Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، ابراهیم حسن‌بیگی نویسنده انقلابی، درخصوص نامزد شدن خود در این دوره از جایزه ادبی قلم زرین گفت: خوشبختانه در این دوره از جشن جایزه قلم زرین برای رمان "دو روایت از یک عکس" نامزد دریافت جایزه شدم، این رمان برای سنین نوجوان نوشته شده و امسال از سوی هیات انتخاب جایزه قلم زرین مورد قبول واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره احساس خود درخصوص نامزد شدن در جایزه ادبی قلم زرین افزود: واقعیت امر اینکه این جشن و جایزه صرفاً از نگاه مالی برای نویسنده صاحب ارزش است، برای اکثریت نویسندگان خود جایزه و مبلغی که برای آن تخصیص یافته مهم است زیرا از لحاظ کیفی دریافت این جایزه کمکی به نویسنده نمی‌کند.

نویسنده کتاب «روایتی ساده از ماجرایی پیچیده» در همین رابطه ادامه داد: دلیل اینکه تنها بحث جایزه مادی جشن قلم زرین را مطرح می‌کنم این است که دریافت جایزه وقتی می تواند ابعاد معنوی خوبی برای نویسنده داشته باشد که پس از آن برای خود نویسنده و کتابش اتفاقات خوبی بیفتد.

وی ادامه داد: وقتی یک اثر در چنین جشنی بهترین اثر شناخته می‌شود به طور معمول باید از سوی مسئولین فرهنگی و خود جشن به مخاطبان معرفی شده، تعداد تیراژش بالا رفته و باعث پیشرفت کتاب و نویسنده شود، اما وقتی چنین اتفاقی نمی‌افتد تنها بحث مالی برای صاحب اثر باقی می ماند.

این نویسنده انقلابی در مورد نامگذاری چهاردم تیرماه به نام "روز قلم" تاکید کرد: این روز در سال ۱۳۸۱ پس از پیشنهاد انجمن قلم ایران و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی به ثبت رسید، به نظرم این نوع نامگذاری بدون اینکه تاثیری در جامعه داشته باشد بیهوده است، در کل روز قلم روزی کاملاً ناشناخته در میان مردم است.

وی با گلایه از بی‌اهمیت شمردن چنین روزی اضافه کرد: تمامی جامعه روز معلم، پرستار و یا کارگر را به خوبی می‌شناسند زیرا تبلیغات خوبی در این رابطه صورت می گیرد اما وقتی هیچ تبلیغی در مورد روز قلم وجود ندارد، جامعه از کجا باید به وجود چنین روزی واقف باشد؟. در کل به شخصه با این نوع نامگذاری‌ها مخالفم زیرا معتقدم راه به جایی نبرده و تاثیری در ادبیات ندارند.

حسن‌بیگی گفت: اینکه یک روز را به یک اتفاق اختصاص دهیم و آن را در تقویم بیاوریم اما برای آشناکردن مردم با آن هیچ تلاشی نکنیم به هیچ عنوان اتفاق درستی نیست، زیرا ما باید به جای ویترینی کردن اتفاقات به دنبال تولید محتوا در آن زمینه باشیم.

میزان

انتهای پیام/

20 / 20 ابراهیم حسن‌بیگی نویسنده "دو روایت از یک عکس" روز قلم ناشناخته بودن روز قلم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ابراهیم حسن بیگی روز قلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۲۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن مدعی شد: حماس مانع بین مردم غزه و آتش‌بس است | اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ در شرایطی که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز هیأتی را برای مذاکره درباره آتش‌بس غزه به قاهره اعزام می‌کند و تأکید کرده که با «روحیه مثبت» به سوی مذاکرات پیش می‌رود، وزیر خارجه آمریکا مدعی شده است «ما منتظریم تا ببینیم آیا در عمل می‌توانند پاسخ مثبتی به آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها بدهند یا خیر».

اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر بر سر اتمام جنگ به عنوان بخشی از توافق تبادل اسرا/ آتش‌بس است.

حماس پیش از این تصریح کرده با هیچ توافقی که به آتش‌بس دائمی و خروج نیروهای اسرائیل از غزه منجر نشود موافقت نخواهد کرد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل هم روز چهارشنبه گفت با هیچ توافقی که بر اتمام جنگ اصرار داشته باشد موافقت نخواهد کرد.

آمریکا در ۷ ماهی که از جنگ غزه می‌گذرد همسو با اسرائیل اصلی‌ترین مانع در برابر برقراری آتش‌بس دائمی در غزه بوده است.

دولت جو بایدن تا کنون سه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که خواستار آتش‌بس دائمی در غزه بوده را وتو کرده است. واشنگتن تنها از آتش‌بس موقت حمایت می‌کند.

بلینکن همچنین در خصوص برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی به رفح گفت «موضع ما ثابت است و قبل از آن‌که اسرائیل تصمیمی برای ورود به رفح بگیرد، باید طرح شفافی برای حفاظت از غیرنظامیان ارائه شود و به دوستان خود برای حفاظت از غیرنظامیان و ارائه کمک به آن‌ها فشار می‌آوریم».

وزیر خارجه آمریکا با تأکید بر حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی گفت «با حفظ امنیت اسرائیل، تشکیل کشور فلسطین امکانپذیر است».

اسرائیل، آزادی اسرا از غزه و نابودی حماس را به عنوان اهداف جنگی خود در غزه تعیین کرده است. با وجود این، تحقق هر دوی این هدف‌ها به بن‌بست برخورد کرده‌اند.

مصر، قطر و آمریکا در حال میانجی‌گری برای حصول توافقی برای تبادل اسرا و برقراری آتش‌بس میان حماس و اسرائیل هستند.

در توافق قبلی میان حماس و رژیم اسرائیل برای آزادی اسرا که در ماه نوامبر انجام شد ۸۱ اسرائیلی و ۲۴ شهروند کشورهای خارجی در ازای ۲۴۰ فلسطینی آزاد شدند.

کد خبر 849093 منبع: فارس برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه رژيم صهيونيستى فلسطین فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • شاعری که براساس دانش ادبی شعر نسروده!
  • سید جمال‌الدین اسدآبادی مبارز و قهرمان ملی در برابر استعمار، اما ناشناخته برای نسل جوان
  • حضور زین الدین زیدان در مراسم اهدای جوایز مسابقه اسپرینت گرندپری میامی + عکس
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • بلینکن مدعی شد: حماس مانع بین مردم غزه و آتش‌بس است | اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی