Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-07@13:50:11 GMT

محرومیت همایون و توپی که بهاروند را تکان نمی دهد!

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۱۵۶۰

محرومیت همایون و توپی که بهاروند را تکان نمی دهد!

«جرم من چیست که باید 5 سال محروم شوم؟ به خاطر تاخیر در برگزاری یک بازی فوتبال؟» این حرف‌های حیرت‌انگیز حیدر بهاروند، رییس سازمان لیگ، بعد از انتشار حکم کمیته اخلاق است.

به گزارش ورزش سه ، بهاروند همه افتضاحی که در ماجرای برگزاری فینال جام حذفی پدید آمده را به «تاخیر در برگزاری یک بازی فوتبال» تقلیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در شب فینال حذفی، در استادیوم حاضر بود و به چشم خودش، همه اتفاقات آن شب را دیده اما فکر می‌کند تنها قصوری که سازمان تحت امرش مرتکب شده، دو سه ساعت دیرتر برگزار کردن فینال است!


در شب بازی پرسپولیس و داماش، ورزشگاه فولاد آره‌نا، با آن سکوهای مملو از جمعیت، با آن جو ملتهب و تماشاگران عصبی و ناراضی، فقط یک جرقه کم داشت تا یکی از تلخ‌ترین شب‌های تاریخ فوتبال ایران را میزبانی کند. مسابقه‌ای که عملاً امکان آغاز آن وجود نداشت و عاقبت هم با هزار ترفند و حیله سکوهای تماشاگران پر و خالی شد تا جا برای چند صد تماشاگر پشت در مانده داماش باز شود. سعید فتاحی هم برای اینکه همپای بهاروند حرکت کند، گفته: «کمیته اخلاق صلاحیت رسیدگی به موضوع تاخیر در شروع یک بازی را ندارد و این در صلاحیت کمیته انضباطی است». یعنی دریافتن اینکه موضوع اتفاقات فینال جام حذفی، فقط «تاخیر» نیست، اینقدر کار سختی است؟


درگیری، کتک کاری، صندلی‌های شکسته، بیش از یک میلیارد تومان خسارت به ورزشگاه تازه تاسیس فولاد و بیش از 20 مصدوم در فینالی که تازه 99 درصد تماشاگران هوادار یک تیم بوده‌اند. اینها هیچ‌کدام از نگاه رییس سازمان لیگ، اتفاق مهمی نیست که بابت مسوولیت بخشی از آن اتفاق‌ها، به کسی پاسخگو باشد. بهاروند نه آن شب که روی سکو ایستاد تا مدال قهرمانی را به گردن بازیکنان بیندازد و نه امروز، ذره‌ای قصور برای سازمان لیگ متصور نیست. او پیچیده‌‌ترین مسائل را به سادگی ساده‌سازی می‌کند. فینالی که باعث شد وزیر ورزش (بی‌هیچ مسوولیت مستقیمی) بابت اتفاقات آن از مردم عذرخواهی کند را به «چند ساعت تاخیر» تعبیر می‌کند.


این برای نخستین بار نیست که بهاروند برای موضوع‌های بسیار بااهمیت، راه حل‌های ساده‌ای پیدا می‌کند. مثل ماجرای سوپرجام 98 آنجا که با خونسردی گفت «پیش‌بینی نکرده بودیم وقتی قهرمان لیگ و قهرمان جام حذفی، یک تیم باشد چه باید کرد؟» و چون احتمال اینکه تیمی مثل پرسپولیس در یک سال فاتح هر دو جام شده باشد را «پیش‌بینی» نکرده بودند، ساده‌ترین راه حل انتخاب شد؛‌ اهدای سوپر جام به پرسپولیس بدون برگزاری بازی!


حیدر بهاروند، از سال 95 و همزمان با ریاست مهدی تاج بر فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ رااز تاج تحویل گرفت و مرد شماره یک این سازمان شد. او قبل از آن، دبیر و رییس هیأت فوتبال لرستان بود و مدیریت در تیم‌های خیبر و افلاک را در کارنامه داشت اما قدیمی‌ترهای فوتبالی می‌دانند که حیدر پیش از آن هم در فوتبال بوده. در تابستان 65 و در مرحله نیمه نهایی جام حذفی، خیبر خرم‌آباد با شوت 30 متری رضا محمدی‌اصل پرسپولیس پرستاره را برد و به فینال رسید. حیدر بهاروند که آن روزها همایون بهاروند نامیده می‌شد یکی از بازیکنان خیبر در آن بازی بود. 33 سال از آن بازی گذشته، همایون به بایگانی سپرده شده و حیدر یکی از تصمیم‌سازان فوتبال ایران است. او همراه با سعید فتاحی، با حکم کمیته اخلاق مجموعاً به 7 سال محرومیت از هرگونه فعالیت فوتبالی محکوم شده. حکمی که حتی اگر در کمیته استیناف هم تایید شود، بسیار بعید است که به مرحله اجرا نزدیک شود! همانطور که از همان روز اعلام حکم تعلیق این دو نفر، آب از آب تکان نخورد و اتفاقاً بهاروند و فتاحی با قدرت بیشتری در صحنه حاضر شدند.


این روزها در فدراسیون فوتبال، هر کسی به نحو احسن مشغول انجام وظایف خودش است. کمیته اخلاق محروم می‌کند، دبیرموقت فدراسیون از صدور هر حکمی ابراز بی‌اطلاعی می‌کند، رییس فدراسیون تهدید به تعطیلی لیگ می‌کند و بهاروند، فتاحی و رفقا هم بابت محرومیتی که از «چند ساعت تاخیر» نصیب‌شان شده، تعجب می‌کنند.


علی مغانی - ایران ورزشی

حیدر بهاروند(سرپرست سازمان لیگ) سازمان لیگ برتر

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: سازمان لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان

به گزارش جماران،  سازمان ملل می گوید که بحران گرسنگی سودان ویران شده از جنگ را فرا گرفته و  مردم در دارفور «علف و پوسته بادام زمینی» می خورند تا شاید زنده بمانند. به گزارش سی ان ان، مدیر منطقه ای آفریقای شرقی برنامه جهانی غذا (WFP) روز جمعه  در گزارشی درباره وضعیت عمومی در سودان گفت که مردم مجبور به مصرف "علف و پوسته بادام زمینی" شده اند. مایکل دانفورد افزود: «اگر کمک‌ها به زودی به آنها نرسد، ما در خطر گرسنگی و مرگ گسترده در دارفور و سایر مناطق تحت تأثیر درگیری در سودان هستیم.»

سودان از آوریل 2023، زمانی که درگیری بین ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع شبه نظامی (RSF) در گرفت، درگیر جنگ داخلی بوده است. این ناآرامی ها به سرعت به یک درگیری وحشیانه تبدیل شد که با گزارش‌های خشونت جنسی و نسل‌کشی و تلفات غیرنظامی انعکاس پیدا کرده و باعث مهاجرت پناهندگان شد.

به گفته این سازمان بشردوستانه، روز پنجشنبه، دو راننده کمیته بین المللی صلیب سرخ (ICRC) توسط افراد مسلح در دارفور جنوبی در حمله ای کشته شدند. در جریان این حمله سه کارمند دیگر زخمی شده اند. این سازمان گفت که تیم صلیب سرخ در مسیر اجرای پروژه «ارزیابی بحران در میان جوامع متاثر از خشونت مسلحانه » در منطقه مورد حمله قرار گرفت.

آخرین افزایش خشونت ها در حالی رخ می دهد که نیروهای RSF، پایتخت دارفور شمالی، الفاشر را محاصره کرده اند. توبی هیوارد معاون هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سودان روز پنجشنبه گفت که در شهر و محلات اطراف آن، کشتارهای خودسرانه، سوختن کل روستاها به شکل سیستماتیک و بمباران هوایی صورت گرفته است.

هیوارد افزود که الفاشر تنها شهر دارفور است که توسط نیروهای RSF تصرف نشده است و میزبان هزاران نفر از مردمی است که به دلیل جنگ آواره شده اند. به گفته آژانس کودکان سازمان ملل (یونیسف) حداقل 500000 نفر از پناهجویان به دلیل خشونت در سایر نقاط سودان آواره شده اند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گزارش داد که بیش از 36000 نفر در هفته های اخیر مجبور به ترک خانه های خود در الفاشر شده اند.کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف روز پنجشنبه گفت از زمان تشدید درگیری‌ها در شهر و اطراف آن حداقل 43 نفر کشته شده‌اند. راسل توضیح داد: «حمله‌های اخیر به بیش از ده‌ها روستا در غرب الفشر منجر به گزارش‌های وحشتناک خشونت، از جمله خشونت جنسی، زخمی شدن و کشته شدن کودکان، آتش‌سوزی خانه‌ها و تخریب زیرساخت‌ها و تجهیزات حیاتی غیرنظامیان شده است.»

در همین حال، تحویل کمک‌های غذایی در دارفور «به دلیل جنگ و موانع بی‌پایان بوروکراتیک متناوب بوده است» و طبق برنامه جهانی غذا، حداقل 1.7 میلیون نفر در این منطقه سطوح اضطراری گرسنگی را تجربه می‌کنند.

WFP  در گزارشی افزود: «آخرین تشدید خشونت در اطراف الفاشر، کاروان های کمک رسانی را که از گذرگاه مرزی تین چاد می آمدند، متوقف کرد،  یک کریدور بشردوستانه اخیراً افتتاح شده که از پایتخت دارفور شمالی می گذرد.» براساس این گزارش ، محدودیت های اعمال شده توسط مقامات در شهر ساحلی «پورت سودان» مانع از ارسال کمک و  انتقال کمک ها از طریق آدره، شهری در همسایگی چاد،  شده است. بیش از 8.7 میلیون نفر از جمله 4.6 میلیون کودک در اثر جنگ در سودان آواره شده اند و 24.8 میلیون نفر به کمک نیاز دارند.

 

دیگر خبرها

  • کمیته انضباطی جریمه ۲ میلیاردی عبدالله ویسی را گردن نمی‌گیرد!+ عکس
  • بررسی کردیم: ابهامات حکم جنجالی عبدالله!
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • اولین واکنش عبدالله ویسی به جریمه ۲ میلیاردی سازمان لیگ
  • واکنش عبدالله ویسی به جریمه 2 میلیاردی سازمان لیگ
  • پشت پرده محرومیت گران‌قیمت ویسی؛ بچه سردار مملکت باید بمیرد؟ حفاظت اطلاعات بازی‌ها را رصد کند!
  • در نقد یک محرومیت عجیب؛ می‌توانید از ورود پیرمرد پرحاشیه سپاهانی به استادیوم جلوگیری کنید؟!
  • فدراسیون فوتبال بانوان بقیه تیمها راهم محروم کرد!
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • نوای «حیدر حیدر» کودک خردسال در حرم علی بن ابی‌طالب