Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@09:56:33 GMT

41کشور جهان گرفتار ناامنی غذایی

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۰۰۸۹۷

تداوم درگیری‌ها و شرایط نامناسب اقلیمی از دلایل اصلی افزایش سطح ناامنی غذایی در جهان هستند. ناطقان: در بررسی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) آمده‌ است: تداوم درگیری‌ها، شرایط نامناسب اقلیمی و عدم دسترسی میلیون‌ها انسان به مواد غذائی موجب شیوع ناامنی غذایی در جهان شده‌ است.

بنابر گزارش فائو، ۴۱ کشور جهان که ۳۱ مورد آن در قاره آفریقا واقع شده‌اند به دریافت کمک‌های غذایی نیاز مبرم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خسارت‌های ناشی از وقوع طوفان و کمبود بارش باران در سال ۲۰۱۹ میلادی موجب شده تولید محصولات کشاورزی به طور چشمگیری در جنوب آفریقا کاهش پیدا کند. همچنین برداشت محصولات کشاورزی برای دومین سال متوالی در زیمبابوه و زامبیا کاهش داشته‌ است.

این درحالیست که در کشورهای همسایه زیمبابوه و زامبیا نیز وضعیت نامناسب اقلیمی با کاهش تولید محصولات کشاورزی همراه بوده‌ است.

همچنین در سال ۲۰۱۹ ناامنی غذایی در زیمبابوه به طور جدی تشدید شده‌ است. با شروع سال جاری حدود سه میلیون نفر در این کشور به ناامنی غذایی دچار شده‌اند.

به گزارش سایت سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، ۴۱ کشوری که در حال حاضر برای تامین نیازهای غذایی خود به کمک‌های خارجی احتیاج دارند شامل افغانستان، بنگلادش، بورکینافاسو، بروندی، کیپ ورد، کامرون، جمهوری آفریقای مرکزی، چاد، کنگو، جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی)، جمهوری دموکراتیک کنگو، جیبوتی، اریتره، سوازیلند، اتیوپی، هائیتی، گینه، عراق، کنیا، لسوتو، لیبریا، لیبی، ماداگاسکار، مالاوی، مالی، موریتانی، موزامبیک، میانمار، نیجر، نیجریه، پاکستان، سنگال، سیرالئون، سومالی، سودان جنوبی، سودان، سوریه، اوگاندا، ونزوئلا، یمن و زیمبابوه هستند. منبع: ایسنا برچسب ها: کشور ، گرفتار ، ناامنی غذایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کشور گرفتار ناامنی غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۰۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی، حضور در نمایشگاه‌ها و اعزام و پذیرش هیئت های تجاری در زمینه محصولات صنایع غذایی در کشورهای روسیه، چین، هندوستان، پاکستان، اندونزی و قزاقستان در دستور کار است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو