Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@14:04:00 GMT

«نقش تن‌پوش» جشنواره‌ای برای الگوسازی نقوش ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۹۴۰۸۰

«نقش تن‌پوش» جشنواره‌ای برای الگوسازی نقوش ایرانی

به گزارش خبرنگار مهر، در ورودی نمایشگاه هفتمین جشنواره ملی «نقش تن‌پوش» در نگارخانه بهار خانه هنرمندان ایران افتتاح شد، عبارتی به چشم می‌خورد که در بخشی از آن آمده است: جشنواره «نقش تن‌پوش» تلاشی برای الگوسازی و ترویج نقش‌های ایرانی متناسب با فرهنگ و نیاز جامعه و ترغیب هنرمندان جوان به خلق تصاویر زیبا بر روی تن‌پوش یا همان تیشرت ساده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الهام زایجانی؛ دبیر هفتمین جشنواره ملی «نقش تن‌پوش» نیز با صحه گذاشتن به این حرکت فرهنگساز جشنواره به خبرنگار ایسنای دانشگاه هنر، گفت: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد هنر در قالب دبیرخانه دائمی جشنواره «نقش تن‌پوش» در تلاش است تا با برجسته‌سازی این موضوع، طرح‌ها و نمادهای متناسب با فرهنگ ایرانی را جایگزین طرح‌های غیربومی کند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد هنر تصریح کرد: این جشنواره با اهدافی همچون بسترسازی جهت حضور دانشجویان و طراحان خلاق در عرصه مد و لباس، کمک به انتقال مفاهیم و مؤلفه‌های فرهنگ ایرانی، اسلامی از طریق تن‌پوش (تی‌شرت) و با محور فرهنگ و تمدن ایرانی در این دوره برگزار شد و با استفاده از تجارب به دست آمده برگزاری ۶ دوره گذشته خود سعی دارد تا همچنان به ارتقای کمی و کیفی آثار هنرمندان طراح بیاندیشد.

نمایشگاه آثار منتخب هفتمین جشنواره ملی «نقش تن‌پوش» تا ۱۸ تیرماه برای بازدید علاقه‌مندان دایر است و بازدیدکنندگان می‌توانند به غیر از امروز شنبه، از ساعت ۱۴ تا ۲۱ با مراجعه به نگارخانه بهار خانه هنرمندان ایران واقع در خیابان انقلاب اسلامی، انتهای خیابان شهیدموسوی (فرصت) از آثار به نمایش درآمده در آن دیدن کنند.

اما دبیرخانه جشنواره به جهت پویایی و اثرگذاری بیشتر برپایی این نمایشگاه و جریان‌سازی فرهنگی جشنواره، دو ابتکار را در تمهیدات خود اندیشیده است؛ نخست اهدای جایزه به اثر برتر به نمایش درآمده در این نمایشگاه است به این شکل که هر کدام از بازدیدکنندگان که علاقه‌مند به نظرسنجی آثار جشنواره باشند می‌توانند به اثر منتخب خود رأی داده که در نهایت هر اثری که بیشترین رأی را به دست آورد، به عنوان اثر برگزیده از دید مخاطب انتخاب و به طراح آن جایزه‌ای اهدا می‌شود.

ابتکار دوم دبیرخانه جشنواره، انتخاب اثر برتر از میان آثار منتخب جشنواره از طریق فضای مجازی است، به این شکل که کاربران اینترنتی با انتخاب یک یا دو اثر و به نمایش گذاشتن آنها در فضای مجازی و تگ کردن آدرس جشنواره می‌توانند جایزه فضای مجازی جشنواره را به خود اختصاص دهند.

اختتامیه این دوره از جشنواره ملی «نقش تن‌پوش» یکشنبه ۱۶ تیرماه ساعت ۱۷:۳۰ با معرفی و تقدیر از برگزیدگان در دو بخش صنعتی و هنری در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

کد خبر 4658736 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره مد و لباس مد و لباس نمایشگاه مد و لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۴۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند
  • راهیابی هنرمندان شهرستان فارسان به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات