Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح غربالگری فشار خون از ۱۷ خرداد ماه امسال به طور همزمان در سراسر کشور آغاز شد و تا ۱۵ تیرماه جاری ادامه داشت.

شهرستان فردیس حدود ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

دکتر علیرضا ترابی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: طرح ملی کنترل فشار خون بالا از تاریخ ۱۷ خرداد ماه سال جاری در تمام مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت و پایگاه‌های سیار این شهرستان به اجرا درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در این شهرستان ۱۱ مرکز خدمات جامع سلامت ،۴۲ پایگاه سلامت، ۶۰ ایستگاه ثابت و سیار به مردم خدمات دهی کردند.

ترابی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که یک / ‏ سوم جمعیت افراد بالای ۳۰ سال‬ کشور مبتلا به فشارخون می‌باشند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس اظهار داشت: ۶۰ درصد این افراد از بیماری خود اطلاع ندارند و تنها فشار خون ۱۹ درصد افراد شناسایی شده، کنترل می‌شود.

وی در ادامه افزود: شبکه بهداشت و درمان فردیس برای اجرای طرح ملی کنترل فشارخون از سایر گروه‌ها از جمله خانه مشارکت در سلامت فردیس و سازمان‌های دولتی و مردم نهاد شامل هلال احمر، بسیج، سپاه، شهرداران فردیس و مشکین دشت، فرمانداری، بسیج اصناف، نیروی انتظامی و.... کمک گرفت.

به گفته رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس بیماری فشار خون همچون دیابت جزو بیماری‌های خاموش و بدون علائم است که بیشتر به دلیل تغذیه نامناسب و مصرف بیش از اندازه روغن، نمک، قند و نداشتن تحرک بدنی در فرد اضطراب و استرس ایجاد می‌کند که در صورت تشخیص در جوانی قابل کنترل و درمان است.

ترابی با تاکید بر اینکه مهمترین راه حل برای کنترل و درمان بیماری فشار خون، اصلاح شیوه زندگی افراد مبتلا است، خاطرنشان کرد: نتایج حاصل از اجرای طرح ملی غربالگری فشار خون در پایان اجرای این طرح اعلام می‌شود.

‌۷۴۱۳/‏‬ ۶۱۵۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۶۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به صحبت های رهبری گفت: تولید صادراتی زیر بار دستورالعمل های بانک مرکزی له شد؛ بانک مرکزی بگوید نتیجه صدور گواهی ۳۰ درصدی چه بود.

به گزارش مشرق، مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند