Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین، مرتضی شفیعی مدیرعامل بهمن دیزل امروز در یک نشست خبری با تشریح عملکرد گروه بهمن پس از خصوصی سازی، اظهار کرد: سابقه خصوصی سازی در گروه بهمن سابقه خوبی بوده اما به طور کلی فرایند خصوصی سازی در کشور مناسب نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه تخصص و واگذاری به اشخاص حقیقی از مواردی است که باید در خصوصی سازی مورد توجه قرار گیرد، گفت: ورود تعاونی ها و سایر نهادها همان مدیریت دولتی است و نمی توان آن را خصوصی سازی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شفیعی با اشاره به اینکه بیش از 20 خودروساز در کشور ثبت شده و فعال هستند، تاکید کرد: این در حالی است که همواره ضد انحصار شعار می دهیم و پدر بخش خصوصی را درآوردیم. هر زمان که بحث برند سازی در دستور کار قرار گرفته انحصار نیز مطرح می شود اما در مبارزه با انحصار افراط کرده ایم .

مدیرعامل بهمن دیزل با بیان اینکه بیش از ۱۰ تولیدکننده یک قطعه خاص را تولید می‌کنند، خاطرنشان کرد: به طور قطع این تعداد تولید کننده برای یک قطعه اقتصادی نیست.

به گفته او در حال حاضر تولید خودروهای تجاری در سال کمتر از ۲۰ هزار دستگاه است اما با این وجود چند شرکت این خودروها را تولید می‌کنند و که این روند هم اقتصادی نیست.

عضو هیأت مدیره گروه بهمن با اشاره به اینکه با هدف جلوگیری از ایجاد انحصار در صنعت خودرو تعداد شرکت ها افزایش یافت، تصریح کرد: این روند تنها منجر به خروج تولید از مقیاس اقتصادی شد چراکه یک خودروساز برای تولید رقابتی باید در سال یک میلیون تولید داشته باشد تا قادر به طراحی برند و وارد کردن آن به بازار باشد.

مدیرعامل بهمن دیزل با بیان اینکه خودروسازها با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت تولید می‌کنند، اظهار کرد:در خصوصی‌سازی بهره‌وری و سود در اولویت است و به بقا فکر می شود  چرا که موفقیت و بقای شرکت برای مدیر انتصابی اعتبار است.

وی با اشاره به مدل درست خصوصی‌سازی در گروه بهمن گفت: بعد از خصوصی سازی در کمتر از دو سال به ظرفیت سه برابری رسیدیم و  در این زمان 3 خودروسواری به محصولات بهمن موتور و 3 خودرو نیمه سنگین و سنگین هم به محصولات بهمن دیزل اضافه شد.

به گفته او در صورت نبودن تحریم‌ها توان افزایش تعداد محصولات تا حدود ۱۳ محصول نیز وجود داشت در همین حال تولید در حوزه سواری و وانت ۵ برابر شد و در بخش خودروهای تجاری نیز سهم بازار به ۵۵ درصد رسید اما همزمان با آغاز تحریم ها سهم خود را با هدف بقای شرکت کاهش دادیم.

مدیرعامل بهمن دیزل با بیان اینکه این محصولات در زمان کوتاهی با استقبال خوب مشتریان همراه شد، تصریح کرد: گروه بهمن با کمترین میزان سرمایه گذاری توانست به بهترین شریک تجاری ، سریع ترین مذاکره و سریع ترین سیستم پخش عرضه محصول دست یابد. 

 شفیعی با اشاره به الگوی کیفیت در تمام مراحل فعالیت های گروه بهمن افزود:خودروهای تولیدی را از 2 ستاره کیفی به سطح 4 ستاره  و شرکتی که در زمان تصدی دولت ضرر اعلام می کرد را به سوددهی رساندیم. 

عضو هیأت مدیره گروه بهمن، با اشاره به اینکه در زمینه نیروهای انسانی بعد از خصوصی سازی گروه بهمن خلاء های موجود را شناسایی و نیروی متخصص راجایگزین کرد، گفت: البته افزایش اشتغال برای یک هزار نفر و کسب عناوین کیفی و بهره وری نیز از دیگر دستاوردهای گروه بوده که توانسته ایم طی سه سال متوالی به کسب رتبه برتر در زمینه ی کیفیت دست یابیم.

شفیعی با اشاره به سختی های فعالیت شرکت های خصوصی گفت: هر چند قوانین عمومی برای حمایت از تولید در سطوح مختلف دارای اشکال است ولی حرکت یک شرکت خصوصی در مسیر فعلی تولید در کشور می تواند مثبت و سازنده باشد.  

شفیعی با اشاره به محدودیت های اقتصادی و تحریم مضاعف گروه بهمن گفت: برنامه داخلی سازی و استفاده از توان دستگاه‌ها در گروه بهمن به خوبی اجرا شده است. البته دشمنی های بی مورد در بستن راههای ادامه تولید در این گروه، فقط تحریم های بین المللی نبوده و در داخل نیز عده‌ای ناآگاه با دستیابی به اطلاعات برنامه استفاده از راهکارهای جدید برای ادامه تولید را به گوش رسانه های خارجی رسانده اند و حتی نامه محرمانه برای ایجاد راهکارهای جدید سر از رسانه های بیگانه درآورد. به گفته او این دشمنی ها از سوی کسانی است که عاشق واردات اند و از فضای تحریم سود می برند، کسانی که آماده اند منافع خود را بر منافع ملی ترجیح دهند و در پوشش های متفاوت برای منافع شخصی فعالیت کنند.

شفیعی در آخر با اشاره به اینکه هنوز در گروه بهمن با 4000 هزار پرسنل علی رغم مشکلات تحریم و کاهش تولید هیچگونه تعدیل نیرو صورت نگرفته گفت: اصل سهامداران در گروه بهمن ادامه تولید و نگهداری اشتغال کشور و حتی ادامه توسعه است و هنوز توسعه در این گروه در جریان است و این نگاه ملی و حفظ اشتغال باید تشویق گردد و نه اینکه از سوی غافلین جنگ در جلوی پای آنها انداخته شود.

بخش خصوصی گروه بهمن همیشه به دنبال حمایت از ذی نفعان است چرا که به اعتقاد این مجموعه همه ذی نفعان همچون کارکنان، سهامداران، تامین کنندگان و مشتریان همگی باید به سود و منفعت دست یابند.

شفیعی در پاسخ به اینکه با وجود پیش بینی خروج ترامپ از برجام چرا تدابیر لازم در این باره انجام نشد، اظهار کرد: دو ساعت بعد از خروج ترامپ از برجام طرف ژاپنی گروه بهمن در ایمیلی اعلام کرد که از همکاری با این شرکت معذور است حتی پاسخگوی جواب سلام ما نیز نبودند و پس از آن نیز به صورت شفاهی خواستار ملاقات خصوصی با مسئولان گروه بهمن شدند اما از ارائه راهکار سرباز زدند.

به گفته او عمده خودروهای چینی که در بازار وجود دارد سهم بازاری است که چینی‌ها در دور قبل تحریم ها در غیاب اروپایی ها در بازار ایران گرفتند،اما در دور جدید تحریم ها سفارش های ثبت شده تا گمرک در کشور چین رسید اما پس از آن اعلام کردند که نمیتوانند بفروشند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ژاپن برجام بهمن دیزل مرتضی شفیعی بهمن خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روزهای اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده یک آئین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوصی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلاً در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیأت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

کد خبر 6092083

دیگر خبرها

  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • پیام تبریک مدیرعامل گروه بهمن به مناسبت روز کارگر
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • نظر وین رونی در مورد زمان اعلام خروج کلوپ از لیورپول و تاثیرش روی عملکرد بازیکنان / زیرنویس فارسی
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد