Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@15:42:49 GMT

توضیح شرکت سازنده داروی خبرسازِ لوزارتان

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۵۸۸۲

توضیح شرکت سازنده داروی خبرسازِ لوزارتان

به دنبال حواشی ایجاد شده در پی دستور سازمان غذا و دارو برای جمع‌آوری داروی لوزارتان با ماده موثره هندی از سطح عرضه، شرکت ایرانی «اکتوور» در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که دستور توقف فوری فروش داروی لوزارتان را به شرکت‌های پخش صادر کرده و فرآیند جمع‌آوری دارو از سطح داروخانه‌ها آغاز شده است.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه شرکت داروسازی اکتوور آمده است: «در پی مکاتبه سازمان غذا و دارو در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۱۳۹۸ مبنی بر ریکال (جمع‌آوری) داروی لوزارتان شرکت داروسازی اکتوور، متاسفانه مطالبی غیرواقع و بی‌اساس از سوی معدود رسانه‌ها منتشر شد که با بزرگنمایی و نشر اکاذیب درباره داروی لوزارتان و ایجاد نگرانی و تشویش اذهان عمومی، مجموعه‌ای از اتهامات و مطالب غیرواقع را درباره مجموعه دارویی اکتوور با سابقه ۵۰ ساله مطرح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارخانه داروسازی اکتوور در حال حاضر یکی از برترین تولیدکنندگان دارو در خاورمیانه می‌باشد که با رعایت حقوق بیمار و التزام همیشگی به آن و اخذ گواهی GMP (استاندارد بهینه تولید) برای تمامی خطوط تولید خود، ضمن رعایت استانداردهای جهانی، موفق به تولید انواع دارو با بالاترین کیفیت شده است.

مجموعه داروسازی اکتوور لازم می‌داند جهت تنویر افکار عمومی و رفع نگرانی‌های به حق مردم و جامعه دارویی و درمانی کشور در خصوص داروی لوزارتان، توضیحاتی را به شرح ذیل به اطلاع عموم برساند:

۱-مجموعه داروسازی اکتوور به محض دریافت مکاتبه ریکال از سازمان غذا و دارو، دستور توقف فوری فروش داروی لوزارتان را به شرکت‌های پخش صادر کرد و فرآیند جمع‌آوری دارو از سطح داروخانه‌ها نیز آغاز شده است.

۲-ریکال (جمع‌آوری) دارو امری متعارف در حوزه صنعت دارو می‌باشد که به واسطه عوامل مختلف رخ می‌دهد؛ به طوری که از ابتدای سال ۲۰۱۷ در حوزه FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) حدود ۱۰۰۰ مورد ریکال فرآورده‌های دارویی و غذایی رخ داده ودر کشور ما هم مسبوق به سابقه است.

با توجه به این که تمامی این موارد با دستور سازمان‌های غذا و دارو از طریق مجاری قانونی انجام می‌شود، جای سوال و تاسف دارد که چرا این بار و بر خلاف موارد قبلی، ریکال یک دارو تا این اندازه سبب نگرانی و تشویش اذهان عمومی شده است؟

۳-شرکت "هترو" با دارا بودن بیش از ۳۶ کارخانه تولید دارو در نقاط مختلف جهان (از جمله آمریکا)، یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین شرکت‌های تولید کننده ماده اولیه و محصول نهایی دارویی در جهان می‌باشد که محصولات خود را به بیش از ۱۲۶ کشور جهان صادر می‌نماید و نکته مهم‌تر این که عمده تولیدکنندگان مطرح دارویی کشور، مواد اولیه برخی از داروهای خود را از شرکت "هترو" تامین می‌کنند.

در پایان مجموعه داروسازی اکتوور اعلام می‌دارد که بلافاصله پس از اطلاع از دستور سازمان غذا و دارو بر حسب وظیفه قانونی، اخلاقی و حرفه‌ای خود، اقدامات لازم را انجام داده است و روند هماهنگی کامل خود با سازمان غذا و دارو را در تمامی محصولات تولیدی لحاظ نموده و می‌نماید.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: داروی فشارخون لوزارتان سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲هزار نفر را اخراج می‌کند
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲ هزار نفر را اخراج می‌کند
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران