Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که از هر 8 پرستار آمریکایی یک پرستار با مصرف قرص تلاش می‌کند بیدار بماند. 

محققان این پژوهش تأکید می‌کنند: «کارکنان خسته برای هزاران اشتباه مرگبار در بیمارستان‌ها مسئول هستند».

مطالعه بیش از یک هزار پرستار در ایالات متحده آمریکا نشان می دهد، بیش از 13 درصد پرستاران برای هوشیار ماندن از قرص استفاده می‌کنند و حدود  31 درصد آنها از بی‌خوابی مزمن و اختلال تغییر شغل رنج می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آمار موجود، سالانه حدود یک صد هزار مرگ در بیمارستان‌های ایالات متحده آمریکا به دلیل خطاهای پزشکی رخ می‌دهد.

این پژوهش تنها پرستاران را تحت پرسش و پاسخ قرار داده و واقعیت امر اینست که وضعیت پزشکان حادتر است، چراکه وزارت بهداشت آمریکا دچار کمبود کارکنان و پرسنل بخش پزشکی است.

این تحقیق توسط دانشگاه اوکلاهاما و به سرپرستی فرانسیس مسیح صورت گرفته است؛ محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «ما از تعداد پرستارانی که از اختلالات خواب، به ویژه بی‌خوابی مزمن و اختلال تغییر شغلی رنج می‌برند، شگفت زده شدیم».

کارشناسان علمی باور دارند، اختلال هورمون ممکن است در افرادی که در ساعت‌های غیر متعارف کار می‌کنند، رخ دهد؛ این اختلال میان پرستاران، پزشکان و به طور کلی افرادی که در شیفت شب کار می‌کنند رایج است. 

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۰۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کشف سومین گور دسته جمعی در محوطه بیمارستان شفای غزه + فیلم
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • مرکز پرستاری همپای سلامت در تهران را بشناسید
  • نرخ ارز امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جزئیات
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد