Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@04:45:26 GMT

تعداد ۱۲۰ هزار خیر سلامت در کشور فعالیت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۰۵۸۷

تعداد ۱۲۰ هزار خیر سلامت در کشور فعالیت می‌کنند

غنیان با بیان اینکه ۱۲۰ هزار خیر سلامت در کشور فعالیت می‌کنند گفت: ظرفیت زنان در حوزه خیرین سلامت بیشتر استفاده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « اسماعیل غنیان» در سومین دوره انتخابات مجمع خیرین سلامت استان یزد گفت: بیش از یک دهه از عمر این مجمع می‌گذرد و الحمدالله با استقبال بسیار خوبی که توسط خیران صورت گرفت، در 300 نقطه کشور و با جمعی بیش از 120 هزار خیر سلامت فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور استان‌ها مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه بخشی از فعالیت‌های خیری توسط این مجمع و بخشی توسط سایر نهادها جذب شده‌اند گفت: تا پایان سال گذشته خیران بیش از 7 هزار میلیارد تومان در حوزه سلامت هزینه کردند.

وی ادامه داد: علی رغم اینکه از لحاظ تشکیلاتی به دنبال اداری کردن این مجموعه نبودیم و الان هم همین نگاه را داریم و می‌خواهیم مدیریت هم به عهده خیران باشد

وی گفت: هر کجا که مدیریت بر عهده خیرین بود پیشرفت‌های بسیاری را شاهد بودیم و به حمدالله امروز هم توفیق بسیاری در این حوزه کسب شده است.

غنیان عدم ورود به مسائل سیاسی توسط خیران را یکی از اصلی‌ترین مباحث عدم انحراف این مجموعه دانست و تصریح کرد: اگر در هر جایی که مجامع ما کمی رنگ و بوی سیاسی یا دولتی گرفت، با هر تغییری در دولت، مجمع هم دستخوش تغییر می‌شد و به همین دلیل فعالیت‌ها با مشکل روبرو بود ولی با جلوگیری از این موضوع، فعالیت‌ها به خوبی ادامه پیدا کرد.

وی خاطرنشان کرد: شاید در کل استان یزد نهایتا بتوانیم یک یا دو نفر نیروی عملیاتی داشته باشیم ولی با این وجود و با تمام محدودیت‌هایی که داریم، این مجمع در یزد و سایر استان‌های کشور توانست عملکرد بسیار خوبی داشته باشد.

معاون امور استان‌ها مجمع خیرین سلامت کشور افزود: زمانی که ما مجهزترین ساختمان‌ها با پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها را آماده می‌کنیم تا در حوزه سلامت فعالیت کند، باید به فکر آموزش و پژوهش هم باشیم که بتوانیم نیروهای کاردان و با تخصص لازم در این حوزه را هم داشته باشیم.

غنیان از خیران خواست که به حوزه پژوهش هم ورود داشته باشند و گفت: یزد در این حوزه پیشرو در کشور است اما لازم است که بیشتر در حوزه پژوهش سلامت در یزد و کشور سرمایه‌گذاری شود تا بتوانیم با تقویت علوم، زمینه رفع بسیاری از بیماری‌ها و درمان آنها را فراهم کنیم.

وی استفاده از ظرفیت زنان را بسیار مهم دانست و عنوان کرد: یکی از بزرگترین ظرفیت‌های کشور ما بحث زنان است و در واقع آنها موتور محرکه مردان هستند و اگر زنان به عرصه وارد شوند، هر مردی را به عرصه وارد می‌کنند.

این مقام مسئول به بحث خیریه‌های سلامت اشاره کرد و افزود: در حال حاضر این مراکز با بحث تعرفه‌ها به چالش اساسی برخورد کرده که در این زمینه تلاش‌هایی برای رفع مشکل صورت گرفته است.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت انقلاب اسلامی جشن های دهه کرامت غنی سازی اوقات فراغت بندر آستارا خراسان جنوبي بیرجند آسیب های اجتماعی اربعین حسینی مجمع سلامت یزد شبستان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۰۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی ذوالنوری از ترکیب مجلس دوازدهم
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند