Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ،  با اشاره به شکایت آمریکا از ایران در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، گفت: این اتفاق نشان می دهد ایران در حوزه روابط بین الملل و حقوق بین الملل اتاق فکر ضعیفی دارد، زیرا باید همان موقع که آمریکا از برجام خارج شد شکایت حقوقی می کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار سیاسی- عضو هیات رئیسه فراکسیون مستقلین ولایی مجلس اظهار داشت: آن زمان که آمریکا از برجام خارج شد، در مصاحبه ای بیان کردم که به جای گرفتن تصمیمات عجولانه با عناوین متقابل از راهکارهای حقوقی استفاده کنیم.

 

 

نماینده مردم رشت در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: با این حال شورای حکام اگر قرار باشد مرجع صادقه برای رسیدگی به این شکایت باشد باید تخلفات آمریکا، خروج بی دلیل از برجام و نقض یک طرفه برجام را بررسی کند که لطمه بزرگی به اعتبار آمریکا زد.

وی بیان داشت: با اقدام ترامپ و خروج از برجام، هیچ کشوری در دنیا به خودش این اجازه را نمی دهد که درباره موضوعی با آمریکا به توافقی برسد چون هر آن ممکن است رئیس جمهور بعدی ایالات متحده تصمیم دیگری بگیرد.

شکایت آمریکا به شورای حکام هیچ وجاهت قانونی ندارد

جعفرزاده ایمن آبادی در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، با تاکید براینکه شکایت آمریکا به شورای حکام هیچ وجاهت قانونی ندارد، گفت: پاسخ ایران به آمریکا و افزایش غنی سازی اورانیوم پاسخ منطقی و عقلایی است و چاره ای دیگر ندارد، چه کسی از ایران انتظار دارد که در گوشه رینگ بماند، فقط مشت بخورد و بگوید به اخلاقیات و پروتکل پایبند است، در هیچ کجای دنیا پایبندی یک طرفه معنا ندارد.

در بُعد حقوق بین الملل کوتاهی می کنیم

این نماینده مجلس تاکید کرد: طرح شکایت آمریکا از ایران در شورای حکام محلی از اعراب ندارد، شورای حکام اگر قرار باشد تخلفی را بررسی کند باید به تخلف آمریکا رسیدگی کند، البته باید زودتر از این ها ایران شکایت خود از آمریکا را در مجامع بین المللی مطرح می کرد، متاسفانه در بُعد حقوق بین الملل کوتاهی می کنیم.

عضو هیات رئیسه فراکسیون مستقلین ولایی در مجلس با اشاره به موفقیت های حقوقی وزارت امور خارجه در حوزه بین الملل، اظهار داشت: ایران در خصوص خروج آمریکا از برجام طرح موضوع کرده نه شکایت، این در حالی است که انتظار می رفت شکایت حقوقی انجام می شد، اگر شکایتی هم صورت گرفته اثر بخش نبوده و بازتابی نداشته است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: از آنجایی که در چند لایحه سنگین در دادگاه لاهه پیروز شده ایم، مشخص است حقوق دان های برحسته در خدمت ایران هستند و می توانند برای کشور موفقیت هایی رقم بزنند، بنابراین این حق ایران است قبل از راهکارهای تقابلی و هزینه زا، راه حل های حقوقی و اثربخش را دنبال کند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس آمریکا برجام ترامپ آژانس بین المللی انرژی اتمی اورانیوم ایران عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۹۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • جلال زاده: غافلگیری ایران در عملیات وعده صادق در راهبرد و تاکتیک بود + فیلم
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی
  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • پیام وزیر دفاع ایران به محمدباقر قالیباف+ جزئیات