها، مدیریت مصرف آب، مدیریت پسماند، مدیریت میزان مصرف کاغذ و اقلام مصرفی، شاخص استفاده از فناوری‌های پاک و انرژی‌های تجدید پذیر، فرهنگ سازی و توسعه مدیریت را با موفقیت به انجام برساند.

وی در ادامه سخنان خود با ابراز خرسندی از شروع همکاری‌های دوجانبه بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و اداره کل حفاظت محیط زیست استان چنین بیان کرد : دانشگاه صنعتی کرمانشاه با تکیه بر خداوند متعال، تخصص کادر علمی، پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های قابل توجه دانشجویان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه و نیز توانمندی‌های علمی و عملی اعضای این مجموعه، می‌تواند همگام و همسو با اداره حفاظت محیط زیست استان به کمک صنعت آمده و در زمینه‌های مختلف از جمله فرهنگ سازی برای تولید انرژی پاک، کمک به حفظ محیط زیست و کاهش بار نیروگاه‌های فسیلی مدیریت پسماند و بسیاری از زمینه‌های دیگر استان را در جهت رسیدن به شاخص کلیدی پایداری زیست محیطی یاری دهد.

 ولی زاده، معاونت نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با ابراز خرسندی از شرایط بسیار ایده آل دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حوزه‌ مدیریت سبز و اقدامات مؤثر و قابل توجه انجام شده در این خصوص، افزود: این دانشگاه تا حد زیادی مطابق با استاندارد‌های مربوط به حوزه‌ مدیریت سبز است.

وی  با تأکید بر ارتباط مداوم و مستمر بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه، اداره کل حفاظت محیط زیست استان و همچنین سایر متفکران و تصمیم گیرندگان در این زمینه‌ها در جهت رفع مشکلات و چالش‌های پیش رو، چنین بیان کرد : اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در نظر دارد طرح دانشگاه سبز را بصورت پایلوت ابتدا در این دانشگاه پیاده کرده و دانشگاه صنعتی کرمانشاه را به عنوان اولین دانشگاه سبز استان کرمانشاه معرفی نماید.

وی همچنین افزود: با استفاده از شرایط خاص این دانشگاه و بهره گیری از وجود اساتید متخصص و صاحب نظر در حوزه‌های مختلف و نیز استفاده ازدانشجویان جوان و پرانرژی و با استعداد این مجموعه می‌توان گام‌های بسیار موثری در جهت ارتقای صنعت استان و در نهایت حل چالش‌های زیست محیطی استان کرمانشاه برداشت.

انتهای  پیام/ز

 


استفاده از فناوری‌های پاک و انرژی‌های تجدید پذیر در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۵۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد

به گزارش قدس خراسان، حسن ابراهیمی عنوان کرد: زباله‌ها در مناطق شهری توسط شهرداری‌ها به نحو مطلوب جمع‌آوری می‌شود و مشکلی در این بخش وجود ندارد ولی بعد از جمع‌آوری و در زمینه تفکیک و دفع پسماند با معضل جدی مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: زباله گاه‌ها (محل انباشت و دفن زباله‌های جمع‌آوری شده) شهرداری‌های گناباد استاندارد نیست و مدیریت لازم بر آن‌ها اعمال نمی‌شود و این معضل موجب پراکنده شدن پلاستیک و زباله‌های سبک در اطراف زباله گاه‌ها و در نتیجه آلودگی عرصه‌های منابع طبیعی می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: شهرداری‌های گناباد و شهرهای تابعه آن هیچ برنامه جامعی برای تفکیک پسماند و جمع‌آوری پسماندهای خشک ندارند.
ابراهیمی با اشاره به برگزاری چهار جلسه کارگروه پسماند طی سال گذشته در گناباد افزود: با وجود مشکلات جدی در مدیریت پسماند ولی شهرداران و نماینده دهیاران اهتمام جدی برای حضور در این جلسه‌ها ندارند و این مسأله موجب شده که مصوبه‌های این جلسات به درستی اجرا نشود و ضمانت اجرایی نداشته باشد.
وی ادامه داد: در مناطق روستایی این شهرستان جمع‌آوری زباله‌ها با مشکلات جدی مواجه است و مورد تأیید محیط زیست نیست و تجمیع و دفن زباله‌های روستاها هم به صورت اصولی انجام نمی‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: در قانون موارد بازدارنده برای برخورد با اشخاصی که در مدیریت پسماند اهتمام جدی ندارند پیش‌بینی شده و تاکنون بیشتر تلاش شده است با برگزاری جلسات کارگروه مدیریت پسماند موضوع‌ها مطرح و پیگیری شود.
ابراهیمی افزود: در جلسه‌های کارگروه مدیریت پسماند سال گذشته به صورت مکرر بابت کوتاهی در مدیریت و دفع پسماند به مسوولان ذیربط اخطار داده شده و از ابتدای امسال در گشت‌های زیست محیطی این مسأله بررسی می‌شود.
وی اضافه کرد: اگر شهرداران و دهیاران به این مسأله عنایت کافی نداشته باشند و مصوبه‌ها را اجرا نکنند برای حفظ بهداشت و سلامت عمومی مردم و جامعه از طریق مراجع قضایی با خاطیان برخورد می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد در خصوص مشکلات جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی گفت: بر اساس قانون مراکز درمانی و مطب‌های پزشکی موظف هستند که زباله‌های خود را به مرکز امحای زباله‌های پزشکی انتقال داده و بعد از بی‌خطرسازی آن‌ها را به شهرداری‌ها تحویل دهند.
ابراهیمی افزود: انباشت زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی در سطل زباله سطح شهر ممنوع است و در صورت مشاهده این مسأله با خاطیان برخورد می‌شود و باید بعد از بی‌خطرسازی برای دفن آن‌ها در زباله گاه‌ها تحویل شهرداری‌ها داده شود.
وی با بیان این که مصوبه‌های کمیته پسماند زباله‌های بیمارستانی تاکنون اجرا نشده است از پزشکان خواست به عنوان متولیان بهداشت و سلامت جامعه در بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی مطب‌های خود اهتمام بورزند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: این اداره با همکاری شهرداری شهر کاخک از توابع این شهرستان و همراهی صنایع، گروه‌های مردمی دوستدار محیط زیست در هفته زمین پاک امسال به صورت نمادین و با هدف ترویج فرهنگ حفاظت محیط زیست و پاسداری از زمین، رودخانه این شهر را پاکسازی کردند.
ابراهیمی، پاکسازی عرصه‌های منابع طبیعی روستای زیرجان، قله بنفش و پارک جنگلی قوژد گناباد با همکاری دوستداران محیط زیست را از سایر برنامه‌های هفته زمین پاک برشمرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • اجرای طرح پاکسازی کیسه های پلاستیکی حاشیه سایت زباله شهری آواجیق چالدران