Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت الله عبدالملکی گفت: وام به تنهایی نمی‌تواند اشتغال ایجاد کند و حتما نیاز به پیشگاری و پس کار‌هایی مفصل دارد و نیازمند مدل عملی قابل اتکا است. تاریخ انتشار: 03:00 - 17 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۱۳۲۰

حجت الله عبدالملکی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، در پاسخ به این سوال که آیا پرداخت وام راه حلی پایدار برای ایجاد اشتغال مخصوصا برای مددجویان کمیته امداد است یا خیر گفت: در حوزه اشتغال در کمیته امداد داعیه دار این هستیم که به روز‌ترین مدل‌های اشتغال دنیا را پیاده سازی و بومی سازی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: پرداخت وام یک حلقه است که اتفاق می‌افتد. قبل از اعطای وام پروژه بسیار مفصل پیشکاری اتفاق می‌افتد که از استعداد سنجی خود مددجو شروع می‌شود که در این زمینه با مددجو یک مشاوره شغلی حرفه‌ای انجام می‌شود. به موازات استعداد سنجی مزیت سنجی منطقه هم بررسی می‌شود.

وی در ادامه افزود: بعد از استعداد سنجی اگر فرد برای شغل نیازمند آموزش و مهارت باشد به مراجع آموزشی رسمی مثل سازمان فنی و حرفه‌ای یا آموزشگاه‌های معتبر معرفی می‌شود که آموزش لازم را ببیند. بعد از این اقدام کارشناسان کمیته محلی که قرار است فرد در آنجا فعالیت کند بررسی می‌شود (اگر نیاز باشد در خانه خود کار انجام دهد بازدید می‌کنند) که محل شرایط لازم را دارد یا خیر اگر قرار باشد مددجو محلی را اجاره بکند محلی که در نظر گرفته شده بررسی می‌شود. اگر نیاز باشد که بخشی از تسهیلات را زودتر بگیرد که محل را رهن یا اجاره بکند به همان میزان از تسهیلات آزاد می شود تا مددجو بتواند محل کسب و کار را تهیه کند. همکار کمیته بعد از تائید محل کسب و کار بقیه تسهیلات را برای اینکه تجهیزات و مواد اولیه خریداری شود آزاد می‌کنند.

عبدالملکی در ادامه بیان کرد: از زمانی که فعالیت تولیدی مددجو شروع می‌شود بین ۳ تا ۵ سال کارشناسان فنی اشتغال کمیته امداد همراه مجری طرح هستند و به صورت منظم به آن سرکشی می‌کنند و مجریان طرح‌ها شماره تلفن همکاران را نیز در اختیار دارند و هر زمان که مشکل یا مشورتی نیاز داشته باشند می توانند تماس بگیرند. این امر مازاد بر سرگشی های منظم است. اینا برای این است که مطمئن شویم این شغل پایدار است و می‌توان به درآمد لازم برسد و سونامی فضای کسب و کار به مددجویان آسیب نرساند.

معاون اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد در ادامه بیان کرد: در مسیر ایجاد شغل برای آنان باز هم با آنها همکاری می‌کنیم مثلا در بازاریابی و فروش اگر مشکل داشته باشند کمک می‌کنیم که مشکل آن فرد حل شود و یا محصول مددجو را به فروشگاه ها یا خریداران عمده معرفی می کنیم.

وی در ادامه درباره ساسر اقدامات انجام داده گفت: برخی از این شغل‌ها نیازمند وام تکمیلی هستند برای تکمیل سرمایه در گردش به آنها وام داده می‌شود گاهی نیاز به آموزش دارند که سالانه ده‌ها هزار مورد آموزش پایدارسازی شغل را با هدف پایدار کردن طرح‌هایی که قبل اجرا شده اند و ارتقای درآمد و بهره وری آنها انجام می‌دهیم.

وی در ادامه تاکید کرد: وام به تنهایی نمی‌تواند اشتغال ایجاد کند و حتما نیاز به پیشگاری و پس کار‌هایی مفصل دارد و نیازمند مدل عملی قابل اتکا است.

معاون اشتغال و کار آفرینی کمیته امداد در ادامه بیان کرد: به همین جهت مدعی هستیم که برنامه اشتغال امداد متقن‌ترین و کامل‌ترین برنامه اشتغال در کشور نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی است ولی ضعف‌هایی هم دارد و با استفاده از متخصیص در صدد رفع این ضعف‌ها هستیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اشتغال زایی حجت الله عبدالملکی کمیته امداد اعطای وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۹۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد