Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@13:49:06 GMT

جذب حداکثری تسهیلات پیش نیاز رونق تولید

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۰۷۹۹۰

جذب حداکثری تسهیلات پیش نیاز رونق تولید

به گزارش ایرنا، در پنجاه و سومین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان بخش خصوصی استان برگزار شد، موضوعاتی از قبیل دلایل عدم جذب تسهیلات واحدهای تولیدی ثبت‌نام شده در سامانه بهین‌یاب، پیشنهادهای انجمن پیمانکاران عمرانی و انبوه‌سازان مسکن و ساختمان استان، مشکلات بهره‌برداران پوکه معدنی و توسعه کشت گلخانه‌ای مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه با تاکید بر لزوم جذب حداکثری تسهیلات واحدهای تولیدی ثبت‌نام شده در سامانه بهین‌یاب، گفت: پرداخت این تسهیلات به اجرای سیاست برنامه‌های اقتصاد مقاومتی، هموار سازی مسیر تولید ملی، حمایت از بنگاه‌های اقتصادی، تحقق شعار رونق تولید، هدایت نقدینگی جامعه به سمت بخش مولد و تأمین مالی تولید کنندگان داخلی کمک می‌کند.

محمدرضا پورمحمدی با بیان اینکه در این زمینه هنوز به شرایط راضی کننده نرسیده‌ایم، اظهار داشت: در سال رونق تولید باید از منابع به خوبی و بیشتر استفاده شود بیش از گذشته به فعالان تولید کمک کرد.

استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت حضور تولیدکنندگان و صاحبان صنایع استان در نمایشگاه‌های بین المللی تاکید کرد و گفت: قرار است در زمینه بازسازی سوریه نمایشگاهی در این کشور برگزار شود وحمایت از صاحبان صنایع استان برای شرکت در این نمایشگاه در اولویت قرار دارد.

پورمحمدی، با انتقاد از نحوه بهره برداری از برخی معادن استان ادامه داد: برخی از صاحبان معادن در کنار استخراج مواد معدنی طبیعت را هم تخریب می‌کنند که این روند باید اصلاح شود.

وی یادآوری کرد: معادن پوکه معدنی از جمله معادنی است که استخراج آن تخریب بالایی بر جای می‌گذارد و منطقه «قوم تپه» از بهترین مناطق اکولوژیک استان بود که قابلیت بالایی در جذب گردشگر داشت ولی در اثر بهره‌برداری غیر اصولی از معادن این منطقه در آستانه نابودی است.

پورمحمدی، با تاکید بر حفظ وضعیت اکولوژیکی مناطق در کنار استخراج معادن گفت: با وجود حمایت از تولید و اشتغال نباید اجازه تخریب این مناطق داده شود.

رئیس اتاق بازرگانی تبریز نیز در این نشست با بیان اینکه باید منابع مالی مورد نیاز برای رونق تولید از سوی بانک ها تأمین شود، گفت: با توجه به شرایط دشوار اقتصادی کشور و افزایش قیمت کالاها و محصولات اگر تسهیلات به موقع به دست تولید کننده نرسد واحد تولیدی تعطیل خواهد شد.

یونس ژائله، از عدم پذیرش ثبت سفارش کارت‌های بازرگانی صادر شده از منطقه تجاری آزاد ارس در این منطقه انتقاد کرد و افزود: با این روند ۴ هزار نفر در این منطقه بیکار خواهد شد.
۸۰۲۳/‌۳۰۷۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۷۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو ناصر اسکندری در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو با اشاره به اینکه بیش از ۹۲ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود، افزود: ضریب آمادگی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در تابستان سال گذشته در حالی به ۹۸ درصد رسیده است که میانگین جهانی این رقم در حدود ۹۵ درصد است و در تلاشیم امسال نیز نیروگاه‌های حرارتی را با آمادگی بالایی در مدار تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی در پایان سال گذشته با افزایش دو دهم درصدی به ۳۹.۳ درصد رسیده است، ادامه داد: در سال گذشته سوخت مصرفی نیروگاه‌ها در حالی ۲.۹۱ درصد افزایش یافته که میزان تولید برق این واحدها به دلیل افزایش راندمان نیروگاه‌ها بیش از این رقم بوده است.

اسکندری یادآور شد: تنها در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم ۱۴ واحد بخار سیکل‌ترکیبی جدید به ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات بدون مصرف سوخت جدید وارد مدار شده است که از محل احداث این واحدها سالانه ۳.۲ میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها صرفه‌جویی شده و شاهد رشد راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور هستیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی در ابتدای امسال ۲.۹ درصد افزایش یافته است، گفت: روند افزایش نیاز مصرف در ابتدای امسال رشد ۵.۵ درصدی داشته و با توجه به اینکه در سال جدید نیاز مصرف برق کشور رشد شتابانی دارد، باید آمادگی بیشتری برای تولید برق مورد نیاز مشترکان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امسال قابلیت تولید در نیروگاه‌های حرارتی را باید به ۵۲ هزار مگاوات برسانیم، اضافه کرد: این رقم از طریق پروژه‌های جدید نیروگاهی، طرح‌های رفع محدودیت و افزایش آمادگی در نیروگاه‌های مختلف ایجاد خواهد شد که در همین راستا از مهرماه سال گذشته حدود ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به منظور افزایش آمادگی این واحدها برای تولید برق پایدار و مطمئن در پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

اسکندری ادامه داد: در حال حاضر ۹۲ درصد از فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش مطابق برنامه آغاز شده و بیش از ۹۸ درصد از برنامه‌های تعمیراتی شروع شده نیز به پایان رسیده است و تا چند روز آینده با اتمام برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی سراسر کشور این واحدها آماده تولید برق مورد نیاز مشترکان در پیک تابستان امسال خواهند بود.

کد خبر 6094611 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد