Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در یکصد و پنجاه و سومین جلسه شورای شهر تهران که امروز (یکشنبه شانزدهم تیرماه) برگزار شد، با بیان اینکه امروز گزارش تفریغ بودجه سال ۹۶ به پایان رسید، اظهار کرد: بر همین اساس تکالیفی برای شهرداری و شورا معین شد تا به آن عمل کنند و بیش از ۴۰ بند تصویب شد که ۴ بند هم برای شورا تصویب شد و در رسیدگی بودجه سال‌های قبل رعایت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه در جلسه امروز آقای وحدتکار به عنوان عضو هیئت مدیره ناظر بر تاکسیرانان انتخاب شد تا هیئت مدیره کار خود را به صورت قانونی انجام دهد.

رئیس شورای شهر تهران در خصوص اختلاف نظر‌ها نسبت به باغ بودن و باغ نبودن برخی از املاک گفت: این اختلاف نظر‌ها همواره موجود بوده و در برخی از مواقع هم این موضوعات اختلافی به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌رود و مجمع تشخیص مصلحت هم برای اینکه مرجعی را برای حل همه اختلاف‌ها در نظر گیرد، شورای شهر تهران را برگزیده تا تشخیص دهد که ملک باغ است یا نیست، لذا شورا حرف آخر را می‌زند.

هاشمی در پاسخ به این سوال که توسعه دوچرخه به عنوان مد حمل و نقلی تا چه میزان در وضعیت ترافیک شهر تهران اثرگذار است؟، گفت: در دنیا کشور‌هایی به موضوع توسعه دوچرخه عمل کرده و نتیجه هم گرفته‌اند که برای مثال در گذشته‌های دور که کشور چین به صورت کمونیستی اداره می‌شد، دوچرخه یک عنصر بسیار مؤثر در حرکت بود و یا در کشور هلند زیر ساخت‌های شهری را طوری ساختند که افراد می‌توانند با دوچرخه به محل کار خود بروند و تردد کنند.

رئیس شورای شهر تهران افزود: به نظر من دوچرخه در تهران و مخصوصا مناطق جنوب شهر که مسطح است، می‌تواند به عنوان یک وسیله تردد گسترش یابد، زیرا در مناطق شمال شهر که دارای شیب هستند، برای طی مسیر‌هایی که سرپایینی است، استفاده از دوچرخه آسان است، اما برای بازگشت از مسیر سربالایی، استفاده از دوچرخه دشوار است.

وی اظهار کرد: در مجموع نمی‌توان به دوچرخه به عنوان یک پدیده حمل و نقل انبوه نگاه کرد و بیشتر باید به عنوان یک پدیده حمل و نقل محیط زیستی به آن نگاه کرد.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه در هیچ کاری افراط و تفریط درست نیست، تصریح کرد: باید این موضوع را یک مد حمل و نقل در نظر بگیریم و حداکثر استفاده از آن را انجام دهیم.

هاشمی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا خود شما هم از دوچرخه برای تردد استفاده می‌کنید، گفت: من قبلا به شوخی گفتم، چون استفاده از دوچرخه کار سختی است، از سه‌چرخه استفاده می‌کنم.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر سه چرخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۱۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس خسروانی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بروزتر ین دستگاه‌ها در اختیار شهرداری اراک است.

وی با بیان اینکه شورای ششم برنامه محور است و از انجام فعالیت سلیقه‌ای اجتناب می‌کند افزود: در این دوره شورا بر اساس برنامه امور شهری را پیگیری می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی از ایجاد مثلث حسابرسی در شهرداری خبر داد و افزود: حسابرسان داخلی در شهرداری برای جلوگیری از تخلفات داخلی فعالیت می‌کنند و در کنار ایجاد این مثلث، اداره حسابرسی داخلی نیز احیا و فعال شد و با این اقدام شاخص از بروز بسیاری از تخلفات جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: شورا در یک اقدامی ارزشمند دیگر حسابرسی مستقل را تشکیل داد و با کمک گرفتن از اساتید خبره دانشگاهی بر مسائل مالی و اسناد شهرداری به طور دقیق نظارت می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از جمع‌آوری سه هزار و ۸۰۰ سند املاک شهرداری خبر داد و گفت: پیش از فعالیت این دوره از شورای شهر، در اراک ۶۰۰ سند به نام شهرداری ثبت شده بود که با مجموع پیگیری‌های انجام شده، امروز سه‌هزار و ۸۰۰ سند به ثبت رسیده و این اقدام ارزشمند در این دوره انجام شده است.

خسروانی ادامه داد: آغاز طرح ممیزی املاک هم از پیگیری‌های این دوره از شورای شهر است، در این طرح املاک شهرداری و شهری شناسایی، متراژ تراکم و طبقه در سامانه بارگذاری می‌شود و به این ترتیب از بروز تخلف معماری و شهرسازی جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه منبع درآمد پایدار برای شهرداری اراک از طریق طرح ممیزی املاک ایجاد شده است خاطرنشان کرد: از طریق این طرح بخشی از املاک شهرداری اراک شناسایی و بخشی از این اسناد در مرحله تهیه سند تک برگی قرار دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: این دوره از شورا ۱۷ اقدام شاخص و مهم در بخش محیط زیست انجام شده است.

خسروانی افزود: بر اساس مصوبه این دوره از شورای اسلامی شهر اراک، درآمد حاصل از عوارض آلایندگی باید به صورت مشخص تنها در بخش محیط زیست هزینه شود و شهرداری نمی‌تواند از این بودجه در بخش حقوق، هزینه و سایر موارد استفاده کند.

وی گفت: تهیه شناسنامه باغ‌های اراک، افزایش جریمه قطع غیر قانونی درخت، اجرای طرح بزرگ انتقال پساب اراک، خریداری یک‌هزار و ۸۰۰ سطل زباله مکانیزه از جمله اقدامات این دوره در بخش محیط زیست شورای شهر اراک است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به اینکه شهرداری این شهر در نوسازی و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی تحولات چشمگیری ایجاد کرده است تصریح کرد: در این دوره مدیریت شهری ۲۹ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال ماشین‌آلات شهرداری در سال نخست فعالیت خریداری کرد و در سال گذشته سه‌هزار میلیارد ریال و سال جاری یک‌هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی، اتمام مطالعه مدیریت پسماند اراک، لایروبی قنات‌ها، رسیدگی به وضعیت کشتارگاه اراک با اختصاص ۴۸۰ میلیارد ریال اعتبار و خریداری دستگاه پیش‌سردکن را از جمله اقدامات زیست محیطی شورا برشمرد.

وی، خریداری دستگاه سنجش آلودگی هوا با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، راه‌اندازی و مناسب‌سازی سرویس‌های بهداشتی و لایروبی رودخانه‌های شهری اراک و ترمیم دیواره‌های فرسوده این مکان‌ها را از دیگر اقدامات محیط زیستی در این دوره شورای اسلامی شهر اراک اعلام کرد.

کد خبر 749825

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • واگذاری هزار فقره سند مالکیت در بندر خمیر
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • گفت‌وگوی صریح با رئیس شورای شهر کرج/ برای مردم چه کردید؟