Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: سهم اشتغال روستاییان در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حدود ۲۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ منوچهر رزم‌جو معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری عصر شنبه در کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی با اشاره به اینکه ۴۵۰ هزار طرح اشتغال‌زایی در سامانه کارا ثبت‌نام‌شده است گفت: ۱۰۲ هزار طرح بااعتبار ۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در بانک‌های عامل به تصویب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اینکه از ۱۰۲ هزار طرح مصوب تاکنون به ۹۷ هزار آن‌ها توسط بانک‌ها تسهیلات پرداخت‌شده افزود: ۷۴ درصد توسط سایر دستگاه‌ها جذب و ۲۶ درصد اعتبارات مربوط به اشتغال روستایی و عشایری توسط نهادهای حمایتی بوده که پیش‌بینی می‌شود با جذب مجموع این اعتبار برای ۲۰۰ هزار نفر از روستاییان کشور اشتغال‌زایی شود.

وی، هدف ایجاد اشتغال روستایی را توسعه متوازن دانست و افزود: برای عملیاتی شدن این طرح ۱۸ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی پیش‌بینی‌شده که جلوگیری از مهاجرت از روستاها، افزایش تولید و بهره‌وری نیز مدنظر است.

معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ۱۳ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح روستایی و عشایری در نظر گرفته‌شده است بیان کرد: از این مبلغ میزان ۹ هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان برای سایر دستگاه‌های اجرایی و مابقی آن برای نهادهای حمایتی بنیاد شهید، کمیته امداد و بهزیستی در نظر گرفته‌شده است.

وی بابیان اینکه بیکاری روستاییان از ۸.۹ سال ۹۶ در ۹۷ به ۷.۹ کاهش داشته عنوان کرد: علاوه بر این سهم اشتغال روستاییان در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حدود ۲۵ درصد رشد داشته که نشان از موفقیت طرح اشتغال روستایی است.

رزم‌جو با اشاره به اینکه بر اساس برنامه ششم اقتصادی باید ۲۵ هزار روستا در جهت شکوفایی اقتصادی شناسایی شوند گفت: از این تعداد سهمیه هر استان مشخص‌شده و سالانه نیازمند شناسایی ۵ هزار روستا هستیم و باید در دستور کار باشد.

معاون امور سرمایه‌گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان مرکزی در حوزه صنعت و کشاورزی تصریح کرد: در بخش‌های اقتصادی، کشاورزی و منابع طبیعی باید ۴۵ درصد اعتبارات به این بخش‌ها اختصاص پیدا می‌کرد اما در استان مرکزی با توجه به ظرفیت‌های کشاورزی و صنعتی حدود ۵۶.۵ درصد به این امر اختصاص پیداکرده است.

رزم‌جو ظرفیت‌های استان مرکزی در حوزه صنایع‌دستی و فرش را گسترده خواند و خاطرنشان کرد: در استان در بخش صنایع‌دستی و فرش ۸ دهم درصد، گردشگری ۷.۲ دهم درصد و ارتباطات و فناوری اطلاعات ۷.۸ دهم درصد اعتبار اختصاص‌یافته است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:

تثبیت جمعیت روستاها نیازمند ایجاد کانون‌های اشتغال آفرینی است


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، اشتغال را یکی از عوامل مهم تثبیت جمعیت روستایی خواند و گفت: همچنین ایجاد ثروت و سرمایه در روستاها از عوامل دیگر است که مورد غفلت قرارگرفته و البته این موضوع در مورد دیگر کشورها هم صدق می‌کند.

به گزارش دیار آفتاب؛ محمد امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی با اشاره به اینکه استان مرکزی در عرصه اشتغال روستایی پیشتاز است گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول چهل سال اقدامات شایسته‌ای در روستاها انجام داده و می‌توان گفت همه روستاها از خدمات اولیه زیر بنایی امروز برخوردار هستند.

وی بابیان اینکه امروز بیش از ۹۰ درصد از روستاهای کشور از اینترنت پرسرعت برخوردار هستند افزود: هم‌اکنون بیش از ۳۸ هزار روستا که بالای ۲۰ خانوار دارند از نعمت‌هایی چون آب،برق،گاز و تلفن برخوردار هستند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به اینکه در دولت دوازدهم درصد برخورداری روستاها از گاز به ۸۵ درصد رسیده بیان داشت: متأسفانه هم‌اکنون جمعیت روستایی قابل‌قبول نیست و جمعیت روستایی قبل از انقلاب ۶۵ درصد بوده و امروز به ۲۶ درصد رسیده است.

امید در خصوص دلایل مهاجرت از روستا تصریح کرد: دلایلی چون تبدیل‌شدن روستاها به شهر از دلایل خالی شدن جمعیت در روستاها است که باید عوامل آن کارشناسی شود.

وی با ارائه آمار جالبی از جمعیت روستاها افزود: جمعیت روستاها قبل از انقلاب ۲۱ میلیون که امروز هم این جمعیت ۲۱ میلیون است و این نشان می‌دهد در تثبیت جمعیت در روستاها موفق عمل‌نکرده‌ایم و در ساخت زیرساخت‌ها غفلت نموده‌ایم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، اشتغال را یکی از عوامل مهم تثبیت جمعیت روستایی خواند و افزود: همچنین ایجاد ثروت و سرمایه در روستاها از عوامل دیگر است که مورد غفلت قرارگرفته و البته این موضوع در مورد دیگر کشورها هم صدق می‌کند.

امید با اشاره به اینکه اجرای طرح اشتغال روستایی پنج‌ساله است گفت: اگر می‌خواهیم روستاها را به کانون‌های اشتغال تبدیل کنیم و درنهایت بتوانیم تثبیت جمعیت آن‌ها را شاهد باشیم باید این‌گونه طرح‌ها استمرار داشته باشد و حمایت از کانون‌ها را در دستور کار قرار دهیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور خاطرنشان کرد: در خصوص اعتبارات نهادهای حمایتی باید تفویض اختیار به استان‌ها واگذار شود تا بتوانند در کارگروه‌ها تصمیمات مهم‌تری اتخاذ کنند.

انتهای پیام/
 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۸۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری

معاون اشتغال وزارت کار گفت: برای امسال ایجاد یک میلیون و ۴۴هزار شغل را در نظر گرفته ایم که به همه استانداران ابلاغ شده است و امسال برای اولین بار ۲۵درصد از این میزان به فارغ التحصیلان اختصاص می یابد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وعده ایجاد سالیانه یک میلیون شغل در دولت سیزدهم داده شد, آمار اعلام شده بیانگر این است که این موضوع در سال گذشته 100 درصد محقق شد و در کنار آن نرخ بیکاری روند کاهشی و نرخ اشتغال روند افزایشی به خود گرفته است.

مطابق با آمار سامانه رصد در سال 1401 بیش از یک میلیون و 350هزارفرصت شغلی بر اساس کد ملی، نوع شغل، جایی که در آن شغل ایجاد شده، دستگاهی که کمک کرده آن شغل ایجاد شود در این سامانه به ثبت رسید. در سال 1402 نیز مطابق آمارهای ارائه شده یک میلیون و 88هزارشغل ایجاد شده است.

تحلیلگران بازارکار معتقد هستند که دولت سیزدهم در زمینه اشتغال خوب عمل کرده است و کارنامه موفقی دارد, سیاست‌های دولت در احیای واحد‌های تولیدی نیمه‌کاره و نیمه‌تعطیل، راه اندازی پروژه‌های جدید صنعتی و واردات ماشین‌آلات و مواد اولیه موردنیاز کارخانجات و بهبود فضای کسب‌وکار از طریق تسهیل صدور مجوز‌ها از مواردی است که موجب شده این کارنامه برای دولت سیزدهم ثبت شود.

محمود کریمی بیرانوند, معاون اشتغال وزارت کار در آخرین اظهارات خود بیان کرده است: :برای امسال ایجاد یک میلیون و 44 هزار اشتغال در نظر گرفته‌ایم که ابه همه استانداران ابلاغ کرده ایم و  امسال برای اولین بار گفته‌ایم که 25 درصد این میازن باید حوزه فارغ التحصیلان باشد.

 وی گفت:  سال اول ما یک میلیون و 250 هزار تا تعهد در نظر گرفتیم، سال دوم یک میلیون و 88هزار شغل، سال سوم یک میلیون و تقریباً 44هزار شغل. ما  در ابتدا محاسبات را انجام می دهیم در صورتی که منجر به کاهش نرخ بیکاری شود, به استان ها ابلاغ می کنیم.

معاون اشتغال اظهار داشت:سال گذشته بیمه بیکاری روند کاهشی داشته است, نرخ اشتغال ناقص کاهش داشته است,عملکرد سازمان فنی و حرفه ای نسبت به سال گذشته خود در حوزه آموزش ها بیشتر بوده است, تسهیل راه اندازی کسب وکارو... بیانگراین است که پایداری مشاغل بیشتر شده است.نرخ مشارکت اقتصادی با افزایش چهار دهم درصدی به 41.3درصد رسیده است که نشان دهنده پایداری و کیفیت مشاغل است. اما به معنی این نیست که در وضعیت مطلوب هستیم, باید تلاش کنیم.

وی افزود: در راستای شعار سال یکی از برنامه‌های ویژه‌مان توسعه سامانه جستجوی شغل است، سال گذشته  سامانه جستجوی شغل را رونمایی کردیم، حدود8 ماه هم از عملکرد این سامانه گذشت، تقریباً در طول 8ماه حدود 300هزار فرصت شغلی را روی این سامانه بارگذاری شد، این اتفاق  توسط بخش خصوصی رخ داد, یعنی هیچ دخالتی دولت در این موضوع نداشت.

کریمی بیرانوند گفت: امسال به صورت ویژه ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم که حداقل 400هزار فرصت شغلی جدید را بتوانیم در تعاملمان با بخش خصوصی روی سامانه عرضه کنیم که کارفرما‌ها و کارجویان نیازشان برطرف شود،  تمرکزمان روی سامانه جستجوی شغل برای حل مسئله بیکاری فارغ التحصیلان بکارگماری فارغ التحصیلان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • افزایش ۲۵ درصدی تردد خودرو بین استانی در بوشهر
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • صدور هشدار نارنجی در سطح استان کرمانشاه
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر