Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@17:06:09 GMT

قابلیت ردگیری تمام کالاهای مصرفی خانوار

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۵۴۱۳

به گزارش اکوفارس به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، عباس قبادی در مراسم رونمایی از سامانه مدیریت توزیع مویرگی کالا با اعلام این مطلب افزود: این سامانه ابزار مدیریتی لازم برای رصد کالاهای تولیدی و وارداتی از بدو تولید و یا واردات به انبار و سپس تحویل به شرکت‌های پخش و رسیدن به شبکه توزیع را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه راه‌اندازی سامانه مذکور گام بلندی در مدیریت شبکه توزیع خواهد بود، افزود: پیش از این نقدی بر عملکرد نظام توزیع وارد بود از این بابت که زنجیره توزیع کالا در کشور خصوصاً در مورد اقلامی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می‌شوند، شفاف نیست.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: حالا با گام بلندی که برداشته شده است، شفافیت لازم در این حوزه ایجاد شده و سیاستگذار ابزار مدیریت برای رصد مسیر حرکت کالا را در اختیار دارد.

وی در توضیح این مطلب ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت ۱۰ برنامه را در حوزه تجارت در دستور کار خود قرار داده که اولین برنامه امروز به ثمر رسید و این سامانه افتتاح شد. به گفته وی تقریباً همه کالاهای مورد مصرف خانوار در این سامانه قابل رصد خواهند بود.

قبادی با اشاره به اینکه سامانه مذکور زیرسامانه، "سامانه جامع تجارت" محسوب می‌شود، گفت: اقدامات مهمی در این بخش صورت گرفته است و پیش‌بینی شده تا پایان شهریور دستگاه‌های اجرایی مرتبط اتصال لازم را با این سامانه برقرار کنند.

وی در خصوص دپوی کالا در بنادر و گمرکات نیز توضیح داد: در نشست ستاد تنظیم بازار مشکلات دپوی کالا در بنادر و گمرکات با حضور تمام مسئولان ذیربط مورد بررسی قرار گرفت و هیأتی برای رسیدگی به وضعیت اعزام شدند.

او با ابزار اطمینان نسبت به اینکه کشور با کمبود کالایی روبرو نیست، گفت: بانک مرکزی در سه ماهه اول امسال عملکرد درخشانی در حوزه تخصیص به موقع ارز داشت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۵۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود محمودی گفت: در پی احتمال استفاده از دستگاه ماینر در یک واحد مسکونی در روستای دودهک دلیجان، ماموران انتظامی در منطقه حضور یافتند.

وی ادامه داد: پس از بازرسی هشت دستگاه ماینر (مبدل ارز دیجیتال) کشف شد که در این زمینه پرونده تشکیل و در مراجع قضایی در حال رسیدگی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: جمع آوری ماینرهای غیرمجاز در دستور کار جدی قرار دارد و مردم در صورت مشاهده و آگاهی از فعالیت ماینرهای غیرمجاز می‌توانند مراتب را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۱و سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا ۰۹۰۱۸۰۷۱۸۰۰ اعلام کنند و ضمن رعایت سطح محرمانگی، از پاداش‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

محمودی تاکید کرد: استفاده غیرمجاز از شبکه برق برای استخراج رمز ارزها باعث اختلال در تامین برق‌رسانی به مشترکان و خسارت به لوازم برقی می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: ۱۷ هزار دستگاه ماینر تاکنون در استان شناسایی و جمع آوری شده است که بار مصرفی آنها معادل ۴۸ مگاوات به میزان پنج درصد پیک بار مصرفی و معادل برق مصرفی سه شهر تفرش، آشتیان و کمیجان بوده است

کد خبر 6093119

دیگر خبرها

  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است