Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بهمن دیزل با بیان اینکه با شعار ضد انحصار بخش خصوصی را نابود کرده ایم به ارائه توضیحاتی در مورد واکنش ظرف ژاپنی گروه بهمن بعد از خروج ترامپ از برجام پرداخت. ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰ اقتصادی خودرو نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار مرتضی شفیعی امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه همواره شعار انحصار سر می‌دهیم اما با شعار ضد انحصار بخش خصوصی را نابود کرده ایم، اظهارداشت: هر زمان که بحث برند سازی در دستور کار قرار گرفته انحصار نیز مطرح می شود اما در مبارزه با انحصار افراط کرده‌ایم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که با هدف جلوگیری از ایجاد انحصار در صنعت خودرو تعداد شرکت ها افزایش یافت،گفت: این روند تنها منجر به خروج تولید از مقیاس اقتصادی شد چراکه یک خودروساز برای تولید رقابتی باید در سال یک میلیون دستگاه تولید داشته باشد تا قادر به طراحی برند و وارد کردن آن به بازار باشد.

مدیرعامل بهمن دیزل با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر خودروسازها با کمتر از 50 درصد ظرفیت تولید می کنند، تصریح کرد: نخستین آیتم در خصوصی‌سازی کسب بهره و سود است چرا که در خصوصی سازی به بقا فکر می شود و موفقیت و بقای شرکت برای مدیر انتصابی اعتبار به شمار می رود.

وی اضافه کرد: سابقه خصوصی سازی در گروه بهمن سابقه خوبی است اما موارد نامناسبی در سال های اخیر دیده شده که نشان می دهد خصوصی سازی در سال‌های گذشته مناسب نبوده و همواره تنها بر اهلیت کار تاکید شده این در حالیست که اگر سرمایه‌گذاری در حوزه خاصی فعالیت می کنند نباید وارد حوزه دیگری شود.

شفیعی با بیان بر اینکه مدیریت خصوصی باید دارای اهلیت باشد،گفت: این اتفاق در بهمن اتفاق افتاده اما هنوز در کشور ما برخی استراتژی ها عمیق نشده و پافشاری بر اصلاح آن نیز انجام نمی شود و هر زمان که تداخل منافع به وجود می آید شاهد جوسازی هایی در این باره هستیم و تجربه نشان داده خصوصی سازی در برخی از بنگاه ها تحت تاثیر این جو زیر سوال رفته است.

 این عضو هیات مدیره گروه بهمن با تاکید بر مدل درست خصوصی‌سازی در این شرکت، اظهار کرد: سهامداران این گروه همواره به فکر اشتغال هستند و به دلیل داشتن اهلیت لازم تنها به دنبال تجارت و کسب سود نیستند. البته از آن جا که ورود هر سرمایه گذار به مجموعه جدید همراه با حذف هزینه های اضافه و تلاش برای سوددهی بیشتر است، بنابراین اگر بخش خصوصی دارای اهلیت نسبت به ایجاد اشتغال در مجموعه اقدام کرده و سرمایه انسانی خود را از دست ندهد، خصوصی سازی به درستی انجام شده است.

وی تصریح کرد: همزمان با اعمال تحریم ها و کاهش تولید، تولید محصول جدید با هدف عدم وابستگی به خارج از کشور با حداقل سرمایه گذاری در دستور کار این شرکت قرار گرفته و به زودی این محصول جدید رونمایی خواهد شد.

عضو هیات مدیره گروه بهمن با تاکید بر این که صنعت خودرو همواره از داخل ضربه خورده افزود: در این شرکت خرید و مذاکره با طرف خارجی به راحتی انجام و محصول در سریع ترین زمان ممکن وارد بازار شد اما تنگ نظری برخی از رقبا در سال های اخیر باعث شد تا 50 درصد از وقت بخش خصوصی صرف اثبات خود شود این در حالی است که در سایر کشورها برای سرمایه‌گذار فرش قرمز پهن می‌کنند اما در ایران دیدگاه ها منفی و کنترل کننده است.

وی در ادامه با بیان اینکه در صورت عدم اعمال تحریم ها شاهد افزایش ظرفیت تولید در بهمن موتور دیزل تا سقف 100 هزار دستگاه خودرو در سال بودیم، گفت: پس از خصوصی سازی در گروه بهمن تمام اسناد مالکیت ثبت و نگهداری و همچنین قیمت گذاری و برای فروش اموال برنامه‌ریزی شد، در همین حال بهمن دیزل نیز اقدام به فروش اموال خود کرد و سرمایه گذاری در سایر حوزه‌ها نظیر انرژی و لیزینگ نیز ساماندهی تا در زمان مناسب به فروش برسد.

شفیعی اضافه کرد: پس از خصوصی سازی در این گروه حدود 7 محصول جدید به خط تولید اضافه شد که در صورت نبودن تحریم‌ها توان افزایش تا حدود 13 محصول نیز وجود داشت در همین حال تولید در حوزه سواری و وانت 5 برابر شد و در بخش خودروهای تجاری نیز سهم بازار به 55 درصد رسید اما همزمان با آغاز تحریم ها سهم خود را با هدف بقای شرکت کاهش دادیم.

شفیعی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم که پرسید چرا با وجود احتمال خروج ترامپ از برجام پیش‌بینی‌های لازم را برای رفع مشکلات پیش روی خود انجام نداید، گفت: دو ساعت بعد از خروج ترامپ از برجام طرف ژاپنی گروه بهمن در ایمیلی اعلام کرد که از همکاری با این شرکت معذور است حتی پاسخگوی جواب سلام ما نیز نبودند و پس از آن نیز به صورت زبانی خواستار ملاقات خصوصی با مسئولان گروه بهمن شدند اما از ارائه راهکار سرباز زدند.

 انتهای پیام/


 

R1012125/P1012122/S7,78,1415/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۵۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران، حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی ایران را فرصتی برای حمایت از سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و نیز مشارکت مردم در پیشبرد نقشه راه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی موردنیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

 مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

به گزارش شانا، نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید