Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا به شکست "کارگاه منامه" که اخیرا در پایتخت بحرین برگزار شد، اذعان کرد و علت شکست آن را تلاش‌های تشکیلات خودگردان فلسطین از طریق اعمال فشار بر تجار و شرکت‌های اقتصادی جهت بازداشتن از حضور در این کارگاه دانست.

جارد کوشنر، مشاور ارشد کاخ سفید و داماد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در گفت‌وگویی که به صورت تلفنی با خبرنگاران عرب و اسرائیلی داشت و این گفت‌وگو از سوی روزنامه هاآرتص در روز یکشنبه منتشر شد، اذعان کرد: بخش اقتصادی "معامله قرن" شکست خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوشنر با انتقاد از تشکیلات خودگردان فلسطین اذعان کرد: تلاش‌های تشکیلات در به شکست کشاندن "کارگاه منامه" از طریق اعمال فشار بر تجار و شرکت‌کنندگان به شکست انجامید.

محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین پیش از این تاکید کرده بود که "معامله قرن" قابل اجرا شدن نیست و فلسطینی‌ها برای به شکست کشاندن آن تلاش خواهند کرد.

کوشنر افزود: جمع انبوهی از تجار و نمایندگان شرکت‌های جهانی وجود داشتند و بسیاری بودند که می‌خواستند در این کارگاه حضور داشته باشند اما از آنها دعوت نکردیم، طرح اقتصادی امکان تحقق یافتن دارد اما آن بدون رهبری فلسطین قابل به ثمر نشستن نیست.

داماد ترامپ تصریح کرد: ۲۸ میلیارد دلار از مجموع ۵۰ میلیارد دلار در قالب "معامله قرن" اختصاص داده شد که در کرانه باختری و غزه سرمایه گذاری خواهند شد و این میلیاردها دلار اگر رهبری فلسطین موضعش را تغییر ندهد به این مناطق نخواهند رسید.

وی افزود: نتایجی قابل اطمینان درباره بهره برداری از سرمایه‌گذاری‌های مالی برای فلسطینی‌ها در گذشته مشاهده نکرده‌ایم، نمایندگان کشورهای آفریقایی در بحرین حضور داشتند و به ما گفتند، در صورتیکه فلسطینی‌ها به سرمایه‌گذاری‌ها در سرزمین‌شان راغب نباشند ما خوشحال خواهیم شد که پذیرای سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی و توجه آمریکا و جهان به منطقه‌مان باشیم. 

کوشنر ادامه داد: به رغم هجمه بی‌سابقه فلسطینی علیه آمریکا اما درهای کاخ سفید به روی فلسطینی‌ها و رهبری فلسطین باز هستند.

بحرین ۲۴ ژوئن کنفرانسی اقتصادی را که آمریکا به عنوان مقدمه "معامله قرن" ترتیب داده بود، میزبانی کرد که در آن مشارکت عربی رسمی محدودی انجام گرفت و فلسطین و کشورهای عربی به طور کامل آن را تحریم کردند.

در این راستا امارات و عربستان برای تبلیغ این کنفرانس و روابط با رژیم صهیونیستی از مقامات گرفته تا فعالان پایین دست تلاش کردند و رسانه‌های این کشورها روی باز به دولت اشغالگر نشان دادند.

معامله قرن شامل سرمایه‌گذاری به صورت وام و قرض در فلسطین، اردن، مصر و لبنان به ارزش ۵۰ میلیارد دلار است و در عوض فلسطینی‌ها را مجبور به چشم‌پوشی‌های اجحاف‌آمیز در پرونده‌های قدس، آوارگان و مرزهای سال ۱۹۶۷ در مقابل سرمایه‌گذاری‌ها و پول می‌کند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۳۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست

رژیم صهیونیستی در کنار طیف گسترده‌ای از جنایاتی که علیه فلسطینیان در غزه انجام می‌دهد، در حال دستگیری گسترده غیرنظامیان است به طوری که اکنون زندان‌های این رژیم ظرفیت لازم برای جا دادن بازداشت شدگان را ندارد. در میان بازداشت شدگان، زنان و کودکان به وفور دیده می‌شوند. 

به گزارش الجزیره، سازمان بین المللی دفاع از کودکان امروز (سه شنبه) از بازداشت بی رویه کودکان توسط ارتش رژیم صهیونیستی انتقاد کرد. 

در بیانیه منتشر شده از سوی این نهاد آمده است: طی ۶ ماه اخیر ارتش اسراییل عملیات نظامی خود را در کرانه باختری به طور شدیدی افزایش داده است. اکنون از هر ۳ کودک بازداشت شده فلسطینی، یکی بازداشت اداری شده است. 

بازداشت اداری به حالتی اطلاق می‌شود که فرد بدون انجام دادن جرم و به دلیل نگرانی‌های امنیتی بازداشت می‌شود که بدون حکم و تفهیم جرم، ممکن است بازداشت وی سال‌ها به طول بیانجامد. در این حالت، فرد نه به دلیل آنچه انجام داده است بلکه به دلیل خطر آنچه ممکن است در آینده انجام دهد، تحت بازداشت قرار می‌گیرد. 

در بیانیه این نهاد آمده است: ما از سال ۲۰۰۸ اقدام به رصد بازداشت اداری کودکان فلسطینی می‌کنیم، اما تاکنون شمار بازداشت شدگان اداری در میان کودکان به این میزان بالا نبوده است. 

اکنون ۶۱ کودک فلسطینی بدون تفهیم اتهام و برگزاری جلسه دادگاه در بازداشت اداری رژیم صهیونیستی هستند. این موضوع اکنون باعث ایجاد فشار روانی بر کودکان و خانواده آنها می‌شود، زیرا هیچ تاریخ مشخصی برای بازگشت این کودکان به آغوش خانواده وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ترور یک فرمانده مقاومت به دست تشکیلات خودگردان
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • ایروانی: آمریکا تنها مانع تحقق آرمان شریف مردم فلسطین است
  • چرا سران تشکیلات خودگردان از «طوفان الاقصی» خشمگین هستند؟
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • دانشگاه براون آمریکا سرانجام به خواسته دانشجویان تن داد
  • انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست
  • انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا
  • ویدئو| اذعان سازمان شاباک رژیم صهیونیستی به شکست
  • سابقه سیاه تشکیلات خودگردان از «انتفاضه فلسطین» تا «طوفان الاقصی»