Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم میرزایی نیکو بعد از ظهر شنبه در نشست با خلیل آقایی معاون وزیر جهاد کشاورزی که با حضور مجید صفری، فرماندار و مدیران شهرستان دماوند برگزار شد اظهار داشت: با توجه به حساسیت شهرستان دماوند از دستگاه مربوطه برای این شهرستان درخواست تخصیص اعتبار طرح‌های حوزه آبخیزداری شهرستان دماوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(تاررود، آه، دلیچایی، سیاه رود) را داریم.

میرزایی نیکو گفت: اصلاح طرح هندسی نقشه‌های اراضی دماوند برای رفع تداخلات اراضی بسیار راهگشا خواهد بود.

وی تجهیز و ارتقا یگان حفاظتی منابع طبیعی به خودرو و نیروی انسانی را از دیگر درخواست‌های مسئولین و مردم شهرستان دماوند اعلام کرد و بیان داشت: برای حفاظت از عرصه‌های این شهرستان نیاز اساسی و جدی تجهیزات بسیار احساس می‌شود که باید نسبت به آن اهتمام ویژه ای صورت گیرد که با توجه به گستردگی جغرافیایی مراتع، تجهیزات اطفای حریق و دستگاه‌های یگان حفاطتی منابع طبیعی ضعیف است.

نماینده مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس در خصوص واگذاری اراضی مربوط به مسکن جوانان شهر آبعلی و روستاهای آرو، وسکاره، جورد و آردینه نیز اظهار داشت: با واگذاری این زمین‌ها مشکل جوانان این روستا حل خواهد شد.

میرزایی نیکو با درخواست اعتبار لازم جهت بذرپاشی و حفاظت بهینه از مراتع بر ضرورت اجرای پروژه‌های آبخیزداری در فیروزکوه با توجه به جاذبه‌ی گردشگری حریمِ رودخانه‌ها، مثل تنگه واشی تاکید کرد و افزود: واگذاری حق چرای مراتع به شورای روستاها و حل مشکل ۳۰ ساله‌ی مراتع (مانند خاتون چال بادرود) از دیگر موارد درخواستی است.

وی گفت: با توجه به استعداد بالای شهرستان در حوزه‌ی صنعت، تسهیل در شرایط واگذاری اراضی به این بخش ضروری است.

کد خبر 4659449

منبع: مهر

کلیدواژه: دماوند فیروزکوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • محکومیت ۱.۵ میلیاردی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • توضیح وزیر کشور درباره تقسیم استان تهران
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟
  • تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد
  • واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن