Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سیدموسی حسینی کاشانی ظهر امروز طی نشست خبری که در سالن جلسات اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌های مختلف با هدف مشخص می‌تواند در روند روبه‌رشد فعالیت‌های مؤثر باشد، اظهار کرد: برگزاری جشنواره مطبوعات می‌تواند کمک کند تا شاهد رشد کمی و کیفی آثار رسانه‌ای در استان قم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره‌ها این انگیزه را ایجاد می‌کند که اصحاب رسانه بدانند کار‌های آن‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اضافه کرد: سال گذشته نخستین جشنواره مطبوعات استان قم برگزار و ارزیابی‌های نقاط قوت و ضعف انجام شده است تا بتوانیم در سال جاری با محوریت خانه مطبوعات جشنواره مطلوب‌تری را دنبال کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: جشنواره مطبوعات آبان‌ماه برگزار می‌شود تا بتوانیم تا ابتدای مهرماه دریافت آثار را داشته باشیم و اصحاب رسانه نیز فرصت بیشتری برای تولید آثار داشته باشند.

وی ادامه داد: برای روز خبرنگار جشن ویژه‌ای برگزار خواهد شد که در این جشن تکریم اصحاب رسانه به صورت ویژه مورد توجه خواهد گرفت.

حسینی کاشانی با بیان اینکه اصحاب رسانه در مطالبه‌گری از مسؤولان پیشگام هستند، مطرح کرد: رسانه موفق رسانه‌ای است که بتواند مطالبات را دنبال و موشکافی کند و با حضور خود در صحنه در عرصه‌های مختلف اظهار نظر تخصصی داشته باشد.

وی تصریح کرد: یکی از موارد مورد نظر در جشنواره مطبوعات این است که در برخی از حوزه‌ها خروجی‌های مثبت متفاوتی را رقم بزنیم به‌عنوان نمونه در سال رونق تولید، مطالبات مرتبط با این حوزه به صورت ویژه دیده می‌شود.

حسینی کاشانی با اشاره به اینکه رسانه نقش مهمی در تبیین و پیگیری گام دوم انقلاب اسلامی دارد، عنوان کرد: امیدوارم دومین جشنواره مطبوعات امسال با نقاط قوت بیشتری نسبت به سال گذشته برگزار شود.

وی از تلاش‌های انجام شده برای برگزاری نخستین جشنواره رسانه‌ها و مطبوعات دینی در قم یاد کرد و گفت: هماهنگی این جشنواره از هفت ماه گذشته آغاز شده است و امیدواریم با برگزاری آن بتوانیم جایگاه رسانه‌ای قم را ارتقا بخشیم و این جایگاه را به رسانه‌های ملی معرفی کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم ادامه داد: شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره مطبوعات استان قم با محوریت این اداره‌کل تعیین شده است تا ارتباط نزدیکی با برگزاری جشنواره داشته باشیم و با توجه به اینکه نمایندگان اقشار و مجموعه‌های رسانه‌ای مختلف در خانه مطبوعات حضور دارند خانه مطبوعات به‌عنوان مجری کار معرفی شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به نوپا بودن جشنواره مطبوعات در استان قم باید تلاش کنیم تا در مرحله نخست ظرفیت رسانه‌ای استان حرکت رو به جلو خود را با سرعت بیشتری دنبال کند، اما در دوره‌های آینده می‌توانیم مباحثی از جمله توجه به قلم‌های نوپا به صورت جداگانه را بیشتر مورد توجه قرار دهیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»

به گزارش خبرگزاری مهر، فرصت ارسال آثار به جشنواره ملی «آسمون» که با هدف حمایت از تولیدات فضای مجازی نوجوانان تشکیل شده است، به دلیل استقبال مخاطبان تا پایان اردیبهشت تمدید شد.

این جشنواره که با محوریت تولیدات نوجوانان ۹ تا ۱۸ سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در ۶ موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است.حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی) خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون، نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون (هویت اجتماعی) ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون ۳- فضامون (هویت مجازی) تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟ مثلاً تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتیامن و سالم بسازیم ۴- خاکمون (هویت ملی) تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم .۵- خدامون (هویت دینی) درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون است.

قوانین ارسال ویدیو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد. جوایز جشنواره شامل میلیاردها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است.همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بسترهای مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود.

مراسم پایانی جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

کد خبر 6097379 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • برگزاری جشنواره جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • هزاران صهیونیست برای سرنگونی نتانیاهو شعار دادند
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج