Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@07:40:51 GMT

مشکل پیگیری داریم نه پول

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۰۲۰۸۰

مشکل پیگیری داریم نه پول

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه امروز بزرگترین مشکل کشور مشکل اقتصادی است گفت: در کشور مشکل پول نداریم بلکه مشکل پیگیری داریم، باید پول را مدیریت کنیم.

به گزارش مشرق، حمیدرضا حاجی‌بابایی ظهر امروز در شورای اداری استان به حضور محیط‌بان در شورای اداری اشاره کرد و با بیان اینکه محیط‌بان‌ها حقوق کمی می‌گیرند که این موضوع هم تقصیر مجلس و هم دولت است اظهار کرد: افراد زیادی مثل محیط‌بان‌ها هستند که زندگی آنها اداره نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

تکلیف ۱۴ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی چه می‌شود؟ فیلم/ نجومی بگیران ساندویچ فروشی هم بلد نیستند!

وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه رهبری عنایت ویژه‌ای به محیط زیست داشتند ادامه داد: دو مصوبه مهم در ماده ۳۸ داشتیم که برخی استان‌ها یکپارچه به میدان آمدند تا تصویب نشود، اما با تاکیدات فراوان گفتیم برای حفظ محیط زیست حاضریم از خروج مواد اولیه برای تولید کاغذ وارد کنیم، اما جنگل‌ها نابود نشوند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی به پسماندها پرداخت و با بیان اینکه با یک مقایسه بین ایران و انگلستان و آلمان متوجه می‌شویم که در حوزه پسماندها وضعیت مناسبی نداریم افزود: در خوش‌بینانه‌ترین حالت ۲۰ درصد پسماندهای ما بازیافت می‌شوند.

وی با بیان اینکه نتوانستیم به همان میزان که برای نفس کشیدن محیط را زخمی می‌کنیم، به همان میزان محیط را مداوا کنیم افزود: در ایران تخریب بالا و بازیافت پایین است درحالی که کشورهای پیشرفته سعی دارند که تخریب و بازیافت را به هم نزدیک کنند.

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه امروز بزرگترین مشکل کشور مشکل اقتصادی است ادامه داد: در کشور مشکل پول نداریم بلکه مشکل پیگیری داریم، باید پول را مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه در حالی که در سخت‌ترین شرایط در شورای برنامه ریزی استان بحث می‌کنیم و هر کس به حق بحث می‌کند تا ۳۰۰ میلیارد بودجه استانی را تقسیم کنیم افزود: می‌توان پیگیری کرد در سه بخش در آن واحد ۳۰۰ میلیارد سرمایه‌گذاری کرد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایجاد قطار شهری که افزون بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارد افزود: استان همدان در وضعیت بهداشت و درمان به نقطه قابل قبولی رسیده است.

وی با اشاره به اهمیت آب بیان کرد: آب همدان مهمترین کار ماست و باید آب پایداری برای استان همدان در نظر بگیریم.

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه فردا ۱۶ تیرماه و پایان مهلت دو ماهه ایران به اروپا است افزود: دو ماه به اروپا فرصت داده شد تا برگردند و اگر اروپا تا فردا برنگردند غنی سازی اورانیوم در جمهوری اسلامی شروع خواهد شد و افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه آمریکا هیچ چیز جز زبان قدرت نمی‌فهمد افزود: بالاترین تکنولوژی آمریکا که افتخار به آن می‌کرد را جمهوری اسلامی ساقط کرد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: آمریکا در جنگ تکنولوژی نتوانست با جمهوری اسلامی مقابله کند، اروپا باید بداند بازیگری تمام شده و نمی‌تواند به فشارهای خود ادامه دهد، اروپا وسیله‌ای شده که ما متوقف شویم و آمریکا با سرعت حرکت کند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه با اشاره به اینکه ما در دو دهه اول انقلاب از منابع آب منابع طبیعی محیط زیست و مراتع به درستی استفاده نکردیم اظهار کرد: به دلیل ماهیت و خصوصیت انقلاب و نظارت کم ماموران و متصدیان امر، مردم به فراخور توان نه قانون از آب استفاده افراطی کرده‌اند و در تخریب جنگل‌ها و منابع طبیعی اقدام کردند.

محمد کاظمی با بیان اینکه دولت تدبیر در حوزه محیط زیست و حفظ منابع آب تلاش چشمگیری داشته است افزود: سازمان محیط زیست در زمینه فرهنگسازی محیط زیست برای مردم در صدا و سیما باید برنامه‌هایی داشته باشد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز اینستکس درگیری های اسرائیل حاجی بابایی محیط زیست مشکلات اقتصادی مجلس شورای اسلامی دولت اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حواشی جلسه بودجه‌ای مجلس؛ مشکل سامانه‌ها بررسی را مختل کرد

امروز نمایندگان مجلس بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را در دستورکار داشتند که اختلال در سامانه‌های داخلی قوه مقننه، بررسی جداول بودجه را با اختلال مواجه کرد. در این گزارش، جزئیات را می‌خوانید. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جلسه علنی امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در حالی با دستور کار بررسی گزارش کمیسیون تلفیق درباره بخش جداول لایحه بودجه 1403 کل کشور و در دو شیفت صبح و بعدازظهر برگزار شد که این جلسه بنا به دلایلی با برخی حواشی همراه بود. یکی از این دلایل، تفاوت بررسی لایحه بودجه سنواتی در مقایسه با سال‌های گذشته بود.

جلسه بودجه به حدنصاب نرسید و تعطیل شد+اسامی غایبانبا مصوبه سال گذشته نمایندگان، بودجه سنواتی برای اولین بار در دو بخش احکام و جداول در صحن علنی مورد بررسی قرار می‌گرفت. در همین راستا بخش مرتبط با احکام لایحه بودجه 1403 همانند سنوات گذشته در نیمه آذر ماه از سوی دولت تقدیم مجلس شد و نمایندگان نیز پس از بررسی این بخش از لایحه بودجه، آن را برای تایید به شورای نگهبان ارسال کردند و شورا نیز پیش از اتمام سال 1402 کار بررسی مصوبه مجلس را به پایان رساند و آن را تایید کرد. 

اما با توجه به اینکه بیش از دو سوم نمایندگان مجلس برای شرکت در انتخابات مجلس دوازدهم که 11 اسفند ماه برگزار شد، اعلام کاندیداتوری کرده بودند، جلسات مجلس از نیمه بهمن ماه و تحت شعاع انتخابات برای 3 هفته تعطیل شد و همین مسئله موجب شد تا بررسی بخش جداول لایحه بودجه سال 1403 به ابتدای سال جاری موکول شود. 

از سوی دیگر بعد از هک سامانه‌های مجلس در نیمه بهمن سال گذشته، دسترسی‌ها به فایل طرح‌ها و لوایح مجلس مختل شد. پیش از این اداره قوانین مجلس در زمان اعلام دستورکارهای صحن، فایل طرح‌ها و لوایح و اصلاحیه‌های ارجاعی از کمیسیون‌ها را در سایتی با نام پارلیران بارگذاری می‌کرد تا در اختیار خبرنگاران قرار گیرد. 

با وجود اینکه مشکل دسترسی به سایت‌های مرتبط با مجلس تا حدود زیادی مرتفع شده اما همچنان مشکل برای دسترسی به فایل‌ طرح‌ها و لوایح در دستور کار مجلس پابرجا مانده و همین مسئله مشکلات عدیده‌ای را در جلسات اخیر مجلس برای پوشش اخبار صحن از جمله در رابطه با لایحه تجارت و طرح مالیات بر سوداگری برای اصحاب رسانه و حتی نمایندگان مجلس به وجود آورده است.

 با این حال این مشکلات در جلسه امروز مجلس به نحو جدی‌تری بروز و ظهور پیدا کرد.  به طوری که حتی صدای برخی نمایندگان مجلس را هم درآورد. روح‌الله نجابت نماینده شیراز در مجلس در همین رابطه طی تذکری شفاهی گفت: در لایحه بودجه 300 میلیارد ریال برای هوشمندسازی قوه مقننه آمده است اما سوال این است که مبنای این رقم کجاست؟ طی سال‌های 1400 تا 1402 بیش از چهار همت برای این موضوع در مجلس شورای اسلامی گذاشته شد اما معلوم نیست کجا و چگونه تخصیص پیدا کرد و هزینه شده است.

نجابت در ادامه تذکر خود با اشاره به هک سامانه‌های مجلس در زمان تبلیغات انتخابات تاکید کرد: اگر قرار باشد پول بدهیم و بعد سامانه‌های مجلس شورای اسلامی هک شود و برای ما حاشیه درست شود، اصلا این بودجه تخصیص پیدا نکند، موثرتر است.

وی همچنین خطاب به هیئت رئیسه مجلس گفت: قرار بود پیشنهادات مرتبط با بخش جداول لایحه بودجه روی مانیتورها بیاید که تاکنون رخ نداده است. البته طبیعی است که می‌گویند «مردی و کاری»؛ ما هر وقت پرسیدیم موضوع سامانه‌های مجلس با کدام فرد است؟ گفتند آقایی که ظاهرا عضو شورای شهر تهران است و در مجلس شورای اسلامی رفت و آمد دارد و حتی دفتری در مجلس داشته و مشاوره می‌دهد. با این وجود ما چیزی از سامانه‌های مجلس ندیدیم.

البته استدلالی که روابط عمومی مجلس به آن استناد می‌کند این است که به علت اختلال در سامانه‌های داخلی مجلس، امکان ارسال فایل از این سامانه‌ها به بیرون و اتصال سامانه‌ها به اینترنت هنوز فراهم نشده است. توجیهی که شاید از نظر مسائل امنیتی تا حدی موجه باشد اما به هر حال باید این مسئله به نحوی مرتفع شود چراکه اساساً یکی از اهداف اصلی مجلس برای دو مرحله‌ای شدن بررسی لایحه بودجه سنواتی در مجلس، افزایش شفافیت در مراحل بررسی بوده اما این مسئله عملاً تحت الشعاع هک سامانه‌های مجلس حتی گاهی به ضدخود تبدیل شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • شوراهای فرادستی مشکل ساختاری دارند
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • حواشی جلسه بودجه‌ای مجلس؛ مشکل سامانه‌ها بررسی را مختل کرد
  • شورای شهر مشهد با پیگیری ویژه رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند