Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام‌ و‌ المسلمین سیدمحمدحسین راجی، مدیر پروژه علمی دستاورد‌های ۴۰ ساله انقلاب اسلامی، در دوره تربیت مدرس تبیین بیانیه گام دوم انقلاب که برای نخستین بار در چهارمحال و بختیاری با عنوان «پرورش نهاد امید» با حضور اساتید و نخبگان دانشگاهی در مجتمع رفاهی لاله شهرکرد برگزار ‌شد، در رابطه با  گام دوم انقلاب که گام تمدن‌ساز است، بیان کرد: اهمیت هر نامه‌ای بسته به نویسنده آن دارد و نویسنده این نامه کسی است که نوع انگشترش در سطح بین‌الملل هفته‌ها مورد بحث قرار می‌گیرد حتی کفش یا نعلیلن پوشیدنشان در جلسه‌ای مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که سوم خرداد مقام معظم رهبری به نظامیان فرمودند بشینید می‌خواهم با شما صحبت کنم به غرب تنها یک نکته را فهماند که شما توان مقابله و جنگ نظامی با ما را ندارید و در واقع سیاست‌های غرب را به لجن کشاند.

وی ادامه داد: نویسنده این نامه هر ساله بیانیه‌ای را ۲۳ بهمن رسانه‌‌ای می‌کرد اما برای اولین بار این نامه رسانه‌ای نمی‌شود و خبر می‌رسد که این شخصیت بزرگ نامه‌ایی برای چهل سالگی انقلاب نوشته است و همه ذهن‌ها درگیر شد که موضوع بیانیه و این نامه چیست؟ تا اینکه ۲۴ بهمن خبر رسید که این نامه خطاب به جوانان است و نکته مهم این است که این نامه با نامه ۲۰ سالگی انقلاب شبهات بالایی دارد با این تفاوت که نامه بیست سالگی خطاب به ملت ایران و نامه چهل سالگی خطاب به جوانان است و دلیل عوض شدن مخاطب نیز این است که جامعه شناسان معتقدند که هر بیست سال یک نسل عوض می‌شود و اکنون نیز نسل عوض شده است و جنس این نامه، نامه حاکم به رعیت نیست بلکه نامه امام به ملت است و هر کلمه آن جای بحث دارد.

راجی با اشاره به اینکه این نامه تنها نامه‌ای است که مقام معظم رهبری می‌فرماید روی این مطالب تحقیق کنید من برای آن زحمت زیادی کشیدم، تصریح کرد: یکی از نزدیکان حضرت گفتند مقام معظم رهبری یک ماه برای این نامه زمان گذاشتند و نگارش آن یک هفته زمان برد.

سخنران جلسه با بیان اینکه این نامه از چهار قسمت کلی تشکیل شده است، افزود: مقدمه قسمت اول است که بیش از یک سوم نامه را به خود اختصاص داده و خود دارای ۱۲ زیرشاخه است، قسمت دوم برکات نظام جمهوری اسلامی، قسمت سوم ظرفیت‌های موجود در ایران و قسمت چهارم که قله این نامه است شامل هفت توصیه مقام معظم رهبری به مردم ایران است.

مدیر پروژه علمی دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب اسلامی با بیان اینکه یک تیم پژوهشی با عنوان گام تمدن‌ساز ۲۵ هزار ساعت را صرف مطالعه و تحقیق در رابطه با گام دوم انقلاب کرده‌اند، گفت: این پژوهش به تازگی به پایان رسیده و نتیجه آن کتاب «سعود چهل ساله» شد و چهارمحال و بختیاری نخستین استانی است که مطالب این کتاب در آن بحث و ارائه می‌شود.

سخنران جلسه، نخستین ساعت دوره را به بیان مقدمه کتاب سعود چهل ساله اختصاص داد و اظهار کرد: در مقدمه این کتاب در رابطه با سرگذشت چهل ساله انقلاب صحبت شده است. در طول تاریخ همه ملت‌ها زیر بار ستم بوده‌اند و بین آن‌ها کمتر ملتی بود که تصمیم بر انقلاب گرفته باشند و میان آن‌ها کمتر ملتی بود که انقلاب کند و از میان انقلاب‌ها کمتر انقلابی به اهداف انقلابش رسید.

وی ادامه داد: انقلاب‌ فرانسه که انقلاب بر ضد خودشان به پایان رسید، انقلاب شوروی یا همان انقلاب روسیه که در حمایت از کشاورزان اتفاق افتاد که کمتر از ۱۵ سال بعد ۱۵ میلیون کشاورز از گرسنگی مردند و انقلاب نتیجه عکس داد، انقلاب چین که برگرفته شده از انقلاب روسیه و در حمایت کارگر و کشاورز اتفاق افتاد اما ناتمام ماند، انقلاب آمریکا که این انقلاب با همه انقلاب‌ها تفاوت دارد زیراکه هدف این انقلاب رسیدن به استقلال و آزادی بود و بیانه‌ایی در این رابطه صادر کردند اما به بندهای بیانیه عمل نکردند و ... از جمله انقلاب‌های طول تاریخ است که هیچ کدام به اهداف خود نرسیدند و ناکام مانده‌اند.

راجی با بیان اینکه قبل، بعد و حتی دوران وقوع انقلاب اسلامی را با کشورهای دیگر مقایسه کنید، تصریح کرد: اقتصاد همه کشورها زمان انقلاب بر هم می‌ریزد اما ایران بخاطر فروش عجیب نفت از سال ۵۵ تا ۵۷ قوی‌ترین اقتصاد را داشت. اوضاع نظامی هر کشوری بخاطر جنگ‌‌های داخلی و خارجی برای رسیدم به انقلاب، نامساعد می‌شود اما در کشور ایران شاه بخاطر پول زیادی که از فروش نفت به دست آورده تسهیلات نظامی کشور را تجهیز کرده بود.

وی با شاره به اینکه انقلاب ایران انقلاب دینی بود، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران با دیگر انقلاب‌ها متفاوت بود. هیچ کشوری را نمی‌یابید که انقلابش ۴۰ سال عمر کرده باشد. انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی، دولت اسلامی، نظام اسلامی و تمدن اسلامی پنج مرحله است که مقام معظم رهبری برای انقلاب اسلامی ترسیم کرده‌اند که باید محقق شوند و ایشان انتظار دارند در چهل سال دوم به تمدن نوین برسیم. اما هنوز در مرحله دوم به سوم مانده‌ایم و هنوز دولت اسلامی را تشکیل نداده‌ایم.

راجی با بیان اینکه اهداف انقلاب اسلامی، اهداف درست و حساب شده‌ای هستند که تا کنون کسی از دست‌یابی به آن‌ها دل‌سرد نشده است. البته شاید گاهی به علت تندروی برخی از مسئولان این اهداف از نظر مردم منفور شده باشند اما هدف و شعار انقلاب عوض نشده است و اگر ایرادی هم هست ایراد انقلاب نبوده ایراد رفتار غلط برخی از مسئولان است به طور مثال در ابتدای انقلاب موی خانم‌های بدحجاب را قیچی می‌کردند که اینگونه رفتار مردم و جامعه را دچار تزلزل کرده است. به این نکته که در هیچ انقلابی دین و دنیا در کنار هم نبوده است اشاره و  بیان کرد: دین‌داری و دنیاداری دو شعار انقلاب اسلامی بودند درست است که دنیاداری هدف اصلی انقلاب نبوده است اما به آن در انقلاب توجه شده است.

وی با اشاره به اینکه اگر شعاری و یا تصمیمی اشتباه در رابطه با انقلاب اسلامی گرفته شده سریعاً اصلاح شده است مانند: تصمیم کنترل جمعیت که مقام معظم رهبری خود فرمودند ما اشتباه کردیم و دستور به افزایش جمعیت دادند، به برخی از ویژگی‌ها و دست‌آوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: آغازگر عصر جدید عالم با قرار دادن دین و دنیا در کنار هم، تلاش دشمن برای خفه کردن صدای انقلاب، نابودی شوروی و افول آمریکا، شعارهای فطری انقلاب، انقلاب انعطاف‌پذیر و آماده تصیح خطاها، دفاع از نظریه نظام انقلابی، جمهوری اسلامی و فاصله میان بایدها و واقعیت‌ها، انقلاب اسلامی؛ مقتدر و مظلوم، جهاد بزرگ برای ساختن ایران، اهداف نهایی انقلاب، آغاز انقلاب و نظام اسلامی از نقطه صفر، تقابل دوگانه جدید« اسلام و استکبار» پدیده برجسته جهان معاصر، انقلاب اسلامی و امیدوار کردن ملت‌ها زیر ستم، مقایسه چهل ساله انقلاب‌ها، اعتماد به شعار ما می‌توانیم  از جمله این ویژگی‌ها و دست‌آوردها هستند.

مدیر پروژه علمی دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب در پایان با بیان اینکه حکومت ما حکومت علوی است نه حکومت مهدوی، گفت: حکومت فعلی ایران را نباید با یک حکومت مهدوی مقایسه کرد زیرا در حکومت مهدوی همه خوبان سرکار هستند و مدیر و مسئولی اختلاس نمی‌کند اما در حکومت علوی به علت اینکه یاران صالح حضرت همه ترور شدند حضرت از آنچه که داشت برای اداره حکومت استفاده کردند و این شد که مدیرانش از جمله «اشعس‌ابن قیس» اختلاس کردند که امام با آن‌ها برخورد کرد حتی مدتی از کار عزلشان کرد اما بخاطر اعتراضات مردم مجبور به بازگرداندن مجدد مدیران فاسد به کار شدند. در حکومت فعلی نیز همین ماجرا برقرار است و زمانی که ۱۷ هزار از فرماندهان، متفکران، روحانیون، اساتید، دانشمندان، و ... را که از نخبگان جامعه اسلامی ایران بودند را ترور کردند مقام معظم رهبری ناچارن از دیگر افراد برای اداره امور استفاده کردند که در بین آن‌ها مدیران فاسد و اختلاس‌گر نیز به چشم می‌خورد و به‌خاطر حمایت مردم از این مدیران امکان عزل آن‌ها وجود ندارد.

منبع: روابط عمومی بسیج اساتید استان چهارمحال و بختیاری

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۸۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • نماز اول وقت در ادارات اقامه شود
  • آغاز دوره مربیگری فوتسال سطح یک آسیا در شهرکرد
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود