Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@22:05:27 GMT

هجوم چینی‌ها به سنگ قبر‌های ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۴۰۷۴

هجوم چینی‌ها به سنگ قبر‌های ایرانی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی ملک‌زاده، در رابطه با وضعیت بازار سنگ، اظهار کرد: به دلیل رکود بازار مسکن و ساخت و ساز، بازار سنگ همچون دیگر بازار‌های مرتبط با مسکن، در رکود قرار گرفته است.

رئیس اتحادیه سنگ‌بر و سنگ‌تراش بیان کرد: بدون توجه به شرایط رکود بازار و از گذشته، بازار سنگ کشور نیازی به واردات نداشته و تنها برخی از محصولات سفارشی که مشتری خواهان خرید آن است، از طریق واردات در کشور تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: ۹۹ درصد از نیاز بازار داخلی از طریق تولید تأمین می‌شود و تا زمانی که در‌های صادراتی کشور باز نشود، بازار سنگ از رکود خارج نخواهد شد و این در حالی است که تنها سنگ خام به دیگر بازار‌ها صادر می‌شود.

رئیس اتحادیه سنگ‌بر و سنگ‌تراش با بیان اینکه سنگ خام به بازار‌های عراق و افغانستان صادر می‌شود، تاکید کرد: صادرات منطقی، اقتصادی و اصولی به معنای آن است که کار به صورت سفارشی در ابعاد قابل توجه و آماده مصرف به بازار‌های هدف ارسال شود.

ملک‌زاده گفت: ۸۰ درصد تولید داخلی به عنوان مازاد مصرف داخلی شناخته می‌شود که باید این میزان از تولید به صادرات اختصاص یابد که متأسفانه شرایط تحریمی و داد و ستد‌های مالی شرایط صادرات به صورت منطقی را تحت تأثیر قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: هزینه قابل توجه بازاریابی و شرایط تحریمی بر بازار صادراتی سنگ تأثیر قابل توجهی داشته و این موارد دستیابی به بازار‌های صادراتی را زمان‌بر و سخت کرده است.

رئیس اتحادیه سنگ‌بر و سنگ‌تراش در رابطه با بازار سنگ قبر گفت: بخشی از عرضه سنگ قبر از طریق واردات تأمین می‌شود که کیفیت محصولات چینی به مراتب ضعیف‌تر از محصولات داخلی است و بررسی‌ها حکایت از آن دارد که سنگ‌های چینی از سنگ ریزه و چسب تولید شده که تحت فشار دستگاه قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: سنگ قبر‌های وارداتی به خصوص سنگ‌های چینی عمر مفید بسیار کمی دارند و در اثر تابش نور آفتاب و بارندگی، کیفیت و رنگ خود را از دست می‌دهند.

ملک‌زاده یادآور شد: قیمت‌گذاری سنگ قبر به مولفه‌هایی همچون کیفیت، طراحی و خدمات ارائه شده بر روی سنگ و قطر سنگ بستگی دارد و معمولی‌ترین سنگ تولید داخل قیمتی در حدود ۱ تا ۱.۵ میلیون تومان دارد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

عرضه سنگ قبر‌های بی‌کیفیت چینی در بازار داخل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی ها اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۴۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • درآمد ترید در فارکس چقدر است؟
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • حمله صد‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی در آخرین روز عید یهودی
  • یورش صد‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی در آخرین روز عید یهودی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا