Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون شهردار تهران گفت: در برنامه سوم توسعه شهر تهران که امسال، سال اول اجرای آن است، یکی از بحث ها برنامه ریزی محله ای شهر تهران است. براین اساس، امیدوارم در این دوره بهترین ها وارد شورایاری ها شوند تا بتوانیم برای برنامه ریزی در حوزه توسعه محلی از این افراد استفاده کنیم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شهرنوشت، سکینه اشرفی گفت: هدفی که ما در دوره پنجم انتخابات شورایاری ها دنبال می کنیم ارتقای سطح کیفی انتخاب شوندگان در مقایسه با دوره های قبل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه با اصلاحیه ای که در آیین نامه اجرایی انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان شورایاری صورت گرفت، جلوی هرگونه رانت و امتیازطلبی گرفته می شود.
وی با بیان اینکه امیدواریم افرادی که برای شورایاری ها انتخاب می شوند دغدغه توسعه و رشد محلات خود را داشته باشند، افزود: در برنامه سوم توسعه شهر تهران که امسال، سال اول اجرای آن است، یکی از بحث ها برنامه ریزی محله ای شهر تهران است. براین اساس، امیدوارم در این دوره بهترین ها وارد شورایاری ها شوند تا بتوانیم برای برنامه ریزی در حوزه توسعه محلی از این افراد استفاده کنیم.
اشرفی در پایان گفت: ما به دنبال احیای نهادهای محلی هستیم و امیدوارم شورایاری ها در مسیر جدید موفق باشد و شعار تهران شهری برای همه با کمک و مشارکت مردم به نتیجه برسد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اجرا برنامه توسعه محله شورایاران کارآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقا سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان‌شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

فتح‌زاده تصریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش‌پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه‌ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه‌ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه، به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

این مسؤول اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقا سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

کد خبر 6093369

دیگر خبرها

  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران