Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اردبیل در مجلس از فعالیت مراکز رشد وفناور دانشگاه های استان انتقاد کرد و گفت: سهم اردبیل از مجموع مراکز رشد، واحدهای فناور، پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان در جذب اعتبارات به اندازه ای ناچیز است که قابل طرح هم نیست و شایسته است مسئولین مربوطه در این زمینه کارهای اساسی انجام دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سبلان‌ما، رضا کریمی نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی پیش ازظهر امروز در جمع اعضای هیات امنای دانشگاه محقق اردبیلی به بیان دغدغه های دانشجویان این دانشگاه پرداخت و گفت: در جلساتی که جوانان، دانشجویان و نخبگان شهرستانی با نمایندگان دارند، خواستار توجه جدی مسئولان به دانشگاه و اشتغال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به استفاده از ردیف بودجه اعتباری شهرستانهای که دارای دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: شاخص های کمی در حوزه های مختلف حاکی از تشکیل یافتن بدنه مدیریتی کارآمد در دانشگاه محقق اردبیلی است.

کریمی با بیان اینکه دانشگاه باید برای پیشرفت خود ارتباط منطقی و سازنده با دستگاه های اجرایی و نهادهای عرضه خدمات و تولید ایجاد کند، گفت: تعاملات سازنده و اخذ امکانات لازم می توند مشکلات جاری دانشگاه ها را حل کند.

این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود به طرح آمایش سرزمینی نیز اشاره کرد و گفت: هر چقدر ارتباط بین دانشگاه ودستگاه های اجرایی بهتر باشد به همان اندازه نیز مفید خواهد بود.

وی تصریح کرد: تلاش می کنیم در آینده نزدیک رصد خانه دانشگاه محق اردبیل راه اندازی شود.

کریمی از فعالیت مراکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی نیز انتقاد کرد و گفت: سهم اردبیل از مجموع مراکز رشد، واحدهای فناور، پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان در جذب اعتبارات به اندازه ای ناچیز است که قابل طرح هم نیست و مسئولین مربوطه در این زمینه باید کارهای اساسی انجام دهند.

وی به منابع عظیم معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: متاسفانه استان اردبیل تاکنون نتوانسته است از این ظرفیت بزرگ استفاده کرده و اعتبارات مربوط خود را جذب کند.

کریمی در پایان این سخنان خود به لزوم  تقویت ارتباط دانشگاه با مراکز فنی و حرفه ای شد و گفت: یکی از دغدغه های دانشجویان اشتغال است که ایجاد بسترهای مهارت اموزی و زمینه ورود دانشجویان به بازار کار می تواند تاحدودی این دغدغه را برطرف کند.

وی به سفر ریاست جمهوری به استان اردبیل نیز اشاره کرد وگفت: دانشگاهیان استان بهتر است هم اکنون بسته های درخواستی خود را به نمایندگان استان ارائه دهند تا در جلسات مرتبط مطرح و پیگری شود.

 

انتهای پیام/ج

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۹۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند

به گزارش تایمز، در بحبوحه برنامه‌های دولت لندن برای سرکوب جاسوسی ادعایی چین، دانشگاهیان و محققان دانشگاه‌های بریتانیا توسط سرویس‌های امنیتی این کشور بررسی خواهند شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر گزارش‌ها، این اقدامات پس از نشست روز پنجشنبه بین کن مک‌کالوم، مدیرکل ام‌آی۵ و معاونان ده‌ها دانشگاه برجسته، از جمله دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج، اعلام شد.

طبق گزارش‌ها، مک‌کالوم به مسوولان این دانشگاه‌ها هشدار داد که کشورهای متخاصم به طور فعال دانشگاه‌ها را هدف قرار می‌دهند تا فناوری‌هایی را که می‌تواند «اولویت‌های اقتدارگرا، نظامی و تجاری آنها را ارائه کند» بدزدند.

به گفته رئیس ام‌آی۵، بررسی محرمانه آسیب‌پذیری‌های بخش آموزش عالی بریتانیا نشان داده است که کشورهایی مانند چین «مکانیسم‌های آشکار و پنهان» را برای «کسب مالکیت معنوی و سرقت مزیت» به کار می‌گیرند.

بر اساس این گزارش، اکنون رایزنی‌ها در مورد یک سیستم جدید بررسی دولتی در حال انجام است که دانشگاهیان را که به تحقیقات حساس دسترسی دارند، توسط سرویس‌های امنیتی بررسی می‌شوند.

دولت همچنین به دنبال تأمین بودجه جدید برای مؤسسات آموزش عالی برای افزایش امنیت در اطراف سایت‌های حساس خواهد بود. طبق گزارش‌ها، دانشگاه‌ها همچنین می‌توانند در هنگام وارد شدن به مشارکت در تأمین مالی و همکاری با مؤسسات خارجی، ملزم شوند با سرویس‌های امنیتی مشورت کنند.

آلیسیا کرنز، رئیس کمیته منتخب روابط خارجی پارلمان انگلیس در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) گفت دانشگاه‌ها برای مدت طولانی وانمود کرده‌اند که «نقشی در امنیت ملی ما ندارند» و می‌توانند «عاری از واقعیت‌های ژئواستراتژیک» عمل کنند.

پکن بارها هرگونه اتهام مرتبط با جاسوسی را رد کرده و آنها را به‌عنوان «تهمت‌های مخرب» رد کرده است. وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه به تازگی در یک نشست خبری گفت: «ما می‌خواهیم تکرار کنیم که این ادعا که چین می‌تواند اطلاعات بریتانیا را به سرقت ببرد، یک اتهام بی‌اساس و توهین بدخواهانه است و ما قاطعانه با این اتهام‌زنی مخالفیم. چنین اتهام‌زنی بدخواهانه‌ای علیه چین باید متوقف شود.»

به گزارش راشا تودی، ام‌آی۵ پیشتر از شناسایی بیش از ۵۰ دانشجوی چینی خبر داد که در دانشگاه‌های بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند و به ادعای این سازمان، آنها با ارتش آزادی‌بخش خلق مرتبط بودند و در سال‌های اخیر در نتیجه سرکوب آنچه این آژانس جاسوسی آن را دزدی فناوری مرتبط با امور دفاعی و سایر تحقیقات حساس دفاعی توصیف کرد، این کشور را ترک کرده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • زیرساخت های کشتی اردبیل تقویت می شود