Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه آثار منتخب هفتمین جشنواره ملی «نقش تن‌پوش» در نگارخانه بهار خانه هنرمندان ایران افتتاح شد. ۱۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی هنر، در ورودی نمایشگاه هفتمین جشنواره ملی «نقش تن‌پوش» که عصر جمعه 14 تیر 98 در نگارخانه بهار خانه هنرمندان ایران افتتاح شد، عبارتی به چشم می‌خورد که در بخشی از آن آمده است: جشنواره «نقش تن‌پوش» تلاشی برای الگوسازی و ترویج نقش‌های ایرانی متناسب با فرهنگ و نیاز جامعه و ترغیب هنرمندان جوان به خلق تصاویر زیبا بر روی تن‌پوش یا همان تیشرت ساده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الهام زایجانی؛ دبیر هفتمین جشنواره ملی «نقش تن‌پوش» نیز با صحه گذاشتن بر این حرکت فرهنگساز جشنواره  گفت: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد هنر در قالب دبیرخانه دائمی جشنواره «نقش تن‌پوش» در  تلاش است تا با برجسته‌‌سازی این موضوع، طرح‌ها و نمادهای متناسب با فرهنگ ایرانی را جایگزین طرح‌های غیربومی کند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد هنر تصریح کرد: این جشنواره با اهدافی همچون بسترسازی جهت حضور دانشجویان و طراحان خلاق در عرصه مد و لباس، کمک به انتقال مفاهیم و مؤلفه‌های فرهنگ ایرانی، اسلامی از طریق تن‌پوش (تی‌شرت) و با محور فرهنگ و تمدن ایرانی در این دوره برگزار شد و با استفاده از تجارب به دست آمده برگزاری 6 دوره گذشته خود سعی دارد تا همچنان به ارتقای کمی و کیفی آثار هنرمندان طراح بیاندیشد.

این گزارش حاکی است، نمایشگاه آثار منتخب هفتمین جشنواره ملی «نقش تن‌پوش» تا 18 تیرماه برای بازدید علاقه‌مندان دایر است و بازدیدکنندگان می‌توانند به غیر از امروز شنبه، از ساعت 14 تا 21 با مراجعه به نگارخانه بهار خانه هنرمندان ایران واقع در خیابان انقلاب اسلامی، انتهای خیابان شهیدموسوی(فرصت) از آثار به نمایش درآمده در آن دیدن کنند.

اما دبیرخانه جشنواره به جهت پویایی و اثرگذاری بیشتر برپایی این نمایشگاه و جریان‌سازی فرهنگی جشنواره، دو ابتکار را در تمهیدات خود اندیشیده است؛ نخست اهدای جایزه به اثر برتر به نمایش درآمده در این نمایشگاه است به این شکل که هر کدام از بازدیدکنندگان که علاقه‌مند به نظرسنجی آثار جشنواره باشند می‌توانند به اثر منتخب خود رأی داده که در نهایت هر اثری که بیشترین رأی را به دست آورد، به عنوان اثر برگزیده از دید مخاطب انتخاب و به طراح آن جایزه‌ای اهدا می‌شود.

ابتکار دوم دبیرخانه جشنواره، انتخاب اثر برتر از میان آثار منتخب جشنواره از طریق فضای مجازی است، به این شکل که کاربران اینترنتی با انتخاب یک یا دو اثر و به نمایش گذاشتن آنها در فضای مجازی  و تگ کردن آدرس جشنواره به نشانی @tpfest.ir می‌توانند جایزه فضای مجازی جشنواره را به خود اختصاص دهند.

یادآور می‌شود، اختتامیه این دوره از جشنواره ملی «نقش تن‌پوش» یکشنبه 16 تیرماه ساعت 17:30 با معرفی و تقدیر از برگزیدگان در دو بخش صنعتی و هنری در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

نقاشی که «بهشت را به بها دهند نه به بهانه» را دیدنی کردروایت یک عکاس از جنایت ناو وینسنس در خلیج فارس/ مادری که پس از سقوط هواپیما فرزند 4ماهه‌اش را رها نکردمهم‌ترین چالش عکاسان ایران چیست؟افول آمریکا را به زبان کاریکاتور کشیدم

 

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط مد و لباس خانه هنرمندان هنرهای تجسمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مد و لباس خانه هنرمندان هنرهای تجسمی مد و لباس خانه هنرمندان هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌ریزی برای تحقق رشد تولید در آموزش، تئاتر، موسیقی و هنر‌های تجسمی در کشور با حمایت از هنرمندان خبر داد و گفت: امسال نهضت پلاتوسازی در دستور کار قرار دارد تا در تمام شهر‌ها و استان‌ها بتوانیم پلاتو‌های قدیمی را احیا و پلاتو‌های جدیدی دایر کنیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص عدالت فرهنگی و نگاه به استان‌ها در اقدام‌های عملیاتی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب شعار امسال (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: در انتهای سال قبل، وزارت فرهنگ مبالغی را برای انجمن‌های هنری در استان‌ها تخصیص داد که ارسال شده و امید است به تولید آثار در استان‌ها منتهی شود.

وی افزود: استان‌ها و انجمن‌های مختلف اعداد و ارقام متفاوتی از این بودجه دارند؛ نسبت به این که در استانی تولیدات تئاتری که داشته بیشتر یا کمتر بوده مبالغ تا حدودی کم یا زیاد شده است.

محدودیت‌های منابع برطرف می‌شود

سالاری گفت: امسال امیدواریم منابعی که سال گذشته محدود بود مقداری افزایش پیدا کند و اتفاق بهتری بیفتد، اما همه منابع به استان‌ها تخصیص می‌یابد و انجمن‌های استانی از آن بهره‌مند می‌شوند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: امسال، از آنجایی که از سوی رهبر معظم انقلاب، سال جهش تولید و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف نام‌گذاری شده، تلاش کردیم در تمام بخش‌های ادارات‌کل زیر مجموعه معاونت هنری از جمله آموزش که عمدتا آموزشگاه‌ها در ذیل مردم تعریف می‌شوند و مردم و هنرمندان هستند که آن‌ها را اداره می‌کنند، صدور مجوز‌ها و دریافت امکانات مالی از بانک‌ها را تسهیل کنیم، البته باید کمک کنیم فرآیند‌های جذب و تولید آثار هنری بهتر شود.

المپیاد آموزش هنر به صورت المپیکی و تیمی برگزار می‌شود

سالاری گفت: المپیاد آموزش هنر مهمترین اتفاق حوزه آموزش است، که به صورت المپیکی و تیمی امسال برگزار می‌شود، این رویداد در سراسر کشور برگزار می‌شود؛ تیم‌ها در سه بخش با هم رقابت می‌کنند و نهایتا تیم یا همان آموزشگاه قهرمان معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: این رویداد کمک می‌کند این آموزشگاه‌ها فعال‌تر شوند و تولیدات بهتر و تیم‌ها و گروه‌های هنری خوبی شکل بگیرد و تصورمان این است که المپیاد این کار را خواهد کرد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: طرح المپیاد آموزش هنر آماده و کار‌های آن انجام شده و امسال عملیاتی می‌شود.

سالاری گفت: در حوزه تئاتر تلاش کردیم با جذب بودجه‌های تولیدی با حمایت وزیر و بخش‌های بودجه‌ای مجموعه، بتوانیم آثار خوبی را از هنرمندان برجسته تئاتر به تولید برسانیم، زیرا برخی از این هنرمندان اکنون به دلیل این‌که منابع مالی ندارند از میدان کنار رفته‌اند. اگر این منابع تامین شود به عرصه برگشته و کار‌های خوبی تولید می‌کنند.

وی افزود: حوزه موسیقی هم مانند تئاتر است، با هماهنگی خوبی که با بنیاد رودکی انجام شده، قرار است یک سری آثار فاخر را با هزینه و کمک بنیاد رودکی عملیاتی کنیم که بتوانیم تولید این آثار را بالا ببریم.

سفارش آثار تجسمی با تامین اعتبارات لازم

سالاری اظهار داشت: در حوزه تجسمی هم به دلیل این‌که تشکل‌ها و انجمن‌های تجسمی تکثر دارند، تلاش می‌کنیم هم تولید آثار و هم سفارش خرید برای آثار را با تامین اعتبارات انجام دهیم.

معاون وزیر فرهنگ: نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

خرید آثار هنرمندان برای موزه

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر اتفاق خوبی در حوزه بودجه و تامین اعتبارات بیفتد، امسال می‌توانیم شاهد باشیم که یک سری آثار هنرمندان برای موزه‌ها خریداری و یک سری از این آثار نیز برای موضوعات خاص تولید شود و از جمله، حضور در جشنواره‌های خارج از کشور را بیشتر کنیم که هنرمندان دیده شوند.

وی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که هنرمندان دارند این است که هزینه سفر بالاست و از این طرف، هنرمندان اگر کمک مجموعه‌های دولتی و نهاد‌های مختلف حکومتی نباشد، نمی‌توانند آثار خود را در خارج از کشور عرضه کنند، باید این اتفاق را تسهیل کنیم.

دیگر خبرها

  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان