Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهارک مهدی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مهمترین چالش شهرستان لاهیجان در بخش آبرسانی روستایی را مهاجرت مسافران در فصل گرم سال به این مناطق دانست و افزود: مهاجرت‌های غیر قابل کنترل موجب می‌شود منابع آبی کاهش یابد زیرا شبکه‌ها و زیرساخت‌ها برای اهالی روستاهای این شهرستان ساخته شده و نمی توانند پاسخگوی نیاز مردم روستایی این شهرستان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی فرسودگی شبکه‌ها و خط انتقال آب، کاهش دبی چشمه‌ها و چاه‌ها، افزایش مصرف آب در فصل گرم و بالا رفتن مصرف آب شرب در تابستان در مناطق روستایی شهرستان لاهیجان را از جمله مشکلات در حوزه آبرسانی روستایی ذکرکرد.

وی اظهار داشت: لازم است اصلاح شبکه‌های شهرستان و بازسازی تاسیساتی که بیش از ۲۰ سال قدمت دارند در دستور کار قرار گیرد و نسبت به تغییر دیزل ژنراتورهای مجتمع‌ها نیز اقدام شود.

مدیر آبفار لاهیجان گفت: ۳۴ ایستگاه پمپاژ، ۵۶ مخزن ذخیره آب شرب با ظرفیت ۱۶ هزار مترمکعب آبرسانی روستایی شهرستان لاهیجان را برعهده دارند و ۱۰ حلقه چاه، ۱۶ باب چشمه و تاسیساتی که در آستانه اشرفیه قرار دارند از جمله منابع تأمین آب لاهیجان به شمار می‌روند و بخشی از آب مناطق روستایی نیز در تبادل آبی که با امور آبفای شهری لاهیجان صورت می‌گیرد، تأمین می‌شود.

وی یادآوری کرد: در مجموع ۲۵۰ کیلومتر خط انتقال و یک هزار و یکصد کیلومتر شبکه توزیع آب روستایی در شهرستان وجود دارد.

وی درباره دیگر مشکلات آبرسانی در حوزه روستایی لاهیجان گفت: نوسانات برق در ایستگاه‌های پمپاژ اتفاق می‌افتد که در قبال هر یک ساعت قطعی برق، ۲۴ ساعت شبکه از بهره برداری خارج می‌شود.

مهدی پور تعویض خط انتقال ۳۰ کیلومتری که به علت فرسودگی دلیل عمده شکست‌های خط‌های لوله آبرسانی بخش رودبنه این شهرستان است را خواستار شد و گفت: فرسودگی لوله‌های متصل به مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی که تأمین کننده آب شرب ۱۴ هزار مشترک رودبنه است و قسمتی از روستاهای بخش مرکزی را هم تأمین می‌کند، از دیگر مشکلات آبرسانیلاهیجان است.

۲۷ هزار مشترک روستایی در بخش‌های مرکزی و رودبنه لاهیجان وجود دارد که آب شرب روستاهای شمالی از طریق حفر چاه‌های عمیق در بستر رودخانه سفیدرود و بخشی مرکزی از طریق چشمه‌ها و کمک گرفتن از آب شهری و تصفیه خانه سنگر تأمین می‌شود.

شاخص بهره مندی روستاییان لاهیجان از آب شرب بهداشتی در ۱۸۱ روستای این شهرستان بیش از ۸۶ درصد است.

لاهیجان با دو بخش مرکزی و رودبنه، در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان قرار دارد.

۶۰۲۹ / ‏‬ ۲۰۰۷/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لاهیجان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۴۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند

به گزارش خبرنگار مهر، حامد نصیرایی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران از حذف نقطه حادثه خیز کیلومتر ۳۵ محور روستایی بشرویه- کرند از ابتدای سال خبرداد و گفت: با احداث ۳ دستگاه ابنیه فنی و زیرسازی و آسفالت ۳۰۰ متر واریانت پیچ تند و نقطه حادثه خیز محور مذکور اصلاح شد.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بشرویه با اشاره به اینکه این پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۹ میلیارد ریال اجرا شده است، گفت: امیدواریم این پروژه در کاهش تصادفات موثر باشد.

نصیرایی با تاکید بر اینکه نگهداری و ارتقای ایمنی راه‌ها یکی از وظایف اصلی ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است، اظهار کرد: تقلیل میزان خرابی رویه راه‌ها وحذف نقاط حادثه خیز، کاهش تصادفات و خطرات جاده‌ای را بدنبال خواهد داشت.

کد خبر 6092061

دیگر خبرها

  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس