Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بهشهر و گلوگاه در مجلس ضمن بررسی عملکرد ارگان‌های مختلف درگیر در جریان سیل شمال کشور گفت: در جریان سیل، بهترین عملکرد را بنیاد مسکن انقلاب اسلامی داشته است.

علی محمدشاعری در گفت‌وگو با ایسنا در مورد آخرین وضعیت سیل‌زدگان گلوگاه و بهشهر گفت: طبق برآوردهایی که داشته‌ایم، استان مازندران در سیل‌های اواخر سال ۹۷ و اوایل سال ۹۸ حدود ۶۰۰ میلیارد تومان خسارت دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسارات سیل به طور کلی به سه بخش اصلی کشاورزی، مسکن و زیرساخت‌ها قابل تقسیم بندی است.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در مورد وضعیت کشاورزان سیل‌زده استان‌های شمالی گفت: خسارات این قشر اعم از تسهیلات کم بهره و استمهال وام‌ها و کمک‌های بلاعوض در حال پرداخت است. هم‌اکنون مطالبه جدی آنها ارائه تسهیلات کم بهره با بازپرداخت طولانی مدت است. تمدید بازپرداخت حداقل سه ساله وام‌هایی که سابقا گرفته بودند، همواره از سوی کشاورزان مطرح می‌شود. ما نیز از وزارت جهاد می خواهیم که با سرعت بیشتری کمک‌های بلاعوض را پرداخت کند.

وی با بیان اینکه «در بخش تعمیر مسکن و نوسازی خانه‌های خسارت دیده، اقدامات خوبی صورت گرفته است» تاکید کرد: تاکنون هیچ‌گونه اعتباری برای بازسازی زیرساخت‌ها اختصاص پیدا نکرده است. منظور از زیرساخت‌ها راه‌های فرعی و اصلی، ابنیه تاریخی و پل‌ها است که در اثر سیل دچار رانش شده‌اند. نمایندگان مجلس و مدیران استانی پیگیری‌های خوبی در این زمینه داشته‌اند ولی تاکنون وزارت راه و شهرسازی اقدام عملیاتی در این زمینه نداشته است.

وی افزود: جاده‌های صعب‌العبور شرق مازندران مثل نکا، بهشهر و گلولگه از بین رفته‌اند. سازمان برنامه و بودجه نیز در زمینه تخصیص بودجه برای رفع مشکلات زیرساختی کوتاهی می‌کند. وزارت کشور نیز پیگیری لازم را به عمل نمی‌آورد. راه‌های روستایی و شهری تخریب شده رها شده‌اند. هم‌اکنون مردم بعضی مناطق به سختی تردد می کنند.

شاعری در پایان با اشاره به عملکرد ارگان‌های مختلف در جریان سیل اظهار داشت: ساختمان مراکز درمانی تا حدود زیادی مرمت شده‌اند. وزارت بهداشت نیز به وظایف خودش خوب عمل کرده است. بهترین عملکرد در جریان سیل را بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بعد از آن وزرات جهاد کشاورزی داشته است. این در حالی است که وزارت راه و شهرسازی عملکرد ضعیفی در رسیدگی به امور سیل‌زدگان داشته است. عملکرد وزارت راه و شهرسازی ضعیف بوده است و مردم از این وزارتخانه گله‌مندند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه "هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است."، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری به‌عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین‌شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به‌صورت تخصصی ورود کنند و نظر بدهند و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به‌عنوان سیاست‌گذار یک روستا به‌عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت‌وساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و ابراز کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت‌وساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت وساز غیرمجاز ببندند.

وی اضافه کرد: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده است و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تأکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیردولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسد، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس