Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای: الکامپ امسال نمایشگاه تک محوره نخواهد بود و محورهای مختلفی را در طول نمایشگاه دنبال خواهیم کرد.
روزشمار الکامپ 98 به روزهای حساس خود نزدیک می شود. 12 روز مانده به آغاز هیجان انگیز این دوره، برگزارکنندگان الکامپ 25 نشستی خبری با حضور اصحاب رسانه برگزار کردند. در این نشست، محمدباقر اثنی‌عشری رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات  ضمن پاسخ به پرسش های خبرنگاران، آخرین تغییرات و اخبار را در این زمینه در اختیار آنان قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدباقر اثنی‌عشری در این نشست گفت: این پنجمین الکامپ متوالی‌ است که سازمان نظام صنفی می‌کند.  خوشبختانه امسال شاهد توسعه بیشتری در جنبه‌های مختلف نمایشگاه خواهیم بود. در الکامپ 25 تمام سالن‌هایی را که در نظر گرفته بودیم تکمیل شد و مجبور شدیم در همین چند روز گذشته دو سالن‌ دیگر را اضافه کنیم.

به گزارش ایتنا، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با بیان اینکه الکامپ ۲۵، پنجمین الکامپ متوالی است که توسط این سازمان برگزار می‌شود، اضافه کرد: ما در خصوص الکامپ‌‌استارز در سال گذشته ۴ سالن را در نظر گرفته بودیم که امسال این عدد ۶ سالن بود اما با توجه به استقبال صورت گرفته مجدداً ۲ سالن دیگر به این بخش اضافه شد و هم‌اکنون ۸ سالن در این حوزه فعالیت می‌کنند.

مهندس اثنی عشری با اعلان اختصاص یک سالن خصوصی برای رسانه ها و دعوت از بخش دولتی و خصوصی برای استفاده بهینه و حضور فعال در مدیاسنتر نمایشگاه، گفت: بخش‌های دیگری را نیز انسال توسعه دادیم که در بین آن‌ها می‌توان از الکامپ ترندز نام برد؛ که سال گذشته به شکل خیلی محدود بود اما امسال تبدیل به یک سالن شده است.

وی افزود: در مورد الکامپ‌جابز باید گفت این بخش برای اولین بار است که به الکامپ اضافه شده است و در واقع موضوع اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات را در برگرفته است؛ ما در این بخش از شرکت‌های آموزشی، کاریابی و کسب‌‌وکارها و کارجویان دعوت کردیم را در الکامپ‌جابز شرکت کنند.

رئیس سازمان نطام صنفی رایانه‌ای در ادامه صحبت‌های خود به الکامپ‌تاکز اشاره کرد و گفت: این بخش برای دومین سال است که در نمایشگاه الکامپ حضور دارد؛ سال گذشته تمام ظرفیت‌های ما در این بخش تکمیل شد و امسال نیز پیش‌بینی ما این است که با استقبال خوبی مواجه شویم.

همچنین در این نشست ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، خبری جالب توجه اعلام کرد و بیان داشت: در حوزه دولت الکترونیک ما امسال به دلیل بحث محیط زیست، ارائه و توزیع هرگونه بروشور کاغذی توسط ارگان‌های دولتی را ممنوع کردیم؛ چراکه برای ارگان و بخشی که می‌خواهد در خصوص دولت‌الکترونیک صحبت کند، زیبنده نیست که خودش از کاغذ استفاده کند.

ناظمی ضمن اعلام خبر سالن صندوق فروشگاهی برای اولین بار، گفت: برای افزوده شدن بخشی به نام  «الکامپ پوز» درخواست هم داشتیم که شاید سال بعد آن را در برنامه‌های نمایشگاه بگنجانیم.

وی اضافه کرد: ما در نمایشگاه امسال یک مقوله جانبی جدیدی را اضافه کردیم که بخش جالب و قابل توجهی است؛ این بخش هم برای اصحاب رسانه‌ و هم برای عموم بازدیدکنندگان در نوع خود دارای اهمیت است؛ ما در نمایشگاه امسال از استارت‌آپ بیدود که در حوزه دوچرخه فعال است خواستیم در نمایشگاه حضور داشته باشد و همچنین با توافق صورت گرفته با اسنپ و تپسی قرار بر این شد تا این دو اپلیکیشن برای افرادی که مبدأ یا مقصد آن‌ها نمایشگاه الکامپ هست، مبلغی را به عنوان تخفیف در نظر بگیرند. همچنین طبق توافقی که با دو مسیریاب بومی نشان و بلد داشتیم، داده های نمایشگاه را در اختیارشان قرار دادیم تا بازدیدکنندگان به سهولت بتوانند غرفه مورد نظرشان را مسیریابی کنند و بدان برسند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: ما یک برنامه دیگری را از حدود ۶ ماه پیش شروع کردیم و آن همکاری با مدارس بود؛ ما در این مدت با یک‌ سری از مدارس برنامه‌های ویژه‌ آموزش کارآفرینی، کدنویسی و... را شروع کردیم و در آن رویدادها، ایده‌ها در قالب گروه‌هایی با به رقابت با یکدیگر می‌پرداختند و تاکنون این طرح‌ در تهران و سیستان‌وبلوچستان اجرا شده است.
 
وی افزود: از بین این تیم‌های دانش‌آموزی، ۱۰ تیم به عنوان تیم‌های برتر انتخاب شدند و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در نمایشگاه امسال، به طور رایگان این اجازه را به این تیم‌ها داد تا ۱۰ میز مشخص تحت عنوان new stars (ستارگان نو) در الکامپ بیست‌‌وپنجم داشته باشند و این مسئله مطمئناً یکی از بزرگترین‌ جایزه‌هایی است که می‌توان به تیم‌های فناوری دانش‌آموزی اهدا کرد چراکه قاعدتاً بزرگترین جایزه برای یک تیم فناوری دانش‌آموزی، امکان رشد و فرصت رشدی است که می‌توان به آن‌ها عرضه کرد‌.
 
در پایان نشست اثنی عشری در گفتگویی اختصاصی به چند سوال خبرنگار ایتنا نیز پاسخ داد. وی گفت: همچنان که طی نشست هم گفتم برای الکامپ 98 شعار آینده بهتر انتخاب شده است . اما باید توجه داشت رویکرد نمایشگاه تک محوره نخواهد بود و محورهای مختلفی را در طول نمایشگاه دنبال خواهیم کرد. شرکت‌های بانکداری الکترونیک ما با یک شعار می آیند. استارز با یک شعار می‌آیند. FCP‌ها و بخش جابز هم با یک شعار مختص به خود. برآیند همه اینها توسعه و آینده بهتر خواهد بود مسلما. اثنی عشری در پاسخ به این سوال که در آستانه نمایشگاه چه توصیه‌ای به شرکت کنندگان دارید برای حضور موفق تر و کارآمدتر، اظهار داشتند البته همه غرفه‌دارها حرفه‌ای هستند و خود به نیکی واقف هستند به اصول کار. برای استارت آپ ها به طور خاص یک سری ویدئوی  آموزشی تهیه کرده ایم درباره نحوه چگونگی در نمایشگاه و حضور در غرفه‌ها.

شایان ذکر است، بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ از تاریخ ۲۷ لغایت ۳۰ تیرماه، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و با حضور شرکت‌های فعال در حوزه ict برگزار خواهد شد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: استارت آپ الکامپ نمایشگاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد

جزئیات برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تشریح شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه 16اردیبهشت ماه با حضور یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه و علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی برگزار شد.

رییس نمایشگاه کتاب تهران در این نشست و در پاسخ به پرسش تسنیم درباره اقدام وزارت ارشاد برای ممانعت از حضور ناشران کتاب ساز و پخته خوار که به انتشار کتاب‌های ناشران دیگر می پردازند،  گفت: ناشران پخته خوار  از گریزگاه‌ها و خلأهای قانونی برای انتشار کتاب استفاده می‌کنند و کتاب‌هایشان با تخفیف بالا ارائه می‌شود. امسال تلاش شده اگر روشن شد که ناشری آثار ناشران دیگر را کپی کرده یا از آنها استفاده نادرست و غیرقانونی داشته است در نمایشگاه حضور نداشته باشد البته این مهم نیاز به کار جمعی و گروهی دارد.

احمدوند ادامه داد: برنامه‌های ویژه‌ای برای غزه و فلسطین در نمایشگاه در نظر گرفته شده است. هم برنامه‌های مختلف و  هم کار حجمی و نمادسازی برای پاسداشت و یادبود مردم غزه تدارک دیده شده است. از نویسندگان و ناشران فعال در این حوزه تجلیل خواهیم کرد.

وی افزود:  حدود 60 ناشر خارجی امسال  50 هزار عنوان کتاب عرضه می‌کنند،  رویدادی با عنوان نشر ایران در روزهای  24,25,26 اردیبهشت در بخش بین الملل نمایشگاه برگزار می‌شود و نشر ایران معرفی خواهد شد. حدود 20 مهمان از کشورهای منطقه در نمایشگاه حضور دارند.

 

این خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • حضور غایب بزرگ پارسال در نمایشگاه کتاب امسال
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه امسال حاضر خواهند بود
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد