Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@04:51:00 GMT

بررسی عملکرد Kirin 810 هوآوی

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۵۱۸۰

هوآوی اخیراً چیپست جدید خود با نام Kirin 810 را معرفی کرده ‌است. این چیپست میان‌رده که در گوشی Nova5  Huaweiاستفاده شده، عملکرد ممتازی را در سطح محصولات میان‌رده از خود نشان داده و حتی در برخی زمینه‌ها از محصولات پرچمدار نیز بهتر عمل کرده است.گوشی های این سری شامل مدل‌های متنوعی از میان‌رده تا پرچمدار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام هوآوی، این چیپست بر اساس فناوری 7 نانومتری ساخته شده است و پس از چیپست پرچمدار Kirin 980، دومین محصول با فناوری ساخت 7 نانومتری در بین چیپست‌های هوآوی محسوب می‌شود. نتایج بنچمارک AnTuTu که در مورد این چیپست در فضای وب منتشر شده، نشان می‌دهد گوشی Huawei Nova 5 با بهره‌گیری از تراشه Kirin 810 توانسته به امتیاز خوب 237437 دست پیدا کند. کارایی تراشه‌ی جدید Kirin 810 نه تنها از Kirin 710 بالاتر است، بلکه موفق شده در تمام آزمون‌های CPU ، GPU ،  UX و MEM چیپست Snapdragon 730 را نیز با اختلاف قابل توجه شکست دهد. این امتیاز، 13 درصد بالاتر از نتیجه میانگین تست‌های اسنپدراگون 730 (210 هزار) در دیتابیس آنتوتو بوده است. همچنینن 70 درصد بهبود نسبت به مدل قدیمی‌تر کایرین یعنی 710 به ثبت رسانده است.

اگرچه این چیپست یک محصول میان‌رده به شمار می‌رود، اما طبق گزارش‌ها در زمینه تست‌های هوش مصنوعی می‌تواند چیپست‌های قدرتمند Snapdragon 855، Kirin 980 و Helio P90 را شکست دهد. با در نظر گرفتن این موضوع و توجه به امتیاز خوب AnTuTu باید گفت این چیپست می‌تواند در جایگاهی بالاتر از میان‌رده قرار می‌گیرد.

810 شامل یک پردازنده هشت‌هسته‌ای می‌شود که با فناوری 7 نانومتری کمپانی TSMC ساخته شده است. از این هشت هسته، دو هسته قوی‌تر از نوع Cortex A-76 بوده که در فرکانس 2.27 گیگاهرتز کار می‌کنند. در کنار آن، از شش هسته کم‌مصرف Cortex-A55 نیز استفاده شده که فرکانس کاری آن برابر با 1.88 گیگاهرتز است. این چیپست در زمینه پردازش‌های گرافیکی نیز از هسته‌ Mali-G52 بهره می‌برد.

این چیپست مجهز به واحد پردازشگر عصبی (NPU) مبتنی بر معماری جدید هوآوی با نام DaVinci است. این پردازشگر عصبی نسبت به مدل‌های دیگر انرژی کمتری مصرف می‌کند و فناوری هوش مصنوعی را از طریق 32280 نقطه اجرا می‌کند. همان‌طور که گفته شد عملکرد چیپست Kirin 810 در زمینه هوش مصنوعی (AI) حتی از چیپست پرچمدار Snapdragon 855 نیز بالاتر است.

هوآوی برای اولین بار از این چیپست در گوشی جدید خود با نام Nova5  Huaweiاستفاده کرده است؛ در آینده‌ نزدیک باید منتظر حضور این چیپست در سایر گوشی‌های این شرکت نیز باشیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۵۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی

رئیس جمهور فرانسه ضمن اعلام آمادگی برای ایفای نقش بیشتر در زمینه دفاع مشترک اروپایی، بازدارندگی هسته‌ای را عنصری اجتناب ناپذیر در این راستا دانسته و خواستار بحث درباره نقش این تسلیحات در دفاع مشترک اروپایی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده که این کشور آماده کمک بیشتر به دفاع از اروپا است. به گفته وی بازدارندگی هسته‌ای که می تواند ارائه شود یک "عنصر اجتناب ناپذیر" است.

به این ترتیب امانوئل ماکرون، خواستار بحث درباره نقش سلاح های هسته‌ای در دفاع مشترک اروپا شده است. ماکرون در مصاحبه‌ای با گروه رسانه ای ابرا که روز شنبه منتشر شد، گفت: او می خواهد بحثی را آغاز کند که باید شامل دفاع موشکی، قابلیت های دوربرد و تسلیحات هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته‌ای آمریکایی در خاک خود دارند.

وی افزود: بیایید همه چیز را روی میز بگذاریم و به آنچه واقعاً قابل اعتماد از ما محافظت می کند، بنگریم. وی افزود: فرانسه آماده است بیشتر در زمینه دفاع از اروپا ایفای نقش کند. از زمان برگزیت، فرانسه تنها قدرت هسته ای در اتحادیه اروپا بوده است.

ماکرون پیش از این هم در سخنرانی روز پنجشنبه خود در دانشگاه سوربن پاریس خواستار تقویت دفاع اروپایی شده بود. مکرون گفت: اروپای ما فانی است، می تواند بمیرد و این بستگی به تصمیمات ما دارد. او خواستار دفاع «معتبر» اروپا شد. وی تاکید کرده بود که بازدارندگی هسته‌ای که فرانسه در اختیار دارد "یک عنصر اساسی دفاع از قاره اروپا" است.

رئیس‌جمهور فرانسه هشدار داد که کشورهای اروپایی در صورتی که به ایالات متحده وابسته بمانند و نتوانند سیستم‌های دفاعی پیشرفته مستقر کنند دچار مرگ خواهند شد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، مدت هاست که توسعه صنعت هسته‌ای اروپا را ترویج می کند که شامل فرآوری اورانیوم نیز می شود. در فوریه 2022، او از چرخش در فرانسه به سمت گسترش مجدد انرژی هسته‌ای خبر داد و وعده ساخت تا 14 راکتور جدید را داد.

ماکرون این موضوع را با بیان اینکه انرژی هسته‌ای کم انتشار است و به تامین مستقل انرژی کشور کمک می کند، توجیه می کند. منتقدان خاطرنشان می کنند که فرانسه حدود نیمی از اورانیوم مورد نیاز نیروگاه های هسته‌ای را از قزاقستان و ازبکستان وارد می کند.

بریتانیا و فرانسه تنها دو کشور اروپایی ناتو هستند که چنین سیستم های تسلیحاتی دارند. ماکرون پیش از این در سال 2020 به آلمان و دیگر شرکای اتحادیه اروپا پیشنهاد داده بود که درباره همکاری اروپا در زمینه بازدارندگی هسته‌ای صحبت کنند که تا کنون بی پاسخ مانده است.

ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیمتماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • برق حرارتی یک ساله ۲۰ همت ضرر کرد
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی