Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-01@07:32:15 GMT

مسیر لیگ ستارگان بورس بدون نقص است

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۰۴۵۸۵

مسیر لیگ ستارگان بورس بدون نقص است

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، در ابتدای آیین گشایش لیگ ستارگان بورس، یاسر فلاح، مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس عنوان کرد: تابستان ٩۶ و هنگامی که که شرایط بازار سرمایه متعادل نبود لیگ ستارگان بورس با حضور ١٠ تیم کار خود را شروع کرد و در آن زمان نقدهایی به آن شد. عنوان می شد این رقابت تبلیغ نوسان گیری و سفته بازی است! پاسخ این بود که این رقابت صرفاً رویدادی دانشجویی است و شرکت کنندگان سفیران بازار سرمایه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز اما خوشحالیم که پاسخ نقدها با حضور ۶٠ تیم داخلی و پنج تیم بین المللی داده شد و سفیران بین المللی نیز به جمع خانواده بازار سرمایه ایران وارد شده اند.

دبیر اجرایی لیگ ستارگان بورس با بیان اینکه این رویداد امروز همتراز با مسابقات ربوکاپ شده است، گفت: امروز پنج تیم از ۴ کشور ترکیه، عمان، سوریه و عراق در ایران حضور دارند و ارزش افزوده لیگ ستارگان بورس چهره بین المللی آن است و امیدوارم در دوره های بعدی شاهد حضور کشورهای بیشتری باشیم.

علی رحمانی، معاون مالی و اداری دانشگاه الزهرا نیز برگزاری این لیگ را ارزشمند دانست و گفت: میزبانی این رویداد برای دانشگاه الزهرا باعث افتخار است و تلاش می کنیم لیگ ستارگان بورس با بهترین شکل برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه طی چند سال گذشته سیر تحولات بازار سرمایه تصاعدی بوده، افزود: بازار سرمایه همواره کانون توجه دانشجویان حسابداری، مالی و اقتصاد قرار داشت اما اکنون مورد توجه دانشجویان سایر رشته ها نیز قرار دارد.

میزبان سومین لیگ ستارگان بورس با تاکید بر اینکه این رویداد مهمترین فرصت برای دانشجویان علاقه مند به بازار سرمایه است تاکید کرد: لیگ ستارگان نمونه مطلوب ارتباط دانشگاه و صنعت است.

وی توسعه شبکه ارتباطاتی، کار آفرینی، تحلیل مالی، تصمیم گیری، شناخت ساختار ها، افزایش مهارت های گروهی و یادگیری اخلاق حرفه ای را کارویژه های لیگ ستارگان بورس دانست و گفت: لیگ ستارگان بورس مسیر تعاملی خوبی را طی کرده و برگزار کنندگان نشان داده اند به ارتباط صنعت و دانشگاه اعتقاد دارند.

رحمانی افزود: تعاملات بین المللی شکل گرفته در این دوره لیگ اقدام بسیار ارزشمندی است و امیدوارم مسیر آن ادامه داشته باشد.

معاون مالی و اداری دانشگاه الزهرا با تاکید بر اینکه موفق ترین نهاد اقتصادی کشور پس از انقلاب بورس است و بازار سرمایه خود سرمایه ملی است، افزود: بازار سرمایه نمود آشکار یک بازار سالم رقابتی مبتنی بر تخصص و دانش است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت