Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-03@03:29:02 GMT

صدور بیانیه برای حل مشکلات اپراتورها

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۱۵۹۸

صدور بیانیه برای حل مشکلات اپراتورها

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت ثابت معتقدند این روزها دچار مشکلات مالی شدند و وضعیت مطلوبی ندارند. حتی برخی از شرکت‌های FCP بازار را به اپراتورهای موبایلی واگذار کردند و می‌گویند پایین بودن تعرفه اینترنت در اپراتورهای موبایلی، موجب شده تمایل افراد به استفاده از اینترنت موبایل به‌جای اینترنت ثابت باشد و درنتیجه این شرکت‌ها در حال از دست دادن مشترکانشان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- معتقد است که در تلاطم اقتصادی نباید صرفاً هزینه را از جیب مردم برداشت و هزینه خدمات ICT باید متناسب با جیب مردم باشد و از طرف دیگر حسین فلاح جوشقانی - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - که معتقد است در مقیاس‌های جهانی ایران ارزان‌ترین قیمت اینترنت را دارد، اظهار کرده بود تمام تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به‌عنوان رگولاتوری یا مقررات‌گذار، این است که قیمت‌های ارائه خدمات اینترنت توسط اپراتورها از آنچه اکنون ارائه می‌شود، بالاتر نرود.

موضوع افزایش تعرفه خدمات باید از ابعاد مختلف بررسی شود

همچنین چندی پیش رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اظهارات برخی از شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات اینترنت ثابت درباره لزوم افزایش قیمت اینترنت گفته بود: موضوع افزایش تعرفه خدمات اینترنت باید از ابعاد مختلف بررسی شود و شرکت‌های ارایه‌دهنده این خدمات به جای طرح موضوع در رسانه‌ها دلایل و مستندات خود را به رگولاتوری ارائه کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.

در این راستا، محمدباقر اثنی‌عشری - رئیس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات - در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به تلاش برای حل مشکلات اپراتورهای ثابت، بیان کرد: ما در صنف معمولاً مسائلمان را با گروه‌های مختلف مشورت می‌کنیم و نظرات مختلف را می‌گیریم. درباره‌ی اظهارات رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و وزیر ارتباطات هم ما به زودی نظرات صنف را به صورت بیانیه مستدل خواهیم داد.

وی در پاسخ به این‌که آیا معتقد است تعرفه اپراتورهای سیار باعث کاهش درآمد اپراتورهای ثابت می‌شود، گفت: این واقعیت است، شما می‌بینید که در اینترنت ثابت سالهاست رشدی نداشتیم و شرکت‌ها هم که حساب‌هایشان معلوم است که زیان می‌دهند؛ اینها مواردی است که همه قبول داریم. مشکل سر این است که راه‌حل چیست.

مشکل شرکت‌های اینترنتی چیست؟

همچنین آذری‌جهرمی پیش از این درباره‌ی عدم تمایل کاربران اینترنتی به استفاده از اینترنت ثابت، اظهار کرده بود: در گذشته شما روی سرویس ۳G، متوسط دو تا سه مگابیت پهنای باند سرعت داشتید و ADSL خانه به شما هفت تا هشت مگ سرعت می‌داد، اما الان وقتی سرعت موبایل به طور متوسط ۲۵ مگ است و سرعت خانه روی همان شش مگ مانده، شما علاقه‌ای به سوئیچ کردن روی اینترنت ثابت ندارید. بنابراین دلیل اصلی از دید ما که بررسی می‌کنیم، قیمت نیست بلکه کیفیت و کمیت سرویس است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این‌که سرویس ADSL در مقابل LTE شانسی ندارد، گفته بود: برای این‌که بازار اپراتورهای ثابت بزرگ شود، باید خدمات فیبر ارائه دهند، از جمله FTTC و یا سراغ VDSL بروند و تکنولوژی خود را رشد بدهند اما تاکنون در این حوزه سرمایه‌گذاری نکردند. برای سرمایه‌گذاری هم می‌گویند، بازگشت سرمایه مهم است. اگر ۱۷ شرکت بخواهند سرمایه‌گذاری کنند، برگشت نمی‌شود. حرف ما این است که آن‌ها باید از راه‌حل‌های ادغام استفاده کنند و یک شرکت شوند، یک شبکه را توسعه دهند تا هزینه سرمایه‌گذاری پایین بیاید و بازار توجیه داشته باشد.

این در حالی است که اپراتورهای ثابت، نیاز توسعه و پیشرفت در زمینه‌ی اینترنت ثابت را سرمایه‌گذاری در این زمینه و اصلاح تعرفه‌ها می‌دانند. اثنی‌عشری در این زمینه بیان کرد: صورت‌مساله همین است، اما مشکل این است که چه کار باید کرد که بتوان این چرخه خارج شد. اما به نظر نمی‌رسد تنها با تغییر تعرفه مشکل حل شود. از طرف وزارت ارتباطات نمی‌توانیم صحبت کنیم و خودشان باید تصمیم بگیرند، اما درخواستی که شرکت‌ها دارند، خیلی غیرمنطقی نیست و با یک منطق می‌توان آن را پذیرفت.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: اپراتور تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا قصد دارد مانع شود که هواوی، ZTE و سایر شرکت‌های خارجی که نگرانی امنیت ملی ایجاد می‌کنند، برای تجهیزات بی‌سیم، تائیدیه صادر کنند.

به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی روز چهارشنبه به رویترز گفتند: کمیسیون ارتباطات فدرال قصد دارد در ماه میلادی جاری، به پیشنهاد دو حزبی رای دهد تا اطمینان حاصل کند که نهادهای صدور گواهینامه مخابرات و لابراتوارهای تست که دستگاههای بی‌سیم را برای بازار آمریکا، تائید می‌کنند، تحت تاثیر شرکت‌هایی که نگرانیهای امنیتی ایجاد می‌کنند، قرار نمی گیرند. این رگولاتور آمریکایی، هفته گذشته، توانایی آزمایشگاه تست هواوی برای شرکت در برنامه مجوز تجهیزات را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرد این پیشنهاد جدید، هواوی و سایر نهادهای موجود در فهرست این کمیسیون از شرکت‌هایی که خطرات امنیت ملی را به همراه دارند را برای همیشه از ایفای هر گونه نقشی در برنامه مجوز تجهیزات منع می‌کند و در عین حال، ابزارهای لازم را برای محافظت از این فرآیند مهم به کمیسیون ارتباطات فدرال و شرکای امنیت ملی آن فراهم می‌کند.

جسیکا روزن وورسل، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال، در بیانیه‌ای گفت: این آژانس باید اطمینان حاصل کند که برنامه مجوز تجهیزات ما و کسانی که مسئولیت نظارت بر آن را بر عهده دارند، می‌توانند با چالش‌های ناشی از تهدیدات امنیتی و زنجیره تامین مداوم و همیشه در حال تغییر مقابله کنند. تائید هواوی به عنوان یک لابراتوار معتبر قرار بود روز سه شنبه منقضی شود، اما این کمیسیون درخواست لابراتوار هواوی برای تمدید این تائیدیه را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال در نوامبر سال ۲۰۲۲، تائید تجهیزات مخابراتی جدید از سوی هواوی، ZTE و همچنین تجهیزات مخابراتی و مراقبت ویدئویی شرکت‌های هایترا کامیونیکیشن، هانگژو هایک ویژن دیجیتال تکنولوژی و ژیجیانگ داهوا تکنولوژی را ممنوع کرد.

این آژانس در سال ۲۰۲۲، شرکت کسپرسکی لَب روسیه، چاینا تلکام، چاینا موبایل اینترنشنال یو اس ای، پسیفیک نت ورک و چاینا یونیکام را به فهرست شرکت‌هایی اضافه کرد که تحت قانون سال ۲۰۱۹ برای حمایت از شبکه های ارتباطی آمریکا، تهدیدهایی برای امنیت ملی این کشور ایجاد می‌کنند.

هواوی و هایک ویژن، در سال ۲۰۱۹، در فهرست کنترل صادرات آمریکا قرار گرفتند که فروش کالاها و فناوری توسط تامین کنندگان آمریکایی به این شرکت‌ها را بدون دریافت مجوز، ممنوع می‌کرد. کمیسیون ارتباطات فدرال در سال ۲۰۲۰، شرکت‌های هواوی و ZTE را به عنوان تهدید امنیت ملی برای شبکه های ارتباطی آمریکا معرفی کرد و به این ترتیب، استفاده شرکت‌های آمریکایی از برنامه ۸.۳ میلیارد دلاری دولت برای خرید تجهیزات از این شرکت‌ها، ممنوع شد.

بر اساس گزارش رویترز، برندن کار، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت: این پیشنهاد تضمین می‌کند که لابراتوارهای تست و نهادهای صدور گواهی که دستگاه‌های الکترونیکی را برای مطابقت با الزامات کمیسیون ارتباطات فدرال بررسی می‌کنند، خود بازیگران قابل اعتمادی هستند که این کمیسیون می‌تواند به آنها اتکا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود