Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده انجمن بتن ایران در لرستان گفت: در سال ۲۰۲۰ میلادی شاهد تحولات عظیمی در صنعت ساخت‌وساز خواهیم بود.

علیرضا مقسمی در گفت‌وگو با ایسنا منطقه لرستان، بیان کرد: پیوستگی فناوری بیم (BIM)، فناوری اینترنت اشیاء (IOT) و فناوری واقعیت مجازی (VR) را می‌‏توان به عنوان محرک‌های اصلی تأثیرگذار در این تحولات در صنعت ساخت و ساز نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به نقش استفاده از تکنولوژی های روز دنیا در مدیریت بحران ادامه داد: اینترنت اشیا ( internet of things )، واژه‌ای نوظهور است که اصطلاحاً به آن IOT گفته می شود و در استان‌های زلزله خیز همچون لرستان می تواند نقش بسزایی در کاهش خسارات و تلفات ناشی از سیل و زلزله ایفا کند.

نماینده انجمن بتن ایران در استان یادآور شد: در این تکنولوژی هر وسیله ای ازجمله اشیاء بی‌جان می‌توانند برای خود هویت دیجیتال داشته باشند و به افراد اجازه دهند در هر نقطه ی دنیا که حضور دارند، وسایل منزل خود را سازماندهی و مدیریت کنند که این‌کار می‌تواند در کاهش خسارات ناشی از آتش‌سوزی و سیل و زلزله بسیار موثر باشد.

مقسمی در ادامه با بیان اینکه اینترنت اشیاء به زبان ساده ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربران شان تعامل کنند گفت: این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند یا تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک عمل کند، این شبکه بسیاری از دستگاه‌های اطراف ما را در بر می‌گیرد. هدف اینترنت اشیا، گسترش اتصال به  دستگاه‌ها و وسایل، بدون دخالت انسان است.

عضو فدراسیون بین‌المللی بتن همچنین در خصوص نرم‌افزارهای مربوط به فناوری واقعیت مجازی گفت: واقعیت مجازی به طراحان اجازه می‌دهد ایده‌ها و مفاهیم فنی مهندسی را در محیط مجازی بین خود انتقال دهند.

 وی افزود: همچنین مدیران پروژه‌ها می‌توانند لزوم انجام تغییرات لازم را همزمان به اطلاع یکدیگر برسانند و در واقع مدیران خصوصا در مواقع بحران می‌توانند با سرعت عمل بیشتری بدون اتلاف وقت و سردرگمی در انتقال مفاهیم با استفاده از تلفن یا فرصت‌سوزی‌هایی که به‌خاطر تشکیل جلسات مکرر حضوری ایجاد می‌شود، کار خدمت‌رسانی را به‌خوبی هدایت کنند.

مشاور پیشین معاونت عمرانی استانداری لرستان با اظهار نگرانی از برخی بی‌توجهی‌ها در ساخت و سازهای استان افزود: متاسفانه شاهد این هستیم که برخی پروژه‌ها که حدود یک دهه از شروع آن‌ها می‌گذرند، بدون رعایت برخی مسائل فنی، بین پیمانکاران مختلف جابجا می‌شوند و عوامل جدید پروژه نیز ظاهرا اعتقادی به بررسی کیفیت بتن موجود پس از سال‌ها قرارگرفتن در معرض سیکل‌های ذوب و یخبندان و احتمالا ابتلا به آسیب‌های جدی، ندارند.

مقسمی تاکید کرد: نگاه مدیران تصمیم‌ساز در توسعه استان‌ها بسیار حائز اهمیت است و امیدواریم روزی برسد که در حوزه عمرانی استان نیز همچون سایر استان‌های پیشرفته، نگاه مثبتی نسبت به استفاده از دانش روز دنیا و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای ساخت و توسعه استان شکل بگیرد.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از متخصصان فنی در حوزه های مختلف اظهار کرد: بخش‌های زیادی از زمین‌ها و صنایع مولد، راه‌های مواصلاتی، پل‌ها و سازه‌ها در استان در اثر سیل اخیر نابود شده‌اند و اکنون باید با کیفیت بهتری مطابق با شرایط توپوگرافی منطقه و دانش روز دنیا بازسازی شوند، چرا که تکرار یک تجربه‌ی اشتباه، هزینه و خسارات بیشری به‌بار خواهد آورد.

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال خدمت رسانی زلزله ساخت و ساز سیل گوشی هوشمند قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۷۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند

به گزارش همشهری‌آنلاین، سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در مراسم افتتاحیه نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) با بیان اینکه این نمایشگاه معرفی توانمندی های صادراتی ایران است و فضای رقابتی ایجاد می‌کند، تصریح کرد: نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران یک کنش جمعی برای رفاه اجتماعی و جهانی از مسیر توسعه تجارت، صادرات و گسترش تعاملات اقتصادی محسوب می‌شود، امیدواریم این نمایشگاه موجب همگرایی، هماهنگی و مشارکت فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و بازرگانان و موجب رشد اقتصادی کشور و منطقه و جهان شود.

ایران تحریم ناپذیر است

وی افزود: این نمایشگاه نشان دهنده آن است که ایران تحریم ناپذیر است و هرگز تحریم ها در این کشور با اراده پولادین مردم به نتیجه نرسیده و پس از این هم به نتیجه نخواهد رسید؛ طرح های شیطانی منزوی کردن ایران به نتیجه نرسیده و بعد از این هم هرگز به نتیجه نخواهد رسید.

رئیسی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با ذخایر مادی و معنوی و نیروی انسانی کارآمد و با اراده و با ابتکارات و خلاقیت ها و با بهره مندی از فناوری های نوین می‌تواند در عرصه های مختلف برای دنیا نوآوری هایی را داشته باشد و به جهان عرضه کند.

تحریم نوعی جنگ است

رئیس جمهور بیان کرد: خداوند همه امکانات را به صورت عادلانه در اختیار بشر قرار داده و می‌توان با فکر و اندیشه، همکاری و همگرایی و هم‌اندیشی، نیاز ها را مرتفع کرد و او را به نقطه کمال و رفاه رساند اما متاسفانه جریان تحریم‌ها نمادهای ظلم به دولت‌ها و ملت‌هاست، نه فقط ظلم به یک ملت بلکه ظلم به تمام ملت‌هاست.

رئیسی تاکید کرد: اگر با ایجاد تنگنا ملتی را از رسیدن به هدف و دستیابی به امکانات محروم کرد، این ظلم به یک اقلیم نیست بلکه به همه ملت‌ها و اقلیم‌هاست.

رئیس جمهور تحریم را نوعی جنگ دانست و گفت: اما نه جنگ نظامی، جنگی که با این ابزار ملتی را از آنچه می‎ تواند به آن دست یابد، محروم کند.در جنگ اراده‌ها ملت ایران اراده کرد که با توکل بر خدا و با ابتنا به داشته‌ها و توانایی‌های ملی تحریم‌ها را پشت سر بگذارد به نحوی که نه ما بلکه سخنگوی کاخ سفید اعلام کند فشارهای حداکثری به جمهوری اسلامی مفتضحانه شکست خورده است.

با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند

وی بیان کرد: غرب تلاش می‌کند که ما و منطقه به فناوری‌های نوین دست پیدا نکنیم و اگر به این فناوری دست یافتیم، نقطه اصلی در دست خودشان باشد که بتوانند به سلطه‌گری ادامه دهند اما به لطف خداوند متعال و به برکت نیروهای جوان و دانشمند ما بسیاری از دانش‌ها در کشور ما بومی شده است.امکان اینکه بتوانند دانش بومی را از کشور ما حتی با ترور دانشمندان، از کشور خارج کنند امکانپذیر نیست.

رئیس جمهور تاکید کرد: تصور نکنند اگر چند دانشمند و متخصص را تحت فشار قرار دهند می‌توانند ما را از نوآوری و دستیابی به فناوری نوین بازدارند هرگز این طور نخواهد شد. آنجا که دشمن بیشترین فشار را برای عدم دستیابی ما به دانش اعمال می‌کند ما بیشترین موفقیت را کسب کرده‌ایم به عنوان مثال در صنایع هسته‌ای و نظامی فشار آوردند که ما به فناوری نوین دست پیدا نکنیم اما بیشترین موفقیت ما در صنایع نظامی و هسته‌ای اتفاق افتاده است.

به گزارش ایرنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و توسط شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد برگزار می‌شود.

این نمایشگاه قرار است در حوزه توسعه صادرات غیرنفتی و رونق تجارت خارجی و استفاده از توانمندی و ظرفیت بالای نمایشگاهی کشورمان، تحت عنوان IRANEXPO ۲۰۲۴ برگزار شود.

تاکنون حضور ۱۷۳ شرکت داخلی در این نمایشگاه قطعی شده و قرار است این شرکت‌ها از شنبه تا چهارشنبه به مدت چهار روز از ساعت ۸ تا ۱۵ فعال باشند.

این شرکت‌ها در ۷۰ هزار متر مربع فضای سرپوشیده و فضای باز در سالن‌های ۵، ۶، ۷، ۸، ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۸، ۲۵، ۳۱، ۳۵، ۳۸، A۳۸، B۳۸، ۴۰، ۴۱ و ۴۴ حضور خواهند داشت و محصولاتی در حوزه پتروشیمی، صنعت، صنایع غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی، صنایع دستی و گردشگری را در معرض نمایش قرار می‌دهند.

کد خبر 847427 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه تحریم سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • بدون شرح با یک دنیا حرف (عکس)
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • ۱.۵ میلیون متر مربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • یک‌ونیم میلیون مترمربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟