Web Analytics Made Easy - Statcounter

ووشوکار محجبه قهرمان جهان از لذت و طعم شیرین داشتن حجاب بر روی سکوهای جهان می‌گوید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، قهرمانی جهان در سال‌های 2011، 2013، 2015 و 2017 را در کارنامه درخشان خود دارد و حالا به یکی از الگوهای موفق حجاب برای دختران ایرانی بدل شده است؛ مریم هاشمی ووشوکار ملی‌پوش کشورمان در سال 2017 برای همیشه از دنیای ورزش قهرمانی خداحافظی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور موفقش در عرصه ورزش و قرار گرفتن بر روی سکوهای قهرمانی جهان با داشتن حجاب برتر نشان داد که حجاب نه تنها محدودیتی برای زن نیست بلکه باعث رشد و تعالی وی هم می‌شود.

شیرین‌ترین خاطره‌‌اش از حجاب هم همان توصیه رهبر معظم انقلاب به حفظ حجاب است در زمانی که مدال قهرمانی‌اش را به آقا تقدیم کرده بود.

به بهانه هفته عفاف و حجاب با مریم هاشمی که نمونه یک زن محجبه موفق است به گفتگو نشستیم تا از امنیت و آرامشی که حجاب برایش به ارمغان آورده است صحبت کنیم.

حجاب برخلاف تفکر برخی‌ها اصلا مانع موفقیت نیست

مریم می‌گوید: بسیار خوشحالم که به عنوان دختری مسلمان در جامعه ای زندگی می کنم که عفاف و حجاب از اصول آن است، الگوی درونی همه ما نشأت گرفته از حضرت زهرا (س) است و به روش و سیره این بانوی بزرگوار اسلام پایبندیم.

وی افزود: موضوع عفاف و حجاب برای بانوان ایرانی از هر موضوع دیگری مهمتر است زیرا در جامعه ای مسلمان زندگی می‌کنیم که هرچه این اصول پررنگ‌تر باشد در زندگی موفق‌تر هستیم.

این قهرمان جهان بیان داشت: در عرصه ورزش هم با همین حجاب که بعضی‌ها فکر می کنند دست و پاگیر است و ممکن است باعث عقب ماندن از روند حرکت در مسیری که در آن تلاش می‌شود در مسابقات جهانی حاضر می شویم، اما  دختران ایرانی ثابت کردند با تلاش می‌توان بر روی سکوهای قهرمانی دنیا ایستاد در حالی که بسیاری از زنان کشورهای دیگر به حجاب اعتقاد ندارند.

ورزشکاران محجبه در کانون توجه همگان هستند

هاشمی ادامه داد: موضوع حجاب در دنیای امروزی بحث برانگیز شده زیرا در دهه‌های گذشته بانوان ایرانی به این اندازه موفق نبودند، اما امروزه موضوع حجاب آنها در دنیا سر و صدا به پا می‌کند و وقتی بانوی ایرانی با حجاب در مسابقات حضور می‌یابد بسیار چشمگیرتر است تا جایی که هنگام حضور بانوان ایرانی در مسابقات جهان، با وجود اینکه قهرمانان مطرح دنیا در این مسابقات حضور دارند، اما به واسطه حجاب ما دیگران در صدد عکس گرفتن با ما بر می آیند.

وی درباره احساس خود زمانی که با حجاب بر روی سکوهای قهرمانی دنیا می‌ایستد هم گفت: در رابطه بانوان ایرانی به دلیل پوشش خاص آنها، حتی اگر در مسابقات جهانی هم موفق نشوند تمرکزها و دیدهای خاصی روی آنها وجود دارد و این توجه زمانی که موفق شوند بیشتر می شود؛ البته کسی منکر سختی حجاب نمی شود، اما زمانی که در عرصه ای مثلا عرصه‌های ورزشی موفق می‌شویم این حجاب شیرین تر خواهد بود و با افتخار از خاطرات موفقیت خود با وجود حجاب برای دیگران سخن می‌گوییم.

هاشمی درباره آثار مثبت حجاب در جامعه بیان کرد: به فرموده رسول اکرم (ص) چه خوب است که دخترانی با حیا وجود دارند که خداوند آنها را مانعی در برابر آتش دوزخ قرار می دهد و این یکی از دیدگاه ها درباره حجاب است. از سوی دیگر متاسفانه در جامعه امروزی برخی الگوها هستند که به جای داشتن آثار مثبت، آثاری مخرب و ویرانگر دارند در نتیجه به دلیل قرار گرفتن در شرایط جنگ نرم، باید آثار مثبت حجاب را پررنگ تر نشان دهیم زیرا غرب درصدد به کار گیری از ابزارهای خاص برای جلب فرزندان و جوانان این مرز و بوم به سمت بدحجابی است.

این قهرمان محجبه جهان معتقد است که مهمترین آثار حجاب برای یک زن همان امنیتی است که در پس آن وجود دارد.

وی می‌گوید: در چند سال گذشته موضوع حجاب کمرنگ تر از قبل شده بود اما حالا بسیاری از خانواده‌ها چوب بدحجابی را خورده اند و فرزندان خود را از پایه به حجاب تشویق می‌کنند و همواره مثال هایی از شکست افراد بدحجاب می‌زنند بنابراین در حال حاضر موضوع حجاب نیاز امروزی جامعه ما است که باید همگان به سمت آن تشویق شوند.

دختران ایرانی الگوی حجاب زنان دیگر کشورها شدند

وی در پاسخ به اینکه واکنش زنان کشورهای دیگر به حجاب شما چه بوده است گفت: آنها در خیابان ها، رستوران ها، هتل ها در صدد عکس گرفتن با ما هستند حتی در مسابقات ۲۰۱۱ تنها یک کشور مسلمان در این مسابقات حضور داشت و آن هر کشور ایران بود اما با برنامه‌ریزی رئیس فدراسیون و هدیه دادن حجاب به زنان دیگر کشورها در دور بعدی مسابقات شاهد حضور زنان مسلمان از کشورهای ترکیه، مصر، افغانستان و عراق با لباسی کاملا شبیه کشور ایران بودیم.

وی با بیان اینکه حتی در مسابقات ۲۰۱۷ بازیکن کشور مصر از لباس ایرانی ها استفاده کرد، افزود: کاش مدیران ما در راستای ترویج حجاب و نشان دادن حجاب ایرانی ها تلاش بیشتری کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۲۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از پدیده کشتی یزد تا برق مدال برنز دختران دارت باز

ایسنا/یزد ورزشکاران استان در چند روز گذشته افتخارات زیادی را برای ورزش استان به ارمغان آورده‌اند که گزیده‌ آنها در این گزارش آمده است.

«سید ابوالفضل حسینی» کشتی گیر مهریزی حریفان نامدار خود را از تهران و مازندران شکست داد و بلیط مسابقات آسیایی راه برای خود رزو کرد.

وی در مسابقات مرحله نهایی انتخابی تیم ملی کشتی نونهالان ایران جهت اعزام به مسابقات آسیایی پس از دو برد ۱۰ بر صفر و یک ضربه فنی برابر حریفانی از قم، گیلان و تهران در نیمه نهایی برابر کشتی گیر مازندرانی با نتیجه ۱۱ بر یک به برتری دست یافت.

حسینی در فینال نیز کشتی گیر کرمانی را با ضربه فنی شکست داد و ضمن کسب عنوان قهرمانی مسافر مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی کشور اردن شد.

مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی کشور اردن در اواخر خرداد ماه برگزار می‌شود.

مدال برنز مسابقات آزاد دارت کارگران کشور بر گردن بانوی یزدی

 مسابقات دارت آزاد قهرمانی بانوان کارگر با رقابت ۳۷ نفر از سراسر کشور برگزار شد که «الهام نیکخواه» از استان یزد به همراه ورزشکار خوزستانی به عنوان سوم مشترک این مسابقات دست یافتند.

ماهور رجبی از تهران، مقام اول را به دست آورد و جایزه ۴۰ میلیون ریالی را از آن خود کرد.

مرضیه عرب‌عامری از شاهرود به نایب قهرمانی رسید و جایزه نقدی ۲۰ میلیون ریالی را گرفت.

سارا خدادادی از خوزستان و الهام نیکخواه یزد، در جایگاه سوم مشترک ایستادند و هر کدام جایزه ۱۰ میلیون ریالی را به دست آوردند.

بانوان یزدی حائز مقام سومی مسابقات پتانک کارگران کشور شدند

بیست‌ویکمین دوره مسابقات پتانک کارگران کشور با شرکت ۹۲ تیم از سراسر کشور به یاد سردار شهید «یوسف رضا ابوالفتحی» برگزار شد.

تیم بانوان کارگر یزد با نام مشعل و تیم آقایان کارگر با نام فاتحان جک به عنوان نمایندگان استان یزد در این دوره از رقابت‌ها حضور داشتند؛ مژگان مساح، فاطمه زنده نور و زهرا شادیان در بخش بانوان و محمد شادیان، علی اصغر زارع و مهدی دهقان در بخش آقایان به مصاف رقبا رفتند.

پس از برگزاری رقابت‌های جذاب و نفس گیر میان ۴۶ تیم، بانوان استان در بخش سه نفره (تریپل) با یک نمایش خوب موفق شدند مقام سوم این دوره را کسب کنند؛ همچنین در بخش دونفره (دبل) در رتبه چهارم قرار گرفتند.

در بخش آقایان که ۴۶ تیم حضور داشتند نماینده استان از یک گروه سخت موفق به صعود شد ولی در مرحله حذفی با توجه به زمان بندی با یک امتیاز کمتر بازی را واگذار کرد و از صعود به دور بعد باز ماند.

استان یزد در این رقابت‌ها در بخش‌های بانوان و آقایان فقط یک نماینده داشت و این در حالی بود که از سایر استان‌ها بیش از ۲ تیم حضور داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • درخشش تنیسور‌های ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا
  • درخشش تنیسورهای ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا
  • رونمایی از پدیده کشتی یزد تا برق مدال برنز دختران دارت باز
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • جوانان راگبی استان قم بر سکوی سوم ایستادند
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • تیم فوتبال زیر ۱۸ سال دختران ایران چگونه قهرمانی تورنمنت کافا شد