Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نگرانی‌هایی در مورد داروی فشار خون لوزارتان ساخت شرکت «اکتوور» مطرح شد که اینک مضر بودن مصرف آن را یک مقام بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تایید کرده است. تاریخ انتشار: 16:01 - 14 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۰۷۱۸

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،دکتر محمد جواد خشنود معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز جمعه اعلام کرد که به تمام مراکز توزیع دستور جمع آوری این دارو داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او

ادامه داد: شایعاتی مبنی بر آلوده بودن دارو‌های والزارتان و لوزارتان به مواد سرطان زا مطرح شده که با استعلام از سازمان غذا و دارو، در حال حاضر دارو‌های والزارتان موجود در بازار هیچ‌گونه مشکلی ندارند، اما این نگرانی‌ها درباره قرص لوزارتان وجود دارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: تولیدات داروی لوزارتان توسط سایر شرکت‌ها بدون هیچ‌گونه مشکلی قابل مصرف است. اما دستور جمع آوری قرص لوزارتان اکتوور داده شده است.

قرص لوزارتان (Losartan) با نام تجارتی و اختصاری Cozaar جزو طبقه بندی دارویی ضد فشار خون بالا در داروخانه‌ها و بازار عرضه می‌شود.

بنا بر گفته پزشکان و متخصصان میزان خطر مصرف بیش از دوز مجاز این دارو نسبتاً زیاد و همچنین میزان وابستگی و اعتیاد به دارو کم است.

برای تهیه قرص لوزارتان نمی‌توان به صورت آزاد عمل کرد و حتماً نیاز به نسخه پزشک است؛ و استفاده از این قرص برای همگان آزاد نیست.

این دارو موجب آرامش بخشیدن به عضلات دیواره رگ‌های خونی و در نتیجه سبب گشادی رگ‌ها و تسهیل جریان خون می‌شود و بدین ترتیب میزان فشار خون را پایین خواهد آورد.

از قرص لوزارتان برای درمان نارسایی قلبی نیز کمک گرفته می‌شود. بسیاری از پزشکان قرص لوزارتان را برای محافظت از کلیه‌ها در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ تجویز می‌کنند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قرص تقلبی سرطان زا لوزارتان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۹۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، فیروز قاسم‌زاده کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام و اظهار کرد: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: کاهش ۷۰ درصدی تولید گندم باتوجه به خشکسالی‌ها

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229022 برچسب‌ها قحطی و خشکسالی

دیگر خبرها

  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • پیشنهاد‌های مالی وسوسه کننده به شمسایی برای مصرف برنج + فیلم
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی