Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام باقری ارومی با محکوم کردن توقیف نفتکش ایرانی توسط انگلیس گفت: این اقدام نقض آشکار قوانین بین المللی و شبیه عمل دزدان دریایی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اسالم، حجت الاسلام «محمدجواد باقری ارومی» در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) و آغاز دهه کرامت به بیان فضائل آن حضرت و نقش پر برکتشان در اهمیت یافتن شهر قم و ایجاد پایگاه مستحکم شیعه و اهل بیت در ایران پرداخت و همگان را به بهره جستن از مقام معنوی آن بانوی کرامت توصیه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه اسالم با گرامیداشت ۱۴ تیر روز شهرداری ها و دهیاری ها و ضمن عرض تبریک و خداقوت به مجموعه شهرداری ها و دهیاری ها گفت: ایجاد فضایی آرام و ظاهری زیبا برای شهرها و روستاها و حفظ و نگهداری زیرساخت ها از وظایف اصلی شهرداران و دهیاران است که باید با تعامل سازنده با مردم و حسن خلق این وظایف را به بهترین وجه انجام دهند.

 

وی روز قلم را به نویسندگان، شاعران، مترجمان و همه کسانی که به نوعی اهل قلم و نوشتن حساب می شوند تبریک گفت و تصریح کرد: رسالت بزرگی که بر عهده اهل قلم است هدایت مردم و جامعه به سمت سعادت و خوبی هاست و دلیل اهمیت این رسالت همین بس که خداوند در قرآن سوره ای به نام قلم قرار داده و به قلم و آنچه می نویسد قسم یاد کرده است.

 

حجت الاسلام باقری ارومی به برگزاری دو اجلاس بین المللی در هفته اخیر اشاره کرد و افزود: اجلاس منامه که مقدمه برگزاری معامله قرن بود در بحرین بدون حضور نمایندگان فلسطین و رژیم صهیونیستی و بدون نتیجه برگزار شد.

 

خطیب نماز جمعه اسالم به اجلاس گروه بیست در ژاپن اشاره و اظهارکرد: اجلاس گروه بیست در ژاپن فقط صحنه تعریف و تمجید آمریکا از گاو شیرده خود یعنی دولت سعودی بود و آمریکا نتوانست هیچ دستاوری از این دو اجلاس به دست آورد.

 

وی با محکوم کردن توقیف نفتکش ایرانی توسط انگلیس خاطرنشان کرد: این اقدام نقض آشکار قوانین بین المللی و شبیه عمل دزدان دریایی است.

 

حجت الاسلام باقری ارومی اضافه کرد: عذر بدتر از گناه انگلیس ها این است که این اقدام را به درخواست آمریکا انجام داده اند و در حقیقت آمریکا خواسته به نوعی شکست های خود در مقابل ایران را تلافی کند و دولت انگلیس باید هر چه سریع‌تر از این اقدام خود عذرخواهی کند و دنیا حواسش باشد اگه جلوی صادرات نفت ایران گرفته شود اجازه عبور نفت هیچ کشوری را از تنگه هرمز نخواهیم داد.

 

امام جمعه اسالم راه اندازی خط اینستکس برای تبادلات مالی ایران و اروپا را نوعی عوام فریبی و بدون حسن نیت دانست و افزود: اگر شروط و منافع ایران در اینستکس مراعات شود آنگاه می توان آن را مفید دانست در حالی که هنوز اینستکس شروع به کار نکرده نفتکش ما را در آب های بین المللی توقیف می کنند و این خود ثابت می کند که اروپایی ها در اقدام خود صادق نیستند.

 

وی با بیان اینکه کاهش تعهدات ایران در قبال برجام بازگشت به نقطه صفر است، گفت: باید به آنهایی که روزی برجام را فتح الفتوح می‌خواندند و مدال به سینه دیپلمات ها می زدند و سکه های بیت المال را مثل نخود و کشمش بذل می کردند گفت: « جیک جیک مستونت بود، فکر زمستونت بود؟! » آن روزی که مستانه بتن در قلب رآکتور اراک می ریختید به چنین روزی هم فکر می کردید؟

 

خطیب نماز جمعه اسالم ادامه داد: بعضی ها امروز چنان به غنی سازی سه درصد افتخار می کنند گویا یادشان رفته قبل از برجام به غنی سازی ۲۰ % رسیده بودیم و حجم زیادی از اورانیوم غنی سازی شده داشتیم و لازم هم نبود آن را از کشور خارج کنیم و ذلیلانه کیک زرد تحویل بگیریم، خدا را شکر زمستان گذشت و روسیاهی به ذغال ماند، حالا آب و صابون از کجا بیاوریم و صورتشان را بشوییم؟ صدای شکسته شدن استخوان های برجام از داخل قبر هم به گوش می رسد.

 

حجت الاسلام باقری ارومی به تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران حج امسال اشاره کرد و گفت: طبق فرمایش خداوند در قرآن خانه کعبه و فریضه حج محل و بهانه ای برای قیام و برپاداشتن شعائر دینی و در حقیقت یکی از سیاسی ترین دستورات اسلام است و برائت از مشرکین امر الهی و ترک آن جائز نیست، حاجیان چه شیعه و چه سنی گرد یک حرم طواف می کنند و رو به یک قبله نماز می خوانند و زائران ایرانی باید نماد هویت و نماینده جمهوری اسلامی ایران باشند.

 

 

پایان پیام/163

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت خبرگزاری شبستان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حرم حضرت معصومه س استان بوشهر اوقات فراغت حادثه ۱۲ تیر مشهد برجام اسالم خطبه نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۸۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه

قانون مدنی از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین قوانین کشور و مشتمل بر ۱۳۳۵ ماده است.

به گزارش ایسنا،  قانون مدنی ایران متشکل از یک مقدمه و سه جلد است:

مقدمه در انتشار و آثار و اجرای قوانین به طور عموم و امضا و نحوه لازم الاجرا شدن و انتشار آن صحبت می کند، جلد اول- در اموال (مصوب ۱۳۰۷)؛ جلد دوم در اشخاص (مصوب ۱۳۱۳ و ۱۳۱۴) و جلد سوم ادله اثبات دعوا. 

در این گزارش، مقدمه (در انتشار و آثار و اجرا قوانین بطور عموم) فصل اول (در اموال غیرمنقول) از باب اول (در بیان انواع اموال) کتاب اول (در بیان اموال و مالکیت به طور کلی) جلد اول (در اموال) قانون مدنی از ماده ۱ تا ۱۸ را مرور می کنیم.

قانون مدنی

مصوب ۱۳۱۴/۰۸/۰۸ با اصلاحات و الحاقات بعدی

مقدمه
در انتشار و آثار و اجراء قوانین بطور عموم

ماده ۱ - مصوبات مجلس شورای اسلامی و نتیجه همه پرسی پس از طی مراحل قانونی به رئیس جمهور ابلاغ می شود. رئیس جمهور باید ظرف مدت پنج روز آن را امضاء و به مجریان ابلاغ نماید و دستور انتشار آن را صادر کند و روزنامه رسمی موظف است ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از ابلاغ منتشر نماید.

تبصره - در صورت استنکاف رئیس جمهور از امضاء یا ابلاغ در مدت مذکور در این ماده به دستور رئیس مجلس شورای اسلامی روزنامه رسمی موظف است ظرف مدت ۷۲ ساعت مصوبه را چاپ و منتشر نماید.

ماده ۲ - قوانین پانزده روز پس از انتشار در سراسر کشور لازم الاجرا است مگر آنکه در خود قانون ترتیب خاصی برای موقع اجرا مقرر شده باشد.

ماده ۳ - انتشار قوانین باید در روزنامه رسمی بعمل آید.

ماده ۴ - اثر قانون نسبت بآتیه است و قانون نسبت بماقبل خود اثر ندارد مگر اینکه در خود قانون، مقررات خاصی نسبت باین موضوع اتخاذ شده باشد.

ماده ۵ - کلیه سکنه ایران اعم از اتباع داخله و خارجه مطیع قوانین ایران خواهند بود مگر در مواردیکه قانون استثناء کرده باشد.

ماده ۶ - قوانین مربوط باحوال شخصیه از قبیل نکاح و طلاق و اهلیت اشخاص وارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو اینکه مقیم در خارجه باشند مجری خواهد بود.

ماده ۷ - اتباع خارجه مقیم در خاک ایران از حیث مسائل مربوطه باحوال شخصیه و اهلیت خود و همچنین از حیث حقوق ارثیه در حدود معاهدات مطیع قوانین و مقررات دولت متبوع خود خواهند بود.

ماده ۸ - اموال غیرمنقول که اتباع خارجه در ایران بر طبق عهود تملک کرده یا میکنند از هر جهت تابع قوانین ایران خواهد بود.

ماده ۹ - مقررات عهودی که بر طبق قانون اساسی بین دولت ایران و سایر دول منعقد شده باشد در حکم قانون است.

ماده ۱۰ - قراردادهای خصوصی نسبت بکسانی که آنرا منعقد نموده‌ اند در صورتیکه مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.

جلد اول - در اموال

کتاب اول - در بیان اموال و مالکیت بطور کلی

باب اول - در بیان انواع اموال

ماده ۱۱ - اموال بر دو قسم است منقول و غیرمنقول.

فصل اول - در اموال غیرمنقول

ماده ۱۲ - مال غیرمنقول آنست که از محلی بمحل دیگر نتوان نقل نمود اعم از اینکه استقرار آن ذاتی باشد یا بواسطه عمل انسان بنحویکه‌ نقل آن مستلزم خرابی یا نقص خود مال یا محل آن شود.

ماده ۱۳ - اراضی و ابنیه و آسیا و هر چه که در بنا منصوب و عرفاً جزء بنا محسوب میشود غیرمنقول است و همچنین است لوله‌ ها که برای جریان‌ آب یا مقاصد دیگر در زمین یا بنا کشیده شده باشد.

ماده ۱۴ - آینه و پرده نقاشی و مجسمه و امثال آنها در صورتیکه در بنا یا زمین بکار رفته باشد بطوریکه نقل آن موجب نقص یا خرابی خود آن‌ یا محل آن بشود غیرمنقول است.

ماده ۱۵ - ثمره و حاصل مادام که چیده یا درو نشده است غیرمنقول است اگر قسمتی از آن چیده یا درو شده باشد تنها آن قسمت منقول است.

ماده ۱۶ - مطلق اشجار و شاخه‌های آن و نهال و قلمه مادام که بریده یا کنده نشده است غیر منقول است.

ماده ۱۷ - حیوانات و اشیائی که مالک آن را برای عمل زراعت اختصاص داده باشد از قبیل گاو و گاومیش و ماشین و اسباب و ادوات زراعت و تخم‌ و غیره و بطور کلی هر مال منقول که برای استفاده از عمل زراعت لازم و مالک آنرا باین امر تخصیص داده باشد از جهت صلاحیت محاکم وتوقیف اموال جزو ملک محسوب و در حکم مال غیرمنقول است و همچنین است تلمبه و گاو و یا حیوان دیگری که برای آبیاری زراعت یا خانه و باغ‌ اختصاص داده شده است.

ماده ۱۸ - حق انتفاع از اشیاء غیرمنقوله مثل حق عمری و سکنی و همچنین حق ارتفاق نسبت به ملک غیر از قبیل حق‌العبور و حق‌المجری و دعاوی راجعه باموال غیرمنقوله از قبیل تقاضای خلع ید و امثال آن تابع اموال غیرمنقول است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برق در این استان فردا قطع می‌شود؛ خاموشی از راه رسید؟
  • برق این مناطق گیلان فردا قطع می‌شود
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه