Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دارابی (معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما) در گفتگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این پرسش که آیا سیمای استان‌ها برای معرفی استعداد‌های استان‌های مختلف، برنامه‌ای همچون تولید و پخش تله تئاترهایی از آثار هنرمندان استان‌ها از تلویزیون را دارد، گفت: دومین جشنواره پویانمایی هجدهم تا بیست تیرماه برگزار می‌شود و باید به این موضوع اشاره کنم که در این رویداد نیز قرار است از تعدادی از هنرمندانی که در حوزه کارهای عروسکی تئاتر فعالیت کردند، تقدیر به عمل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همین موضوع نشان می‌دهد که توجه به هنرمندان استان‌های مختلف برای ما مهم بوده و بر همین اساس در جشنواره پیش رو از هنرمندان بومی استان کرمانشاه ‌تقدیر می‌شود.

 برنامه‌هایی برای معرفی استعدادهای استان‌ها تولید می‌شود؟

دارابی ادامه داد: به طور کلی عمده جشنواره‌هایی که در استان تهران و پایتخت برگزار می‌شود، به هنرمندان شهرستان‌ها توجه نمی‌کند. به این ترتیب امتیاز بزرگ جشنواره‌های معاونت استان‌ها این است که توجه به هنرمندان بومی و هنرمندانی که از پایتخت فاصله دارند، را جزو سیاست‌های اصلی خود می‌داند و به آن عمل می‌کند. علاوه بر این نیز ما به دنبال این مطلب هستیم که بتوانیم حمایت لازم از این استعدادها را انجام دهیم.

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما در ادامه اظهار داشت: به نوعی تئاتر مادر همه هنرها بوده و ما با وزارت ارشاد نیز در این باره وارد گفتگو شدیم و امیدواریم که دوستان ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز مایل به این همکاری باشند و بتوانیم در ادامه چنین مجموعه‌هایی را برای حمایت لازم از هنرمندان استان‌های مختلف رونق دهیم.

وی افزود: البته در حال حاضر موضوع بودجه و اعتبار،  مشکل اصلی ما برای کار است. چون در عین حال که مسئله تئاتر عمدتا برای بخش غیر دولتی و خصوصی است؛ از طرف دیگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی هماهنگی آن است. در نهایت از همینجا نیز از مسئولان محترم وزارت ارشاد برای همکاری با سیمای استان‌ها دعوت کرده و اعلام می‌کنم که ما آمادگی داریم که با همکاری یکدیگر برنامه‌های مشترکی را در حوزه معرفی استعداد‌های استان‌های مختلف تولید کنیم.

درباره زمان پخش برنامه‌های گردشگری هنوز به نتیجه نرسیدیم/ تبلیغات و اطلاع‌رسانی کم بوده است

دارابی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره پخش سه ساعت برنامه در حوزه گردشگری که پیش از این وعده آن داده شده بود، اظهار داشت: ما در حال حاضر بیشتر از سه ساعت برنامه درباره گردشگری داریم ولی درباره نحوه پخش آن در کنداکتور در حال بحث هستیم. یعنی هنوز به نتیجه نرسیدیم که آیا سه ساعت برنامه گردشگری را در یک زمان خاص که همه می‌دانند پخش کنیم یا اینکه آن را در ۲۴ ساعت توزیع کنیم.

وی در ادامه گفت: قرار شده تا دوستان ما در شبکه شما طرح خود را برای این موضوع بیاورند تا در تابستان که به نوعی اصلی‌ترین زمان برای گردشگری است، برنامه‌ریزی درستی برای پخش برنامه‌های آن انجام گیرد. در نهایت به زودی نتیجه این موضوع را اعلام خواهیم کرد. البته لازم است بیان کنم که در حال حاضر بیشتر از سه ساعت برنامه در حوزه گردشگری از شبکه شما پخش می‌شود. ولی متاسفانه تبلیغات ما کم بوده که باید آن را بیشتر کنیم و اطلاع‌رسانی بهتری را در این زمینه انجام دهیم. این ایراد به ما وارد بوده و شخصا خود من هم آن را به دوستان شبکه شما اعلام کردم.

شبکه پنج شبکه استان تهران نیست/ به دنبال راه‌اندازی شبکه‌ای برای استان تهران هستیم

دارابی در بخش پایانی صحبت‌هایش درباره راه‌اندازی شبکه استانی تهران توضیح داد: شبکه پنج سیما شبکه استان تهران نبوده و زیر نظر معاونت سیما مدیریت می‌شود. به نوعی ما دنبال این هستیم که اگر مسئولان استان تهران ازجمله استانداری و مقاماتشان، مثل بقیه استان‌ها کمک کنند، شبکه استانی تهران را راه‌اندازی کنیم چراکه باید بدانیم مردم استان تهران فقط در شهر تهران نیستند و شهرهای دیگر استان هم نسبت به این موضوع مطالبه دارند. بر این اساس امیدوارم این موضوع تحقق پیدا کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بودجه تئاتر دولتی و خصوصی سازمان صدا و سیما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استعداد استعدادهای شهرستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۵۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید

دهقانی فیروزآبادی در کنفرانس خبری معاونت علمی – فناوری ریاست‌جمهوری با تشریح برنامه‌های دولت برای توسعه هوش مصنوعی گفت: «در حال حاضر هوش مصنوعی در همان فرصتی قرار گرفته است که اقتصاد دیجیتال در دهه ۹۰ داشت. شرکت‌های فعال در این حوزه فرصت بسیار خوبی برای رشد و توسعه دارند؛ همان‌طور که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال یک دههٔ قبل چنین فرصتی را در اختیار داشتند».

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، دیجیاتو و زومیت، معاون علمی-فناوری رئیس‌جمهور در خصوص رسیدن کشور به ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی، گفت: «سال گذشته گفت‌وگوهایی زیادی با رئیس‌جمهور و همین‌طور دستگاه‌های مختلف ازجمله سازمان برنامه‌وبودجه برای الزام ایجاد مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش، شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه‌ها و مدل‌های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی موردمطالعه قرار گرفت».

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه سال گذشته راه‌اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و شورای راهبری به تصویب رسید و اعضای شورا مشخص شدند، ادامه داد: «این مرکز ذیل نهاد ریاست جمهوری تشکیل شده و اساسنامه آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود. از آن موقع جلسات متعددی با سرمایه‌گذاران بخش‌های دولتی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه ملی برگزار شد و درنهایت از اسفند ۱۴۰۲، صندوق هوش مصنوعی با سرمایه ۱۰ همتی (۱۰ هزار میلیارد تومان) شکل گرفت که بخش خوبی از سرمایه آن از نهادهایی مانند صندوق توسعه ملی و مؤدیان مالیاتی مانند اپراتورها جذب شد.»

به گفته معاون رئیس‌جمهور، طی این مصوبات همچنین برنامه‌ریزی شد که مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ۳ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ (هاب)، مرکز داده بزرگ (دیتاسنتر) و کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری را ارائه می‌دهد. همان‌طور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه‌های محاسباتی را در اختیار دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و سازمان‌ها و نهادها قرار خواهد داد.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه ایران از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد، گفت: «در حوزه مقالات و ارجاعات، ایران رتبه ۱۷ یا ۱۸ را دارد؛ اما در حوزه کاربرد رتبه ۷۰ تا ۸۰ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت‌ها در کشور است و پیش‌بینی می‌کنیم در سال ۱۴۰۳ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زیرسیستم‌ها داشته باشیم. مرکز ملی هوش مصنوعی جایگاهی فراتر از معاونت علمی دارد و از تمام دستگاه‌ها دعوت می‌کنیم که این مرکز را تقویت کنند».

وی در مورد تجهیزات و زیرساخت هوش مصنوعی افزود: «پیش‌بینی ما این است که در سال ۱۴۰۳ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم، البته تحریم‌های شدیدی در این حوزه وجود دارد؛ حتی عربستان و امارات نیز که برای خرید GPU اقدام کرده‌اند و پول پرداخت کرده‌اند؛ تحریم شده‌اند. از دانشگاه‌ها و تمام کسانی که در کشور GPU دارند، دعوت می‌کنم که بعد از راه افتادن این اپراتور GPU خود را به این اپراتور بیاورند».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900274 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • پایان تورنمنت زیر ۱۲ سال فوتبال تهران برای شناسایی استعدادها
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است