Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادپور ظهر شنبه در حلشه با بخشداران با اشاره به کمیسیون ۹۹، عنوان کرد: روستاهایی که در اطراف شهرها هستند، روستاهایی که نزدیک به مناظر و جاذبه‌های گردشگری هستند، روستاهایی که نزدیک به کمربندی‌ها و شاهراه‌های اصلی هستند، به شدت در حال رشد ناهمگن و نامتوازن هستند.

مگر فرمانداری می‌تواند پرونده‌های ماده ۹۹ را ارسال نکند؟

معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه همه بخش‌های لرستان دچار این مشکل شده‌اند، گفت: ممکن بوده که فرمانداری مصلحت سیاسی و اجتماعی را در نظر بگیرد آن را پیگیری نکند و این در حالیست که این مصلحت‌ها را نیز خودمان درست کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادپور، با طرح این سوال که کجای قضیه ما گفته‌ایم که روستایی خانه نداشته باشد، اصلاً ما موظفیم که خانه برایش تهیه کنیم، افزود: اما، اینکه کجا خانه داشته باشد را ما باید بگوییم، این سیل به ما گفت که باید در جانمایی و ساختگاه دقت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه هر جایی که دقت نکردیم دچار خسارت شدیم، افزود: در این راستا طرح‌های هادی و توسعه روستاها باید با تایید بخشدار باشد و بخشدار باید تصمیم گیرنده ترین عضو این موضوع باشد.

معاون عمرانی استانداری لرستان خطاب به بخشداران با بیان اینکه پرونده‌هایی که در این رابطه به فرمانداران داده‌اید، رونوشت آن را برای معاونت عمرانی ارسال کنید، عنوان کرد: مگر فرمانداری می‌تواند پرونده‌های ماده ۹۹ را ارسال نکند؟

معضلی به نام «روستای بدون اسم»!

مرادپور با اشاره به اینکه الان فکر می‌کنیم که مردم را راضی نگه داریم کار درستی انجام داده‌ایم، افزود: این امر دقیقاً عین اشتباهی بوده که ۱۰ سال دیگر نتیجه آن مشخص می‌شود.

وی، بیان داشت: توسعه ناهمگن به چه دردی می‌خورد؟ توسعه باید پایدار باشد، احداث ساختمان‌های «کج و کوله»، ساختمان‌های غیر استاندارد، ساختمان‌های خارج از حریم، ساختمان‌هایی که رعایت معبر را نمی‌کنند به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست.

معاون عمرانی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه در واقع این مناطق «روستای بدون اسم» هستند، گفت: اول یک خانه ساخته می‌شود، بعد به یک روستا تبدیل می‌شود و می گویند که برای آن باید کد صادر شود.

مرادپور با طرح این سوال که این وسط امور اراضی، منابع طبیعی، بنیاد مسکن، دهیار و فرماندار … کجاست؟ گفت: این امر ظلم به توسعه استان و آن منطقه است

کد خبر 4659278

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت عمرانی استانداری لرستان روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۰۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: «ابوطالب شفقت» استاندار جدید لرستان روز جمعه از برخی پروژه‌های شهر خرم‌آباد بازدید کرد، یکی از این پروژه‌ها ساختمان «امید» یا همان ساختمان جدید استانداری لرستان بود که در جریان بازدید خود از آن برای معاون عمرانی خودش و همچنین مدیرکل دفتر فنی استانداری یک التیماتوم تقریباً چهارماهه برای تعیین تکلیف بخشی از این پروژه و استقرار معاونت عمرانی در آن گذاشت.

برج «امید» در نقطه ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی

کرم‌زاده مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در جریان این بازدید در سخنانی با بیان اینکه کلنگ ساختمان «امید» یا همان استانداری لرستان در سال ۹۲ به زمین زده شده است، اظهار داشت: زیر بنای این ساختمان ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع است.

وی عنوان کرد: این ساختمان قرار بوده که ۱۳ طبقه احداث شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مجوز این پروژه از محل مجوز ۲۱۵ و فروش ساختمان قدیمی استانداری لرستان است، افزود: در حال حاضر ساختمان «امید» ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سوال استاندار از معاون عمرانی و مدیرکل دفتر فنی

کرم‌زاده، بیان داشت: تأسیسات مکانیکال و الکترومکانیکال این ساختمان در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با بیان اینکه کل ساختمان نیز ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: اگر چهارطبقه آخر را بخواهیم تکمیل کنیم، بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در پاسخ به این سوال استاندار لرستان مبنی بر اینکه اگر بخواهیم معاونت عمرانی استانداری لرستان فعلاً در یک‌طبقه این پروژه مستقر کنیم، چه زمانی این بخش پروژه تکمیل می‌شود؟ تصریح کرد: باید تأسیسات و آسانسور را دراین‌رابطه عملیاتی کنیم.

کرم‌زاده، بیان داشت: اگر بخواهیم این دستور استاندار را عملیاتی کنیم با زیر ۱۰۰ میلیارد تومان می‌توانیم کار را جمع کنیم.

احمدرضا دالوند معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه فرایند انتخاب پیمانکار این بخش از پروژه زمان بر است، اظهار داشت: چون سامانه‌ای است، یک ماه زمان می‌برد که این امر عملیاتی شود.

اگر پروژه را تکمیل نکنید باید بروید در بیابان زندگی کنید!

ابوطالب شفقت استاندار لرستان در واکنش به این اظهارات معاونت عمرانی استانداری لرستان، اظهار داشت: فردا صبح پروژه را برای انتخاب پیمانکار در سامانه بارگذاری کنید.

وی گفت: از فردا صبح شروع کنید کار را، من از مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان می‌خواهم که آخر ماه صفر و اول ما ربیع این بخش از پروژه را عملیاتی کند، در غیر این صورت تمام وسایل معاونت عمرانی را در ساختمان فعلی بیرون می‌اندازم! یا باید بروید در بیابان زندگی کنید یا در این ساختمان جدید.

استاندار لرستان، افزود: خبرنگاران به شما ۱۰ تا ۱۵ روز هم تخفیف می‌دهند.

کد خبر 6089393

دیگر خبرها

  • بهره مندی روستای «سرپله» آبدانان از آب آشامیدنی سالم و پایدار
  • التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • بازدید استاندار لرستان از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • بازدید استاندار از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • خراسان جنوبی در محاصره سیل ؛ بعضی روستاها تخلیه شدند | انسداد برخی محورهای مواصلاتی + تصاویر
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان