Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 روابط ترامپ و محمد بن سلمان تا این جای کار خیلی خوب پیش رفته است. میلیارد ها دلار سلاح به عربستان فروخته شد و آمریکا نیز در ماجرای قتل جمال خاشقچی، روزنامه نگار منتقد عربستانی از بن سلمان حمایت کرد. عربستان که در سال ۲۰۱۶ میزان سرمایه گذاری خود در اوراق قرضه وزارت خزانه‌داری آمریکا را  شدیدا کاهش داده بود با روی کار آمدن ترامپ رویکرد متفاوتی را در پیش گرفته و سهم عربستان از این اوراق دو برابر شده و به ۱۷۷ میلیارد دلار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می رسد که ترامپ در ازای حمایت سیاسی از عربستان توانسته است حمایت های مالی خوبی از این کشور ثروتمند کسب کند. در شرایطی که برخی کشورها از جمله چین و روسیه در حال فروش گسترده اوراق قرضه وزارت خزانه‌داری در اختیار خود هستند، عربستان میزان اوراق در اختیار خود را تنها طی سه سال بیش از دو برابر کرده است. این کشور در کنار انگلیس که اوراق خود را از ۲۰۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ به ۳۰۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ افزایش داده است، دو دارنده بزرگ در جمع ۱۲ دارنده اوراق قرضه آمریکایی هستند که بیش از ۵۰ درصد افزایش در دارایی‌های دلاری خود داشته اند.

در آخرین سال ریاست جمهوری اوباما که تنش ها بین عربستان وآمریکا به اوج خود رسیده بود، عربستان تنها طی ۹ ماه حدود ۳۰ درصد اوراق در اختیار خود را به فروش رسانده بود.روزنامه نیویورک تایمز در آن زمان گزارش داده بود که سعودی ها مقامات آمریکایی را تهدید کرده اند که اگر لایحه مقصر دانسته شدن این کشور در حادثه ۱۱ سپتامبر به تصویب کنگره برسد، آن ها ۷۵۰ میلیارد دلار از سرمایه های خود را از آمریکا بیرون خواهند کشید و تعجبی هم نداشت که این لایحه در کنگره تصویب نشد!

مارک کندلر، استراژیست ارشد موسسه "بنون کی بورن" گفت: فکر می کنم سرمایه گذاری گسترده عربستان در اوراق قرضه وزارت خزانه داری آمریکا یک نوع مدیریت بدهی است.

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • وعده صادق الهام‌بخش بودن خون شهیدان مقاومت را در به میدان آمدن دانشجویان ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا می‌بینیم
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات