Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@23:07:21 GMT

سفر موگرینی به آسیای میانه

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۱۸۷۳

سفر موگرینی به آسیای میانه

به گزارش رسانه‌های آسیای میانه، امروز ۷ ژوئیه (۱۶ تیر)، موگرینی، در پانزدهمین نشست وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا و آسیای مرکزی با موضوع اجرای راهبرد جدید اتحادیه اروپا برای آسیای مرکزی در شهر بیشکک قرقیزستان، شرکت کرده است.

موگرینی طی این سفر با پنج تن از مقامات عالی رتبه کشورهای آسیای مرکزی نیز دیدار خواهد کرد که امضای توافقنامه مشارکت و همکاری گسترده اتحادیه اروپا و قرقیزستان نیز در دستور کار آنها قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا روز گذشته در عشق آباد پایتخت ترکمنستان با «رشید مردوف» وزیر امور خارجه و «گلشاد مامدوا» سخنگوی مجلس این کشور دیدار و گفت و گو کرد و توافقنامه‌هایی نیز میان آنها به امضا رسید.

براساس این توافقنامه، دفتر اتحادیۀ اروپا می‌تواند در عشق آباد نمایندگی رسمی داشته باشد چرا که تاکنون این اتحادیه در عشق آباد یک دفتر رابط داشته است.

موگرینی دیروز در ترکمنستان در باره سفر خود به بیشکک گفته بود: «توافقنامه جدید با قرقیزستان ابزاری جدید برای تقویت روابط در زمینه‌های مختلف است. این امر به اجرای قانون سیاسی، حکومت قانون و اصلاحات اقتصادیو همچنین نوسازی کشور و رفاه مردم کمک خواهد کرد.

وی همچنین گفت که این توافقنامه فرصت‌هایی برای همکاری در بخش اقتصاد به ویژه توسعه اقتصادی پایدار و افزایش ظرفیت برای حل چالش‌هایی مانند تخریب محیط زیست و تغییرات آب و هوایی را ارتقا خواهد داد.

همانطور که آموزش و جوانان برای هر دوی ما یک اولویت محسوب می‌شود، برنامه پشتیبانی جدید بودجه را نیز به این منظور به امضا رساندیم. ما همچنین تصمیم گرفتیم که ما بیش از پیش درمورد چالش‌های مشترک مانند مبارزه با جرایم سازمان یافته، جرایم اینترنتی یا تروریسم فعالیت داشته باشیم.

وی تصریح کرد؛ همچنین می‌خواهیم مبادلات بین مردم کشورهای آسیای میانه را توسعه داده و در زمینه مهاجرت و سیاست‌های ویزا و مسائل قضائی و قانونی همکاری کنیم.

پیش از سفر موگرینی به آسیای میانه، گروه‌های حقوق بشر از موگرینی خواسته‌اند که مقام‌های آسیای میانه را در زمین بهبود حقوق بشر تحت فشار قرار دهد.

موگرینی امروز نیز در بیشکک پایتخت قرقیزستان با «سورانبای جین بیک اف» رئیس جمهور قرقیزستان و «چنگیز آیداربکوف» وزیر امور خارجه این کشور دیدار خواهد داشت.
 


آسیای میانه طی سال‌های اخیر با تغییرات چشمگیری مواجه بوده است. کشورهای این منطقه به ویژه اخیراً در قزاقستان، ازبکستان و قرقیزستان که نزدیک به ده‌ها سال در رأس قدرت بودند برکنار شده و رهبران جدیدی قدرت را دست گرفته‌اند.

استراتژی اتحادیه اروپا در حالی که این تحولات را تأیید می‌کند، می‌گوید که روند پیشرفت‌ها در این منطقه نباید متوقف شود.

310311 کد خبر 1277280

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فدریکا موگرینی قفقاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز

مدیرعامل «توتال انرژی» هشدار داد تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه، باعث افزایش شدید قیمت گاز و سود بردن فروشندگان جهانی گاز از جمله خود «توتال انرژی» می‌شود.

به گزارش ایسنا، پاتریک پویانه در پاسخ به سوال تحلیلگری که درباره تاثیر تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا پرسیده بود، گفت: اگر اتحادیه اروپا، پروژه «یامال ال‌ان‌جی» را تحریم‌ کند، قیمت ال‌ان‌جی به سرعت بالا خواهد رفت و در سطح جهانی، به نفع ما خواهد بود. اگر تحریم‌هایی در کار باشند، مثبت است و منفی نیست زیرا درآمد توتال از پروژه «یامال ال‌ان‌جی»، کاملا محدود است.

مدیرعامل «توتال انرژی» گفت: سران اروپا بر این موضوع واقف هستند که امنیت تامین کنونی آنها، بر ال‌ان‌جی متکی است و نمی‌خواهند دوباره افزایش قیمت را مشاهده کنند. آنچه من درک می‌کنم این است که آنها ممکن است ایده‌هایی داشته باشند اما این ایده‌ها برای سال ۲۰۲۷ به بعد خواهد بود نه قبل از آن.

شرکت فرانسوی «توتال انرژی»، سهم ۲۰ درصدی در پروژه «یامال ال‌ان‌جی» واقع در شرق روسیه دارد و سهم عمده این پروژه در اختیار شرکت روسی نواتک است. توتال همچنین ۱۹.۴ درصد سهم در نواتک دارد.

پویانه اظهار کرد: توتال، سود نقدی از پروژه «یامال ال‌ان‌جی» از سال ۲۰۲۳ دریافت نکرده است زیرا تحریم‌ها علیه مبادلات مالی با روسیه، خارج کردن پول از این کشور را دشوار کرده است. این شرکت حدود ۴۵۰ میلیون دلار سود نقدی نیم سالانه را در اواخر سال ۲۰۲۲ از نواتک دریافت کرد.

قیمت گاز طبیعی اروپا پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین و کاهش شدید واردات گاز از روسیه در سال ۲۰۲۲، به شدت افزایش یافت.

ظرفیت جهانی جدید ال‌ان‌جی تا سال ۲۰۲۷ که قرار است پروژه‌های بیشتری راه اندازی شوند، محدود خواهد بود و به معنای آن است که اروپا با آسیا و خریداران دیگر برای محموله‌های ال‌ان‌جی، در رقابت خواهد بود و این موضوع، قیمت‌ها را بالا می‌برد.

چندین کشور عضو اتحادیه اروپا خواستار وضع تحریم‌هایی علیه ال‌ان‌جی روسیه شده اند اما برای تصویب چنین اقدامی، موافقت همه اعضای این بلوک، ضروری است.

روسیه در سال میلادی گذشته، ۱۴.۸ درصد از گاز اتحادیه اروپا را تامین کرد و محموله‌های ال‌ان‌جی تخفیف‌دار روسیه، تا حدودی جایگزین واردات گاز اروپا از این کشور از طریق خط لوله شد.

بر اساس گزارش رویترز، پس از افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و کسب و کارهای اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تضمین امنیت تامین آن، تحت فشار قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • آشنایی با حریفان جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • رقبای جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز