Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@13:05:11 GMT

پيش‌بيني ارز، طلا و بورس در هفته جاري

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۹۳۲۷۹

پيش‌بيني ارز، طلا و بورس در هفته جاري

خبرگزاري آريا - پيش از شروع هفته قبل، بازارها در آخرين کارنامه هفتگي خود چنين وضعيتي را ثبت کرده بودند؛ شاخص بورس مثبت 5٫8درصد، طلاي 18عيار مثبت 0٫04درصد، سکه امامي منفي 1٫5درصد و دلار منفي 1٫9درصد.
به گزارش خبرگزاري آريا، در هفته اي که گذشت پيش بيني مي شد با توجه به نشانه‌هاي حمايت سياستگذاران از بازارها روند مثبت بازار سهام و منفي بازار ارز احتمالا تکرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در بازار طلا به نظر مي‌رسيد ارزاني قيمت دلار بتواند بر کشش ناشي از رشد قيمت جهاني طلا غلبه کند که اين طور نشد و طلاي داخلي نيز به مانند طلاي جهاني روندي صعودي را پشت سر گذاشت. در همين حال سکه نيز به مانند هفته قبل از اين، همان روند نزولي خود را ادامه داد.
در هفته‌اي که گذشت شاخص بورس تنها 0٫14درصد بازدهي مثبت را ثبت کرد و طلاي 18عيار هم بازدهي 0٫27درصدي را از آن خود کرد. در واقع در هفته‌اي که بازدهي بورس تضعيف شد، بازدهي طلا کمي تقويت شد. در عين حال از ميزان بازدهي منفي سکه هم کمي کم شد و به منفي 0٫6درصد رسيد تا اميدها به طلا بيشتر شود. بازار ارز نيز در اين شرايط بازدهي منفي 1٫5درصدي را به ثبت رساند که کمي نسبت به هفته قبل‌تر وضعيت آن بهبود يافته است.
اما در اين شرايط که روند صعودي بورس کمي آرام‌تر شده و اميدها به صعودي شدن طلا بيشتر شده و از شدت نزولي بودن قيمت دلار کاسته شده، وضعيت بازارها براي هفته پيش‌رو چگونه پيش‌بيني مي‌شود؟
سيگنال‌هاي سياسي به بازارها
هفته سوم تير ماه در حالي شروع به کار مي‌کند که مثل هفته‌هاي گذشته نااطميناني‌هايي ناشي از اخبار سياسي همچنان احساس مي‌شود. توقيف نفتکش ايراني با دو ميليون بشکه نفت در منطقه جبل‌الطارق توسط انگلستان شايد يکي از اين جنس اتفاقات باشد که به نااطميناني اوضاع اضافه مي‌کند. در عين حال در هفته جاري 16تيرماه فرا مي‌رسد که رئيس جمهور ايران مهلت داده بود تا اقداماتي درباره برجام اتفاق بيفتد.
11تير ماه امسال رئيس جمهوري ايران با اشاره به اينکه اگر اقدام عملي از سوي طرف‌هاي مقابل انجام نشود، ايران از 16 تير اقدامات بعدي را انجام خواهد داد، گفته بود: در 16 تيرماه سطح غني‌سازي ايران ديگر 3٫67 نخواهد بود و اين تعهد را کنار گذاشته و به هر مقداري که ضرورت و نياز ما باشد، ارتقاء خواهيم داد.
فرداي اين روز ترامپ، رئيس جمهور آمريکا در واکنش به سخنان روحاني توييت کرد: «اين تهديدها مي‌تواند به خودت برگردد و طوري ضربه بزند که تاکنون کسي نخورده باشد.»
در همين حال همچنان اخبار اينستکس در حال انتشار است و وزير دارايي فرانسه اخيرا اظهار اميدواري کرده که کانال مخصوص تجارت با ايران اولين معامله محدود خود را در روزهاي آتي انجام دهد.
با اين روند به نظر مي‌رسد نااطميناني‌هايي سياسي ناشي از دو خبر اول بازارهاي ارز و طلا را به شکل صعودي و بازار سهام را به شکل نزولي تحت فشار قرار دهد. اما آيا سيگنال‌هاي اقتصادي هم با اين فشارها هم‌راستا هستند؟
سيگنال‌هاي اقتصادي به بازارها
در هفته اخير قرار بود بازار متشکل ارزي راه‌اندازي شود که اين بار هم به تعويق افتاد. اين تعويق‌ها به حدي شده که شايد ديگر اخبار اعلامي درباره آن چندان نتواند در روند بازار ارز موثر باشد مگر اينکه در عمل اتفاقي رخ دهد. همزمان با اين اوضاع برخي منابع خبري اعلام کرده‌اند قرار است در سامانه نيما اصلاحاتي رخ دهد که اين هم بعيد است بتواند آن قدر دامنه وسيعي داشته باشد که بتواند بر قيمت دلار تاثير قابل توجهي بگذارد.
اما در بازارهاي جهاني روند چگونه است؟ روز جمعه بلومبرگ گزارش داده که به نظر مي‌رسد طلا پس از پنج سال ماندن در يک بازه قيمت محدود، آماده آغاز روند صعودي بوده و ممکن است دوباره به رکورد 1700دلار در سال 2003بازگردد.
در همين حال براي بازار نفت نيز اميدها براي افزايش قيمت بيشتر شده است. سي.ان.بي.سي برآورد کرده که در صورت توافق تجاري آمريکا و چين قيمت نفت به 75دلار خواهد رسيد. با وجود اين، قيمت نفت در پي کاهش کمتر از حد انتظار ذخاير نفت و بنزين آمريکا، در معاملات روز پنجشنبه کاهش پيدا کرد و با 44سنت کاهش، به 63دلار و 38سنت در هر بشکه رسيد.
سخت‌تر شدن صادرات نفت ايران و مثل گذشته نبودن وضعيت صادرات نفتي ايران طبيعتا چشم‌انداز نگران‌کننده‌اي را براي درآمدهاي ارزي مي‌تواند ترسيم کند. اضافه شدن نااطميناني‌هاي سياسي به اين وضعيت در هفته جاري و کمتر شدن اظهار نظرات مقامات مسوول و تاکيد کمتر آنها بر راه‌اندازي بازار متشکل اين نگراني را براي کارشناسان به همراه آورده که در هفته جاري شايد روند بازار ارز کمي متفاوت از چند هفته نزولي اخير باشد.
به گزارش تجارت نيوز، در همين حال در بازار طلا نيز با توجه به احتمال نوسان قيمت دلار و فشار از اين ناحيه و همچنين افزايش فشار ناشي از رشد قيمت جهاني طلا به نظر مي‌رسد اين هفته قيمت‌ها بيشتر از هفته‌هاي گذشته تحت فشار صعودي شدن باشند. اما در اين وضعيت به نظر مي‌رسد بورس که در هفته اخير ميزان بازدهي‌اش کاهش قابل توجهي نسبت به هفته‌هاي گذشته داشته و به صفر نزديک شده، متاثر از نااطميناني‌هاي سياسي کمي ميل به نزولي شدن پيدا کند. در هفته پيش‌رو عرضه اوليه‌اي هم به مانند هفته گذشته در بورس انجام نمي‌شود که متاثر از آن سيگنال حمايتي براي بازار سهام به سهامداران داده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۳۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد

در ادامه روند کاهش دو روز گذشته، امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس با کاهش ۴۰۰۰ واحدی، در کانال دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش ایسنا، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بدون نوسان آغاز کرد و در پایان معاملات، شاخص کل بورس اوراق بهادار ریزشی ۴۰۰۰ واحدی را تجربه کرد. در این میان شاخص کل هم‌وزن با رشد اندک، به ۷۵۰ هزار واحد رسید.

در بازار امروز ۲۹۵ هزار و ۲۵۹ معامله به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان انجام شد

سه نماد فملی، فولاد و کچاد بیشترین تأثیر را در شاخص کل بورس داشتند. همچنین سه نماد شستا، ذوب و فملی نیز پرتراکنش ترین نمادهای بازار بورس بودند.

گفتنی است؛ حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۴۶ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

اما شاخص کل فرابورس رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

در این بازار بیشترین حجم معاملات به گروه خودرو رسید و پس از آن بیشترین حجم معاملات به گروه فلزات اساسی اختصاص یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی