Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم با تاکید بر انتظار از دانشگاه‌ها برای حل مسائل کشور گفت: آیین نامه ارتقای اساتید بازنگری و به هیئت امنای دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در نشست روسای دانشگاه ها، موسسات پژوهشی و فناوری که با موضوع هم اندیشی دانشگاه و دولت در شرایط تحریم هم اکنون در دانشگاه الزهرا(س) در حال برگزاری است، گفت: دانشگاه‌ها و مراکز علمی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی وظایف مهم و گسترده‌ای را برعهده داشته اند و در هر مرحله و بازه زمانی توانسته اند در حد انتظار فعالیت‌های خوبی را ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بدنه کارشناسی نیروی انسانی نیاز به ارتقای دانش فنی مبتنی بر برنامه‌های علمی بود؛ لذا با شیب تندی توسعه آموزش عالی را در سراسر کشور شاهد بودیم که علاوه بر فراهم کردن زمینه دسترسی به مراکز آموزشی در سراسر کشور تربیت نیروی انسانی را در سطح ملی و منطقه‌ای به انجام رساندیم.
وزیر علوم بیان کرد: در دهه ۷۰ بخش‌های مختلف اجرایی و کارشناسی به لحاظ توان جذب نیروی انسانی متخصص دانشگاهی به مرز اشباع رسید و در دهه ۸۰ با انباشت فارغ التحصیلان روبه رو شدیم.
وی اظهار داشت: بحث تحقیقات در دهه ۷۰ نیاز‌های اجتماعی و عملی را نشان داد و دانشگاه‌ها با توسعه برنامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت انجام تحقیقات حرکت کردند و در سطح توسعه علمی دستاورد‌های علمی و تولیدات دانشگاهی را شاهد بودیم که توانستند بسیار اثرگذار عمل کنند.
به گفته وزیر علوم با این دستاورد‌ها توانسته ایم جایگاه علمی خود را در منطقه به رتبه اول و در غرب آسیا به رتبه اول یا دوم برسانیم.
غلامی با اشاره به رویکرد مسائل اجتماعی و حل مشکلات پیش روی بخش‌های مختلف صنعت عنوان کرد: در دهه ۹۰ با افزایش شکل گیری مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری رویکرد جدیدی را به سمت تبدیل دانش به فناوری و فناوری به اشتغال و تاثیرگذاری در حوزه توسعه همه جانبه کشور داشتیم.
وزیر علوم ادامه داد: در سال‌های اخیر به خصوص طی دو الی سه سال گذشته که رویکرد‌های خصمانه کشور‌های استکباری جهان بر ما تحمیل شده است، مسائل دیگری پیش آمده، اما دانشگاه‌های ما در حل مسائل کشور سابقه‌ای طولانی دارند توسعه فناوری‌هایی که در تقویت بنیه دفاعی کشور در زمان دفاع مقدس رقم خورد، نمونه‌ای از کوشش و همکاری دانشمندان و محققان کشور است. قطعا بدون دانش بومی و دانش حاصل از فکر و اندیشه ما نمی‌توانستیم بر مشکلات پیروز شویم.
وی افزود: در بحث اشتغال دانش آموختگان دوره‌های مهارت آموزی را به صورت منظم تحت عنوان برنامه‌های فوق العاده پیگیری کرده ایم که تاکنون بازخورد‌های خوبی داشته و هم اکنون در حال توسعه است.
غلامی افزود: در بحث آیین نامه ارتقا نیز با توجه به نقد‌های موجود که این آیین نامه بیشتر به تولید مطلوبات علمی توجه کرده است بازنگری‌هایی را انجام دادیم و آیین نامه جدید را به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم که اگر در هیئت امنای دانشگاه‌ها تایید شود بخش امتیازدهی در فعالیت‌های علمی به پایان نامه‌های کاربردی در آن دخیل شده و ظرفیت قابل توجهی دارد. به دلیل آنکه این موضوع سریع‌تر پیگیری شود این رویکرد با چنین فرآیندی را دنبال کردیم و در آینده اگر لازم باشد با بررسی اصلاحات می‌توان کار‌های وسیع تری را انجام داد.
وی خاطرنشان کرد: حرکت در مسیر حل مشکلات کشور را از تمامی دانشگاه‌ها انتظار داریم و امیدواریم اساتید با تجربه با انگیزه و اساتید جوان با انرژی کافی در این مسیر دانشگاه‌ها و کشور را یاری کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: غلامی وزیر علوم دانشگاه آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۱۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد