Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@03:30:18 GMT

دانشگاه آزاد اسلامی درپی اشتغال جوانان است

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۴۱۸۲

دانشگاه آزاد اسلامی درپی اشتغال جوانان است

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان گلستان، با آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی در ابتدای این نشست، با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: این دانشگاه در دوره مدیریتی جدید به دنبال تأمین اشتغال جوانان است و برنامه‌های خود را در این حوزه براساس انتظارات مردم از دانشگاه تنظیم کرده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تحولات دانشگاه آزاد اسلامی به گونه‌ای است که بتواند اشتغال و آینده جوانان را تضمین کند، تصریح کرد: بر این اساس، یکی از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی توجه به رشته کشاورزی است، چرا که در این حوزه شاهد عدم اقبال مردم نسبت به رشته‌های کشاورزی هستیم. با وجود 5 میلیون خانوار در کشور که از طریق کشاورزی امرار معاش می‌کنند، توجه به این حوزه موضوع مهمی است که می‌تواند باعث رونق اقتصاد خانوارها شود. برای تحقق این موضوع، تغییر روش در آموزش و تحول در کشاورزی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته تا بتوانیم دانشجویان کارآمد در این حوزه تربیت کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های استان گلستان، گفت: ظرفیت کشاورزی در این استان نیاز به توجه جدی و تحولی برای کارآمدسازی دانش دارد که خوشبختانه زیرساخت‌های مناسبی در حوزه کشاورزی، علوم دارویی و گیاهان زینتی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان وجود دارد که قرار است در راستای توسعه استان گلستان و بسترسازی اشتغال دانش‌بنیان به کار گرفته شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تلاش داریم با اجرای طرح‌های تحولی، علاوه بر رونق اقتصاد منطقه‌ای، پشتیبان توسعه هوشمند استان باشیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به سخنان آیت‌الله نورمفیدی درخصوص لزوم برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، اظهار داشت: اعتقاد ما هم این است که در علوم انسانی، صورت‌گرایی و سطحی‌نگری شده و این موضوع باعث نادیده گرفته شدن مزیت‌های مباحثه و مناظره شده است. برای اصلاح این روش، باید تربیت جوانان را تقویت کنیم تا اساتید در کلاس‌های درس متکلم وحده نباشند و شرایط مباحثه و مناظره در کلاس‌ها و فضای دانشگاه ایجاد شود.

وی در پایان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید، علوم انسانی و هنر را از رشته‌های فنی مهندسی و علوم پزشکی جدا کرده و به این ترتیب سه معاونت موضوعی مجزا به وجود آورده تا به حوزه علوم انسانی و هنر توجه بیشتری معطوف دارد تا فضای گفت‌وگو و ادبیات فاخر در جامعه احیا و فضای مباحثه، مناظره و نقدپذیری ایجاد شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان: دانشگاه آزاد اسلامی باید به بازار کار وارد شود و به تولید ملی توجه کند

آیت‌الله نورمفیدی در این دیدار با اشاره به اینکه حضرت علی (ع) علم و علم‌آموزی را همواره مورد تأکید قرار می‌دادند، گفت: ثمره علم و دانش این است که وارد زندگی انسان شود و برمبنای کلام امیرالمومنین (ع) که می‌فرماید « ثمره العلم الحیاه»، هر علمی تا وارد میدان عمل نشده و باعث تکمیل و ارتقای زندگی بشر نشود، مانند درخت بی‌ثمر و بی‌حاصل است. حتی علوم و معارف دینی هم اگر در انسان تحول ایجاد نکند و وارد وجود انسان نشود، نمی‌تواند منشأ اثر باشد.

وی ادامه داد: دانشگاه تاکنون به دنبال این بود که ذهن‌ها را پر از سلسله معلومات و محفوظات کند و با کاربرد این علوم در زندگی کاری نداشت، اما خوشبختانه دانشگاه‌ها و مراکز علمی این توجه و عنایت را پیدا کرده‌اند و تصمیم دارند به سمت عملی کردن علم و کاربرد دانش پیش بروند. این موضوع باعث می‌شود زندگی مردم متحول شده و علم و دانش وارد جامعه شود.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان با اشاره به شعار سال 98 اظهار داشت: مسئله رونق تولید باید در دستور کار دانشگاه‌ها و صنایع باشد و موضوع کشاورزی که در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده، طرح خوبی است، چرا که همواره یکی از تذکرات بنده در حوزه کشاورزی است.

امام جمعه گرگان خاطرنشان کرد: وظیفه شرعی و دینی خود می‌دانم که تأکید کنم باید تحولات اساسی و بنیادین در کشاورزی ایجاد شود، چرا که کشاورزی ما نسبت به گذشته متحول نشده است.

وی با بیان اینکه تحولات در حوزه کشاورزی با سرعت بالایی اتفاق می‌افتد و صنعت کشاورزی کنونی ما نمی‌تواند بازار خوبی کسب کند، گفت: استان گلستان 280هزار هکتار زمین مستعد کشاورزی دارد که می‌تواند به این موضوع اختصاص پیدا کرده و باعث رونق اقتصاد استان شود که البته اقداماتی ازجمله زهکشی و کانال‌کشی در این زمینه شروع شده که باعث افزایش چندین برابری بهره‌وری زمین شده است. این موضوع باعث شده زمین‌های کشاورزی در سیل اخیر، آسیب کمتری ببیند.

آیت‌الله نورمفیدی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند با استفاده از این ظرفیت، به تربیت دانشجویان بپردازد تا در کنار علم، مهارت و عمل به دانشجویان آموزش دهد. این دانشگاه باید به بازار کار وارد شده و از این طریق، به موضوع تولید ملی که مسئله بسیار مهمی است، توجه کند و بتواند بازارهای خوبی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان خود فراهم کند. در این زمینه پیدا کردن بازار برای محصولات و خدمات، چگونگی تولید و رقابت‌پذیر بودن، از موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به موضوع برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: یکی از برکات حوزه‌های علمیه، جلسات مباحثه و گفت‌وگو است که باعث می‌شود فکر طلاب باز شده و از نظر اخلاقی نیز متواضع‌تر شوند و فن سخنوری آنها تقویت شود. درباره دانشگاه‌ها هم چند سالی است که مقام معظم رهبری بر برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی تأکید دارند که متأسفانه این موضوع تاکنون آنگونه که باید، عملی نشده است در صورتی که باید فضای گفت‌وگو و مباحثه در دانشگاه‌ها باز شود تا جوانان با ذهن‌های بسته پرورش نیابند.

آیت‌الله نورمفیدی ادامه داد: موضوع کرسی‌های آزاداندیشی فتح باب خوبی است که می‌توان در چارچوب قانون اساسی و شرع، جلسات مباحثه و مناظره برگزار کرد تا از این طریق جوانان در مسائل علمی، سیاسی، فرهنگی و... رشد یابد. اگر دانشگاه‌ها اینگونه عمل کنند، تعادل در جامعه ایجاد می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان در پایان تأکید کرد: از دانشگاه آزاد اسلامی انتظار داریم با برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، این فرهنگ را در دانشگاه‌های کشور نهادینه کند.

انتهای پیام/

300 / 320 استان گلستان سیدکاظم نورمفیدی امام جمعه گرگان دکتر طهرانچی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: استان گلستان امام جمعه گرگان دکتر طهرانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۴۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر