Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیوان محاسبات اعلام کرد که عوارض ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث شامل حق بیمه‌های «شخص ثالث»، «سرنشین» و «مازاد» بوده و «بیمه حوادث راننده» را شامل نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «محسن عمرانی»، سرپرست معاونت حقوقی، مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات کل کشور در پاسخ به نامه غلامرضا سلیمانی امیری رییس کل بیمه مرکزی مورخ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ در خصوص شمول ماده ۲۰ قانون الحاق برخی مواد به قانون بیمه حوادث راننده و تعلق ۱۰ درصد بیمه حوادث راننده جهت درمان حوادث و سوانح رانندگی، اعلام کرده که این موضوع پیش از این در ستاد مشاوره فنی و حقوقی دیوان محاسبات طرح و نظر ستاد مذکور ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این ابلاغیه آمده است: «با توجه به بند (ب) ماده ۳۷ قانون برنامه پنجم توسعه که مقرر داشته ۱۰ درصد از حق بیمه «شخص ثالث»، «سرنشین و مازاد» از شرکت های بیمه اخذ و به حساب درآمدهای اختصاصی نزد خزانه داری کل به نام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واریز شود و با عنایت به بند (ت) ماده (۱) و ماده (۳) قانون بیمه اجباری، خسارت وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب دوم اردیبهشت ۱۳۹۵ که راننده مسبب حادثه را خارج از تعریف «شخص ثالث» دانسته و دارنده را مکلف کرده تا برای پوشش بیمه ای راننده مسبب حادثه «بیمه حوادث» اخذ کند، لذا ۱۰ درصد موضوع بند (ب) یاد شده صرفا ناظر بر حق بیمه های «شخص ثالث»، «سرنشین» و «مازاد» بوده و «بیمه حوادث راننده» را شامل نمی شود.

 

پیش از این وزارت بهداشت ۱۰ درصد از کل حق بیمه شخص ثالث را از شرکت های بیمه دریافت می کرد./

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت انقلاب اسلامی خبرگزاری شبستان حرم حضرت معصومه س جنوب کرمان قم خراسان جنوبي بیرجند دیوان محاسبات کشور بیمه شخص ثالث وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۳۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض خطرناک قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی

اخیراً پیرو گزارشی درباره ماجرای استفاده از قلیان اکسیژن در کافی‌شاپ‌ها و تأیید این دستگاه از سوی وزارت بهداشت در قالب یک مطالعه بالینی، ابهامات زیادی درباره عوارض این قلیان و مخاطراتی که ممکن است در پی داشته باشد در اذهان عمومی و رسانه‌ها ایجاد شده است.

به گزارش تسنیم، آن‌طور که وزارت بهداشت اعلام کرده، در این قلیان که استفاده از آن در ۱۰ استان کشور با مجوز وزارت بهداشت در حال ارزیابی است؛ از ترکیب اکسیژن با گاز N۲O (اکسید نیتروژن) استفاده می‌شود که به گاز خنده نیز شهرت دارد. اگرچه وزارت بهداشت به استناد مطالعات بالینی انجام شده این گاز را بی‌خطر و میزان ترکیب گاز‌های موجود در آن را استاندارد می‌داند، اما مقالات خارجی که در مقیاس‌های بزرگتر انجام شده‌اند تأکید دارند که این گاز که در اروپا به وسیله انواعی از بالن در مهمانی‌ها استنشاق می‌شود می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری روی سلامتی افراد به جای بگذارد.

در گزارشی که در سال ۲۰۲۲ براساس نتایج یک پژوهش در اروپا منتشر شده آمده است که آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا در مطالعه‌ای اعلام کرده است که استفاده تفریحی از اکسید نیتروژن، که به "گاز خنده" نیز معروف است، در اروپا در بین جوانان رو به افزایش است و تعداد نگران کننده‌ای از مسمومیت‌ها را ایجاد می‌کند.

براساس این گزارش، محبوبیت روزافزون این ماده که باعث احساس سرخوشی، آرامش و جدایی از واقعیت می‌شود، ناشی از در دسترس بودن گسترده آن بدون نسخه، قیمت پایین و سهولت استفاده از این گاز است؛ همچنین شیوع استفاده از این گاز خنده‌آور، ناشی از این تصور نادرست است که این گاز بی‌خطر است.

گاز اکسید نیتروژن دارای طیف گسترده‌ای از کاربرد‌های پزشکی، صنعتی و تجاری است، اما استنشاق مستقیم آن توسط افراد می‌تواند باعث سوختگی شدید با سرما، آسیب به ریه و آسیب به مغز و نخاع شود.

در دانمارک، موارد مسمومیت با اکسید نیتروژن از ۱۶ مورد در سال ۲۰۱۵ به ۷۳ مورد در سال گذشته افزایش یافته است، در فرانسه موارد از ۱۰ مورد در سال ۲۰۱۷ به ۱۳۴ مورد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است و هلند نیز ۱۴۴ مورد در سال ۲۰۲۰ داشته است.

همچنین در این کشور افزایش شدید تصادفات رانندگی به دلیل مصرف بالن‌های مهمانی حاوی نیتروزاکسید را گزارش کرد‌ه‌اند.

آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرده که در بریتانیا، اکسید نیتروژن دومین ماده (دراگ) شایع در بین جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله پس از کانابیس (گیاه شاهدانه) است.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • عوارض خطرناک قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن