Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه یورو نیوز در مطلبی با عنوان «ایران جنگنده ظاهر شد، آمریکا با تحریم های بیشتر تهدید کرد» به اظهارات مقامات ایران و واکنش مقامات آمریکایی به گام دوم برجامی جمهوری اسلامی پرداخت.
بر این اساس مقامات ایران تاکنون به خواسته های برلین و لندن برای پایبند ماندن این کشور به تعهدات برجامی پاسخ منفی داده و نشان داده اند که در تصمیم خود برای کاهش تعهداتشان استوار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کشور از روز یکشنبه اعلام کرد که دیگر به الزام پایین نگاه داشتن سطح غنی سازی اورانیوم طبق برجام، پایبند نیست و به هر میزان که مورد نیازش باشد اقدام به غنی سازی خواهد کرد.
یورونیوز با اشاره به پیام توییتری وزیر خارجه ایران پس از اعلام این خبر افزود: «محمد جواد ظریف» در این پیام از دیگر کشورها خواسته در جنگ اقتصادی آمریکا، از ایران حمایت کنند.
با این حال نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اقدام ایران ابراز نگرانی کرده و آن را «خطرناک» توصیف کرده است. «بنیامین نتانیاهو» در واکنش به تصمیم ایران خطاب به مقامات فرانسه، انگلیس و آلمان که برجام را امضا کرده اند گفت: اکنون کجا هستید؟
این شبکه به نقل از «محمد قادری» کارشناس مسائل سیاسی ایران تاکید می کند: پیام ایران روشن است؛ این کشور نه به دنبال جنگ و نه خواهان تحت فشار قرار گرفتن از سوی کشورهای غربی است. به گفته وی اگر مذاکره ای که پیشنهاد می شود با حفظ احترام متقابل نباشد، جمهوری اسلامی آن را نپذیرفته و در مقابل هیچ فشاری نیز سرخم نمی کند.
در همین حال «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا از اقدام ایران با عنوان «کاری بد» یاد کرده و وزیر خارجه وی «مایک پمپئو» از افزایش تحریم ها علیه ایران که می تواند به انزوای این کشور بیانجامد سخن گفته است.

روز یکشنبه سخنگوی سازمان انرژی اتمی، غنی سازی ۲۰ درصدی را از گزینه‌های مطرح در برنامه‌های مربوط به گام سوم کاهش تعهدات برجامی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: امروز در ۳.۶۷ درصد غنی سازی عبور کردیم.

«بهروز کمالوندی» با بیان اینکه گام‌های کاهش تعهدات برجامی در بازه‌های زمانی دو ماهه تعریف شده است، گفت: ما دو ماه صبر کردیم و مرحله دوم اقدامات متقابل ایران از دیروز آغاز شد. البته این پس از صبر یک ساله بود که طرف مقابل باید تعهداتش را انجام می‌داد، اما اقدامات شایسته‌ای انجام نشد، بنابراین طبق تصمیم رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی و دستوری که به ما ابلاغ شد گام دوم را برای افزایش سطح غنی سازی به بیش از ۳ و ۶۷ صدم درصد آغاز کردیم.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • رئیس جمهور روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • معلم تراز در جمهوری اسلامی باید روحیه انقلابی و جهادی داشته باشد
  • گزارش تلویزیون اسرائیل از سوخو 35‌ های در راه ایران
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می شود
  • سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می‌شود