Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@22:30:45 GMT

آسه آن، کره شمالی را به نشست آینده اش دعوت می کند

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۹۴۴۶۹

خبرگزاری ژاپنی کیودو به نقل از مقامات آسه آن افزود، اعضای این اتحادیه و ژاپن، چین و کره جنوبی درباره ایده دعوت از کره شمالی که از سوی سئول مطرح شد، گفت وگو کردند.

طبق پیشنهاد کره جنوبی، قرار است از "ری یونگ هو"، وزیر خارجه کره جنوبی، دعوت به عمل آید و انتظار می رود او در نشست وزرای خارجه آسه آن در و نیز نشست وزرای خارجه آسه آن پلاس تری در بانکوک تایلند شرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست ها از ۲۹ ژوئیه تا ۳ اوت و در راستای گردهمایی سالانه وزرای خارجه آسه آن و همتایان شان از خارج از منطقه برگزار می شود.

کره جنوبی همچنین خواستار دعوت از "کیم جونگ اون"، رهبر کره شمالی، برای شرکت در نشست یادبود آسه آن- کره جنوبی در ۲۵ و ۲۶ نوامبر در بوسان کره جنوبی شد.

این نشست یادبود به منظور بزرگداشت سی امین سالگرد آغاز مذاکرات بین دو طرف است.

به گزارش کیودو، اندونزی همواره مایل به ایفای نقشی بیشتر در تامین امنیت منطقه و معتقد است، تعامل بیشتر با کره شمالی باعث می شود آسه ن در روند صلح شبه جزیره کره مشارکت کند.

اندونزی یکی از حامیان اصلی پیشنهاد کره جنوبی برای دعوت از وزیر خارجه کره شمالی در نشست آسه آن است.

برخی از کشورهای عضو آسه آن از این نگران هستند که دعوت از کیم برای شرکت در نشست یادبود ممکن است رویه دعوت از دیگران از سوی سایر اعضای آسه آن را باب کند.

به نظر می رسد ایده دعوت از کره شمالی در پی دیدار اخیر "دونالد ترامپ" و کیم در منطقه غیرنظامی در مرز دو کره به جریان افتاد.

آسه آن یک سازمان بین المللی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در جنوب شرقی آسیاست که در ۸ اوت ۱۹۶۷ با هدف وحدت و همبستگی در برابر گسترش کمونیست در ویتنام و شورش های درون مرزهای خود این کشورها، از سوی تایلند، اندونزی، مالزی، سنگاپور و فیلیپین تأسیس شد.

برونئی در سال ۱۹۸۴ به ششمین و ویتنام در سال ۱۹۹۵ به فتمین عضو این اتحادیه تبدیل شدند. دو سال بعد، در سال ۱۹۹۷، لائوس و میانمار به جمع این کشورها پیوستند. کامبوج هم بعد از لائوس و میانمار به آسه آن پیوست.

در سال ۱۹۹۰، مالزی ایجاد یک شورای اقتصادی آسیای شرقی متشکل از اعضای آسه آن و همچنین چین، ژاپن و کره جنوبی را با هدف متعادل کردن نقش و تاثیرات رو به رشد حضور آمریکا در همکاری های اقتصادی آسیا و اقیانوس آرام (APEC) پیشنهاد کرد. با این حال، این پیشنهاد به دلیل مخالفت شدید آمریکا و ژاپن شکست خورد. با این همه تلاش ها برای ادغام چین، ژاپن و کره جنوبی ادامه یافت تا در نهایت مجمع آسه آن پلاس تری (ASEAN Plus Three) در سال ۱۹۹۷ تشکیل شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۴۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی

نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی برای آماده سازی اسناد پانزدهمین اجلاس سران این سازمان در «بانجول» پایتخت گامبیا از روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز بکار کرد.

به گزارش ایسنا، در این نشست که با موضوع اصلی “ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو پیرامون توسعه پایدار” برگزار می‌شود، مسایل و چالش های مختلف جهان اسلام به ویژه موضوع فلسطین و وضعیت جاری در باریکه غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در مجموع سه سند شامل پیش نویس قطعنامه فلسطین، پیش نویس بیانیه بانجول و پیش نویس سند نهایی نشست سران برای تصویب به ترتیب به نشست شورای وزیران امور خارجه و سپس اجلاس سران ارایه خواهد شد.

نشست شورای وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی طی روزهای ۱۳ و ۱۴ و نشست سران نیز طی روزهای ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

گامبیا میزبان پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی، کشوری اسلامی با حدود دو و نیم میلیون نفر جمعیت در منطقه غرب آفریقا واقع شده است.

این کشور قرن ها مستعمره بریتانیا بود و در فوریه ۱۹۶۵ به استقلال رسید.

گامبیا ریاست نشست سران سازمان همکاری اسلامی را به مدت سه سال از عربستان سعودی تحویل خواهد گرفت.

از جمهوری اسلامی ایران هیاتی به ریاست رضا نجفی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی شرکت کرده‌است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان جنوبی
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • امیرعبداللهیان روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت