Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل آمریکا به عدم مذاکره مجدد با آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکایی ها این ذهنیت را دارند که می شود از ایران امتیاز بیش تری گرفت و برای خود اینگونه حساب می کنند که اگر می شود از ایران امتیاز بیش تری گرفت، چرا نگریم.

«فواد ایزدی» کارشناس مسائل آمریکا در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پاسخ به این سوال که "آیا آمریکایی ها می توانند به مذکره با ایران امیدوار باشند؟" پاسخ داد: تحلیلی که وجود دارد حرفی است که ترامپ می زند، یعنی تصور می کند که ایران در آخر به پای میز مذاکره خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سوالی که اینجا مطرح است این است که چرا آمریکا با توجه به این که مقام معظم رهبری بارها فرموده اند با آمریکا مذاکره نمی کنیم، گمان می کند که ایران تن به مذاکره خواهد داد.

این کارشناس اظهار داشت: آمریکا معتقد شده است که ایران بالاخره به پای میز مذاکره خواهد آمد؛ باید نشست و اندیشید که آیا دیگر مقامات کشور حرف هایی زده اند یا کارهایی کرده اند که حرف رهبری را در تفکر آمریکایی ها بی اثر کند یا خیر.

ایزدی با تاکید بر این که آمریکا به دنبال گرفتن امتیازات بیش تر از ایران است افزود: آمریکایی ها این ذهنیت را دارند که می شود از ایران امتیاز بیش تری گرفت و برای خود اینگونه حساب می کنند که اگر می شود از ایران امتیاز بیش تری گرفت، چرا نگریم.

وی خاطر نشان کرد: زمانی که در کشور پیام های مذاکره منتقل می شود، -مذاکره یعنی بده بستان- یعنی ایران آمادگی دادن امتیازات بیش تر را دارد.

کارشناس مسائل آمریکا بیان داشت: ذهنیتی که آمریکایی ها دارند این است که ما امتیازها را از ایران می گیریم و در کاغذ یک چیزی می نویسیم ولی در عمل چیزی به ایران نمی دهیم؛ دقیقاً همان کاری که در برجام با ایران کردند.

فواد ایزدی اشاره کرد: به همین جهت آمریکایی ها این سیگنال ها را برای خودشان فرصت تلقی می کنند و باید این وضعیتی که به نوعی پیام هایی را به آمریکا منتقل می کند تا مقامات آمریکا به این شکل تحلیل کنند، اصلاح شود.

وی اذعان کرد: امید داریم که برخی از مسئولان دولتی که پیام غلط به آمریکایی ها دادند و طرف مقابل را به این ذهنیت رساندند که ایران آمادگی دادن امتیازات بیش تر را دارد، الان متوجه شوند که این سیاست ها و حرف ها غلط و به ضرر کشور است.

ایران آمادگی مذاکره با کشوری که دست به تروریسم اقتصادی می زند را ندارد
این کارشناس با بیان این که باید یک پیام واحد از ایران منعکس شود، تاکید کرد: پیام واحد هم این است که ایران آمادگی مذاکره با کشوری که دست به تروریسم اقتصادی می زند را ندارد؛ این عدم مذاکره با تروریسم یک ادبیاتی است که در کشورهای غربی خیلی معمول، پسندیده و قابل درک است.

ایزدی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که "چرا اروپایی ها می گویند که با تروریسم نباید مذاکره کرد؟" گفت: اگر با تروریسم مذاکره شود و به آن امتیاز داد و با توجه به این که تروریسم به هیچ یک از اصول اخلاقی پایبند نیست، دوباره برای گرفتن امتیاز بیش تر می آید و عملیات تروریستی خود را ادامه خواهد داد؛ یعنی مذاکره با تروریسم نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه مشکل را حادتر می کند. این ادبیاتی است که در کشورهای غربی به آن اذعان شده است.

وی تصریح کرد: در کشورهای غربی این اعتقاد وجود دارد که مذاکره با تروریسم مشکلی را حل نمی کند، بنا بر این همیشه کشورهای غربی معتقدند که با تروریسم مذاکره نمی کنیم که حرف درستی است؛ همین منطق برای تروریسم اقتصادی هم صادق است.

ایزدی تاکید کرد: یکی از نکاتی که در برجام دیده نشد همین بود؛ عده ای در کشور معتقد بودند حالا که آمریکا سر برجام توافق کرد، دیگر مشکلات حل می شود اما متوجه نشدند که آمریکا امتیازات خود را می گیرد و بعد از برجام خارج می شود و بعد امتیاز بیش تری می خواهد.

وی در پایان گفت: با توجه به تحریم های قبل و بعد از برجام و همچنین شرایطی که در حال حاضر در کشور حاکم است، وضعیت چندان خوبی نیست و این نتیجه این تفکر است که باید این تفکر در کشور اصلاح شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی

 اجلاس رسمی بانک توسعه اسلامی در حالی در ریاض عربستان شروع به کار کرد که مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی از مهمترین اهداف این اجلاس برای ایران محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید احسان که به ریاض سفر کرده است، امروز در نشست رسمی مجمع عمومی بانک توسعه اسلامی حضور یافت. خاندوزی تا ساعتی دیگر در این نشست سخنرانی خواهد کرد.

در حاشیه این اجلاس، وزیر اقتصاد کشورمان در گفتگویی اظهار کرد: امسال پنجمین سالگرد تأسیس بانک توسعه اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد مالی کشورهای مسلمان است.

وی ادامه داد: ۵۷ کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی آموزش بهداشت و سلامت تزریق می‌کند استفاده می‌کنند، ما هم در ایران به عنوان یکی از سه سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش آفرین بودیم در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم.

خاندوزی گفت: در این اجلاس هم بخش خصوصی کشور مشارکت وسیعی داشت، هم نمایندگان بخش‌های دولتی، وزارت اقتصاد و سایر وزارتخانه‌های ذیربط در این دوره حضور فعال دارند.

وی تاکید کرد: تنها نهادی که علی رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تأمین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

وزیر اقتصاد یادآور شد: ما امروز ۱۱ طرح مهم در استان‌های مختلف داریم که تأمین مالی آنها به صورت ارزی توسط بانک توسعه اسلامی انجام می‌شود.

خاندوزی گفت: در سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ مشکلاتی در نظام بازپرداخت ایران وجود داشت که موجب توقف عمرانی جمهوری اسلامی ایران شده بود؛ دولت سیزدهم با اهتمام جدی این موانع و مشکلات را برطرف کرد و مجدداً شاهد این هستیم که تزریق به پروژه‌های ایران از سوی بانک توسعه اسلامی آغاز شده است.

وی اظهار کرد: در مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی غیر از اینکه صورت‌های مالی بانک به تصویب می‌رسد، خط مشی سال آینده بانک توسعه اسلامی نیز توسط وزرای قتصاد عضو تعیین می‌شود.

وزیر اقتصاد با اشاره به پیشنهاد ایران که در این نشست مطرح خواهد شد، گفت: یک پیشنهاد مهم پنجره تأمین مالی ترجیحی است که با نرخ‌های ترجیحی و حمایتی بتواند از طرح‌ها در کشورهایی که نیاز به پروژه‌های حمایتی دارند استفاده کند. جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد خود را برای تأسیس این پنجره تأمین مالی ترجیحی ارائه داده است و امیدواریم مصوب شود.

خاندوزی خبر داد: یکی از نکاتی که در دستور کار مذاکرات ما با بانک توسعه اسلامی است؛ اضافه کردن سه پروژه مهم حوزه بهداشتی درمانی و دانش بنیان کشور به ۱۱ پروژه‌ای است که قبلاً تأمین مالی آنها توسط بانک توسعه اسلامی انجام شد.

وی تاکید کرد: در حاشیه اجلاس سالانه جلساتی با وزرای اقتصادی کشورهای عضو به خصوص کشورهای هدف که نقش پررنگ‌تری در تعاملات اقتصادی ما دارند به ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقابه صورت دوجانبه تنظیم کرده‌ایم؛ البته دیدار مفصلی با همتای سعودی خود خواهم داشت.

کد خبر 749032

دیگر خبرها

  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • پیروزی بدون جنگ
  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • ممبینی: فردا درمورد پاداش تیم ملی فوتسال تصمیم می‌گیریم
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • هالند: حالا دوش می‌گیریم و به بازی بعدی فکر می‌کنیم