Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،این روزها دونالد ترامپ،رئیس جمهوری آمریکا به هر بهانه‌ای برای ایران خط و نشان می‌کشد و گاهی حرف از مذاکره و گاهی صحبت از اقدام نظامی می‌زند. یکی از این بهانه‌ها حملات اخیر به نفتکش‌ها بود که هیچ جراحتی برای کسی به دنبال نداشت. ۳۱ سال پیش اما آمریکایی‌ها در روز روشن و در همین منطقه با موشک حرارتی فینیکس هواپیمای مسافربری ایران به شماره پرواز ۶۵۵ که پس از توقف بین راهی در بندرعباس به سمت دبی در حرکت بود هدف قرار داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   موشک هدایت‌شونده از ناو یو.اس‌.اس وینسنس متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا شلیک شد و هواپیمای ایرانی با ۲۹۰ سرنشین شامل ۴۶ مسافر غیرایرانی و ۶۶ کودک سرنگون شد و تمام سرنشین‌های آن جان سپردند.

دولت آمریکا مسئولیت حادثه را نپذیرفت و هیچ‌کدام از خدمه ناو وینسنس محکوم نشدند؛ حتی ویلیام راجرز فرمانده ناو جنگی آمریکا در پایان خدمت خود مدال شجاعت گرفت و به درجات بالاتر ارتقا یافت! 

باز هم بر فرض محال اگر چنین اقدامی توسط ایران علیه هواپیمای مسافربری آمریکا در خلیج‌فارس صورت گرفته بود آیا واکنش جامعه جهانی همان بود که این سالها دیده‌ایم ؟(اینجا)

خبرگزاری خبرآنلاین روز 12 تیرماه سالروز شهادت 290 نفر از هموطنان از مخاطبین خود خواسته بود که نظر خود را درباره این جنایت برای ما ارسال کنند. کاربران هم ابراز انزاجار کردند و هم خواستار شفافیت درباره این حادثه چرا که تاریخ نگاران هرکدام روایتی از این حمله وحشیانه شرح داده اند. برخی دیگر نیز خواستار مقابله به مثل شدند.

کاربر بی نام نوشته است: وقتی که اتفاقات این چند سال را میبینم از اینکه در چنین عصری زندگی میکنم شرمسارم واقعا هیچ چیزی نمیتوانم بگویم فقط نفرت انگیزه که شبانه روز از احترام به حقوق انسان حرف میزنند ولی وقتی به منافع و یا تهدیدات مادی و اقتصادی میرسند هر انچه گفتند را به کناری میزنند و از کشتار و قتل و خشونت حمایت می کنند

هادی نوشت: هرچقدر بخواهم با طرز تفکر غربی و مثلا روشنفکرانه هم به موضوع نگاه کنم بازهم چیزی جز توحش و بی شرمی در این کار آمریکایی ها نمیبینم. حدود 60 کودک در این هواپیما بودند. چه گناهی داشتند. به فرمانده این ناو مدال هم دادند!

حسین معتقد است: یک موشک زمین به هوا از ما طلب کاره. به موقع اش باهاش تصفیه میکنیم....

حسنعلی نوشت: این اتفاق اوج خباثت و چهره عریان فرهنگ به اصطلاح تمدن غرب است که خود را در ریختن خون بی گناهان برای بالا نگهداشتن پرچم زور و تزویر بکار می گیرد وای بر انسانهایی که این مردم مغرب زمین را با کلاس می دانند!

محمدرضا معتقد است: یکی از نتایج اشغال نابخردانه سفارت آمریکا و ایجاد دشمنی علنی با قدرتمندترین کشور جهان .

جمشید در پاسخ محمدرضا نوشته است: اشغال سفارت این جنایت را توجیه نمی کند.

نظر محمدرضا مخالفان بسیار داشت.

دیگر کاربر خبرآنلاین با نام شمس تبریزی به این واقعه تاریخی از زبان تیمسار وقت اشاره کرد و نوشت : نظر تیمسار رستمی برای من قابل قبول نیست. ایشان فرمودن اول تامکت میاد برای لاین آپ روی باند. آمریکایی ها با شنودشان متوجه میشن تامکت لاین آپ کرده. بعد تامکت نقص فنی پیدا میکنه و از باند خارج میشه. بعد از اون ایرباس میاد برای لاین آپ. بعد از صحبتهای ایشان مشخصه که میخواهند بگویند آمریکایی ها خیال کردن این ایرباسی که تیک آف کرده همون تامکتی هست که لاین آپش را شنود کردن. عرض بنده اینه که چطور لاین آپ کردن تامکت شنود میشه و لاین آپ کردن ایرباس شنود نمیشه؟؟؟ نوع مکالمات خلبان ایرباس با برج مراقبت و اجازه برای تیک آف چیزی هست که من بیسواد هم متوجه میشم این نوع مکالمه مال خلبان سیویله و نه نظامی. چطور افسر وینسنس متوجه نمیشه؟ تیمسار فرمودن خیال کردن هواپیما قصد حمله انتحاری داره. هواپیمایی که قصد حمله انتحاری داشته باشه در سایه راداری حمله میکنه در حالی که ایرباس در حال اوج گرفتن بوده. ضمنا ایرباس پس از تیک آف ترنسپاندر را روشن میکنه. تامکت ترنسپاندر نداره. افسر آمریکایی روی کانالهای معمول با ایرباس تماس نمیگیره. کسی که بخواد بزنه. راه توجیه اش را هم بلده.

یک چیزی را هم درباره اظهارات تیسمار رستمی عرض کنم. چون به نظرم ایشان حداکثر اطلاعات فنی خلبانی دارن و از عمق یک سری قضایا بی اطلاعند. ایشان حتی درباره کودتای نوژه هم فرمودن سروان نعمتی را میشناخته و سروان توان جمع کردن دو تا مرغ را هم نداشته چه رسد به رهبری شاخه نظامی کودتا و اینکه اعدام یک سری خلبانها کار تصویه حساب یک عده چپی با آنها بوده. خب ایشان به دلایلی که برای من معلوم نیست نمیدانند فرماندهی شاخه نظامی کودتا دست سرتیپ محققی بوده و سپهبد مهدیون هم ایشان را در این قضیه همراهی میکرده. نعمتی صرفا افسری بود که با خلبانهای ناراضی صحبت میکرده و برای عملیات عضوگیری میکرده. در تمام دست نوشته های خلبانان نوژه به اسم نعمتی اشاره شده که از طریق او عضوگیری شدن. در هر صورت رهبری کودتا دست سروان نعمتی نبوده و تیمسار اشتباه میکنن. نظر ایشان درباره اصابت ایرباس هم مثل همین نظرشان درباره نوژه برای من غیر قابل قبول و ناشی از اطلاعات کم است .

کاربر بی نامی در پاسخ به مخالفان نوشته است: ،رستمی گفت شنود کردند که یک اف 14 بوده،خب اوکی پس شنودم کردند که اف 14 پرواز نکرده بوده دیگه و ایرباس پریده بوده؟ فعلا یک هیچ به نفع من،خود ارتش امریکا گفته هواپیما و ایضا ناو توی قلمرو ایران بودند پس دو هیچ به نفع من،کارلسون فرمانده ناو کناری گفته بود که راجرز چه غلطی داره میکنه و این هواپیما که داره اوج میگیره! سه هیچ به نفع من.دست اخر اوکی برفرض محال اف 14 هم بوده پس چرا امریکا جفتشون رو نزده بوده؟ چهار هیچ به نفع من.حداقل منابع خود اربابتون امریکا رو بخونید و انقدر جفنگ نبافید.

مخاطب دیگر نوشت: آتشی گرفت و خشک و تر با هم سوختند اگر می خواهید شاهد این حوادث تاسف بار نباشید از آتش جنگ دوری کنید درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد .

مخاطبی دیگر نوشت: نباید ناو زنده از منطقه فرار می کرد، و تو همین آب انتقام می گرفتیم که حساب کار بیاد دستش

ایمان نوشت: این جنایتکاران ضد بشریت در روزهای آخر جنگ جهانی دوم که شکست آلمان قطعی شده بود هم دست به نسل کشی زدند و با بمبهای آتشزا شهر درسدن مهد فرهنگ و هنر المان را که محل پناه زنان و کودکان شده بود با بمبهای اتشزا بمباران کردند و ...

رضا برزگر نوشت: این حادثه خیلی نکات داره که میشه به سه تا از مهم ترین هاش اشاره کرد. 1- درسته که رسانه های دنیا بسیار سعی میکنن سیاستمداران غربی رو انسان دوست نشون بدن و حتی به اون های جایزه صلح نوبل بدن ولی ته تهش با رصد دقیق این دست اتفاقات میشه فهمید سیاست در غرب چقدر کثیفه 2-یه عده اینقدر در ایران به غرب اطمینان دارن که حتی این جنایت سعی میکنن ماست مالی کنن 3-در غرب و امریکا منافع نظامی و مالی بسیار مهم تر از دعوا های جناحی هست چون هنوز هیچ رییس جمهور امریکایی این قضیه رو محکوم نکرده و این نکته در رویارویی با دشمن میتونه خیلی برامون مفید باشه و ......

این نظرخواهی با استقبال گسترده کابران سایت خبرآنلاین مواجه شد برای خواندن نظرات به این لینک مراجعه کنید.

310 310

کد خبر 1277479

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات «سحر» در جدال با سیلاب

  سلیم گهرام‌زهی، دهیار جوان ۳۳ساله روستای مزن زمین است‌ که به دل خطر زد تاجان دختربچه را ازمرگ نجات دهد.روز حادثه سحر درخانه بود که کف پایش دراثر برخورد با خرده‌شیشه‌های شکسته لیوان برید و خونریزی‌کرد. او مبتلا به بیماری تالاسمی بود وباوجود این‌که اهل خانه سعی‌کردند بااستفاده ازپارچه‌ خونریزی رامتوقف‌ کننداماخون بند نیامد. آن‌طور که ‌گهرام‌زهی به جام‌جم توضیح می‌دهد، روستای آنها خانه بهداشت و درمانگاه ندارد و با بند نیامدن خونریزی پای دختربچه، یکی از اقوام او که در درمانگاه و به صورت تجربی بخیه زدن را از پزشکان یاد گرفته بود به سلیم‌گفت به اورژانس روستای علی‌آباد برود و باند استریل، سرم شست‌وشو و بی‌حس‌کننده بیاورد تا پای دختربچه را بخیه بزند.به گفته او، اگر خونریزی ادامه پیدا می‌کرد، ممکن بود دختربچه جان خود را از دست بدهد.گهرام‌زهی همراه یکی از دایی‌های سحر به روستای علی‌آباد رفتند و از اورژانس این روستا اقلام پزشکی را گرفتند. زمان بازگشت به روستا اما شرایط بحرانی بود. رودخانه سرباز به‌شدت طغیان‌کرده و سیلابی شده بود: «موقع برگشت و به خاطر پیاده‌روی چندساعته حسابی خسته بودیم.ساعت ۵ بعدازظهر بود و برگشت‌مان چند ساعت زمان می‌برد. نباید زمان را از دست می‌دادیم و جان دختربچه در خطر بود. درحالی‌که بسته لوازم پزشکی دستم بود با دو نفر از اقوام تصمیم‌ گرفتیم دست همدیگر را بگیریم و از رودخانه رد شویم. کمی جلوتر رفتیم اما آن دو نفر ترسیدند. آن لحظه به تنها چیزی که فکر می‌کردم، نجات جان سحر بود. چون خودم هم یک دختربچه حدودا دوساله دارم. رودخانه بیش از۷-۶ هفت متر عمق داشت و خطرناک بود. به همراهانم ‌گفتم من می‌روم، هرچه باداباد. بسته لوازم پزشکی را بالای سرم‌ گرفتم و وارد آب شدم. امواج رودخانه قوی بود. سعی‌کردم تعادلم را در آب حفظ ‌کنم اما جریان سیلاب اجازه نمی‌داد. هرچه تلاش می‌کردم پایم را به کف رودخانه برسانم، نمی‌شد و اصلا انگار کفی وجود نداشت. آب به‌شدت عمیق بود.۱۰دقیقه وحدود۳۰۰ متر در رودخانه با امواج آب درگیر بودم تا جایی‌که ۳-۲ سه بار به طور کامل زیر آب رفتم و چیزی به غرق‌شدنم نمانده بود. لوازم پزشکی خیس شده بود اما باید همان را به روستا می‌رساندم. بعد از مدتی خودم را به قسمت کم‌عمق رودخانه رساندم تا کمی استراحت‌ کنم. به‌شدت خسته بودم و به تجدید قوا نیازداشتم.چند دقیقه داخل آب استراحت ‌کردم ووقتی خستگی‌ام کمی رفع شد،دوباره شنا کردم ومسیر بی‌خطر برای خروج از رودخانه را پیدا کردم.» بعد از بازگشت به روستا، گهرام‌زهی وسایل پزشکی را برای بخیه زدن به دست فامیلش رساند:«باند و گاز استریل خیس شده و قابل استفاده نبود وبرای همین از مدرسه ونانوایی باند تمیز پیداکردیم.چون الکل نداشتیم،بعد از شست‌وشوی ابزار پزشکی با سرم شست‌وشو با کمک هم ۱۳بخیه به پای سحرزدیم. بعدازسه روز اورا به بیمارستان ایرانشهر بردیم و در بیمارستان ‌گفتند بخیه‌ها خوب زده شده است اما چون خطر عفونت وجودداشت، پزشک بخیه‌هایی که زده بودیم را بازکرد و پس از ضدعفونی کردن، محل زخم را دوباره بخیه زد. با این‌که کارم خطرناک بود اما پشیمان نیستم و خوشحالم‌که آن دو نفر وارد رودخانه نشدند، چون ممکن بود جان‌شان به خطر بیفتدوسیلاب آنها را ببرد.» گهرام‌زهی از نبود امکانات درمانی در روستای‌شان گله‌مند است و می‌گوید چون درمانگاه وحتی خانه بهداشت هم نداریم، اگرکسی بیمارشود یا مادر باردارداشته باشیم، همه امیدمان به خداست و چیزی نداریم که دل‌مان به آن خوش باشد  

دیگر خبرها

  • گمانه‌زنی تایمز درباره بازداشت سران تل‌آویو به اتهام جنایت جنگی
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن
  • نجات «سحر» در جدال با سیلاب
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • طلای تاریخی دختر ایرانی در قهرمانی آسیا
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • اودینزه ۱-۲ آاس رم؛ دشت سه امتیازی ده روسی از جدال ۲۰ دقیقه‌ای
  • حمله پهپادی «نیروهای امنیتی» در زاهدان به خودروی تروریست‌ها /چند نفر به هلاکت رسیدند؟
  • فوری/حمله پهپادی به خودروی تروریست‌ها /چند نفر به هلاکت رسیدند؟